Saygı değer İKV yöneticileri ve yetkilileri ;
2 ay kadar önce internet yolu ile 29.90 anında kredi hesabımdan ödeyerek bir adet özel sürüm kutu satın aldım. Aradan 2 ay geçmesine rağmen kutu elime ulaşmadı.İKV yönetiminin parayı alırken şahin ama hizmet ulaştırıken serçe durumuna düşmemesi açısından en kısa zamanda, ya bana ödeme yaptığım miktarın verilmesi yada kutunun en hızlı şekilde ulaştırılmasını rica ediorum. Bu konu ile ilgili en hızlı nerden yardım alabilirim bilen arkadaşlar varsa lütfen yardımlarınızı bekliyorum.
ÖZEL SÜRÜM KUTU ŞİKAYETİ
-
gercekler34
- İri Fare Avcısı

Re: ÖZEL SÜRÜM KUTU ŞİKAYETİ
Arkadaşım şu anda stoklar bitmiş ve 1 hafta içerisinde geleceğini bildirdiler aynı şekilde bende beklemekteyim büyük ihtimalle salı gününe geliceğini belirttiler Abdullah YAZICI sobee türkiye disbiritör'üyle direk telefonda konuşma sonrasında bu konu hakkında emin şekilde yazabiliyorum .
İyi Akşamlar
İyi Akşamlar

KESER DÖNER SAP DÖNER , GÜN GELİR DEVRAN DÖNER
Sapı nerde diye sorma
Teşekkürler dostum
Bende üyelikal yetkilileri ile görüştüğümde yarın stoklar'ın geleceğini söylediler.

- GencfbxJohnson
- İskele Babası

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Yapmış olduğunuz şikayetinizi Destek Takımı bu kanaldan cevaplayamaz.Bunun yerine destek formunu kullanmanızı tavsiye ederim.En doğru yanıtı mail atarak alabilirsiniz.
http://www.istanbuloyun.com/support.aspx#first
Linki tıklayıp; İletişim / Destek Formu, İKV Özel Sürüm Kutu başlığını seçip iletişime geçebilirsiniz.
İyi eğlenceler..
http://www.istanbuloyun.com/support.aspx#first
Linki tıklayıp; İletişim / Destek Formu, İKV Özel Sürüm Kutu başlığını seçip iletişime geçebilirsiniz.
İyi eğlenceler..
arkadaşlar olayı çözdük herkese ilgisinden dolayı teşekkür ederim.Benim gibi sıkıntı çekebilecek arkadaşlar için olayı anlatayım.
Ben bu kutu yu üyelikal adlı siteden almıştım.İKV ve üyelikal sitesinde yeterince bilgi verilmemesinden dolayı sorun çıkıyor.Ben kutuyu int bankacılığı ile aldıktan sonra posta yada kargo ile gelecek diye beklemeye başladım.Meğer kargo ile gelmesi ayrıca talep edilmeye ve kargo yada posta ücretleri ödendiği takdirde oluyormuş.Aslında ben kredi kartı ile ödemeyi yaptığım anda aktivasyon kodu ve e pin kodları siparişi alınmış ve belki aynı gün belkide 1-2 gün içinde üyelikal sitesinde siparişlerim bölümüne eklenmiş. Yani benim tek yapmam gereken üyelikal sitesinden kullanıcı adım ve şifremle girip siparişlerim bölümüme eklenen kodları almakmış.Bilgi eksikliğinden dolayı 2 ay boşuna beklemişim.Bu konularda sıkıntısı olanlar site iletişiminde verilen tel. arayarak gerekli yardımı alabilirler.Son derece iyi şekilde yardımcı oluyorlar
Herkese saygılar.
Ben bu kutu yu üyelikal adlı siteden almıştım.İKV ve üyelikal sitesinde yeterince bilgi verilmemesinden dolayı sorun çıkıyor.Ben kutuyu int bankacılığı ile aldıktan sonra posta yada kargo ile gelecek diye beklemeye başladım.Meğer kargo ile gelmesi ayrıca talep edilmeye ve kargo yada posta ücretleri ödendiği takdirde oluyormuş.Aslında ben kredi kartı ile ödemeyi yaptığım anda aktivasyon kodu ve e pin kodları siparişi alınmış ve belki aynı gün belkide 1-2 gün içinde üyelikal sitesinde siparişlerim bölümüne eklenmiş. Yani benim tek yapmam gereken üyelikal sitesinden kullanıcı adım ve şifremle girip siparişlerim bölümüme eklenen kodları almakmış.Bilgi eksikliğinden dolayı 2 ay boşuna beklemişim.Bu konularda sıkıntısı olanlar site iletişiminde verilen tel. arayarak gerekli yardımı alabilirler.Son derece iyi şekilde yardımcı oluyorlar
Herkese saygılar.