AZAT MOR NADİDE AYAK BİRDEN KAYBOLDU

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
efsaneardaa
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

AZAT MOR NADİDE AYAK BİRDEN KAYBOLDU

Mesaj gönderen efsaneardaa »

azat cevo mor nadıde ayakkkabım vardı adadan meteora gecerken bırazdaha hareketlı olmak ıcın maraton ayakkabımı gıydım adadakı tası kullanıp meteora gectıgımde cantamda azat cevo mor nadıde ayakkabım yoktu esc ıle gır cık yaptım yıne aynı ne yapmalıyım yardım
Kullanıcı avatarı
Schiller
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Anka

Re: AZAT MOR NADİDE AYAK BİRDEN KAYBOLDU

Mesaj gönderen Schiller »

Merhaba,

İlgili hatayı IKV DESTEK FORMUNA ''Oyun Hatası'' olarak aşşağıdaki şablon şeklinde yolayınız;

Karakter Adı:
Kullanıcı ID:
Sunucu:
İlgili Nadide ayakkabının üretildiği tarih:
Kaybolma Tarihi:

En kısa zamanda Destek birimimizden açıklama yapılacaktır.

IKV DESTEK FORMU: www.istanbuloyun.com/support.aspx

Not:Lütfen bir kere bildirim yapınız.5 İş günü içerisinde cevap gelmez ise hatırlatma bildirimi olarak tekrar yollayınız.
efsaneardaa
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen efsaneardaa »

ıletı gondersem ne olacak gonderdım hemde kac kere ama sızyardımcı olmuyorsunuz resmen defolup gıdın dıyorsunuz cokta umrumda artık bu oyuna bırakın akce degıl plus bıle yuklenmes konu acıyorus konuları kılıtlıyorsunuz destege maıl atıyorum dıyorumkı maratonu gıyınce azat cevo mor ayakkabım kayboldu bana dıyorlarkı uretılme tarıhı ben nerden bılıyım uretılme tarıhını tam olarak bende dıyorum kı 6 ayı astı urettıgım tarıhı hatırlayamıyorum dıyorsunuzkı 03,03,2011 tarıhınden sonra uretılen esyalar kurtarıla bılır bana ne tarıhten benım hatammı sızın hatanız hata sızınse hatanızı telafı edın ama yo ksız hata telafı etmek yerıne ıse kalkıp resmen defol gıt dercesıne bana dıyorsunuz su tarıhden once ıse kurtarılamas resmen dıyorsunuzkı senın emegını harcadık ozaman benımde bu oyuna harcıcak ne plus ne akce param ve de harcıcak bos zamanım var alın sız oyununuzu bırakın akce yuklemeyı plus alıcak durumu dahı olmayan cebını 1 tl para koyupta ınternet cafelerden oyuna gıren bebelerle takılın YONETIM VERDIGI SOZU TUTMADI BIZ SOZUMUZU TUTTUK OYUNA SAHIP CIKTIK AMA IKV BIRAZ PARA GORUNCE IKV YI ADAM EDENLERI UNUTTU OZAMAN BIZDE UNUTURUZ AYLIK SU OYUNA 100 TL PARA HARCIYORDUM PLUS DUR AKCEDIR AMA ARTIK 100 KRŞ dahı harcamam cunku oyunu bırakıyoyurm herkesa hakkını helal etsın (SuVaRıBeYı) IISuVaRıBeYıII DooMDAySOLdıER ARDA ADNAN ARAZ...
TRAMONTO
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen TRAMONTO »

“Genel Sohbet” sayfasına dön