Bombacılardan birini yakaladım
Bombacılardan birini yakaladım
Belirli yaş gruplarına kötü örnekler olabileceği için görüntüler kaldırılmıştır.
Gelmişler görmüşler bilmişler yapmışlar. Gelmeseler görmezlerdi bilmeseler yapmazlardı.
Re: Bombacılardan birini yakaladım
Canlı bomba dedikleri bu olsa gerek... Canlı bomba... Tabi bir zamanlar öyleymiş. 
yav boyle iğrenc seyleri ni
ye yayınlıyorsunuz
(
ye yayınlıyorsunuz
tasalancak bişe yok sorna canlanıo yine bunnardocdor yazdı:yav boyle iğrenc seyleri ni
ye yayınlıyorsunuz(
Gelmişler görmüşler bilmişler yapmışlar. Gelmeseler görmezlerdi bilmeseler yapmazlardı.
yaw ark nasıl foto koyuyorsunuz.....
Bende yıldız olsam ilk sana kayardım .IIcReeDII yazdı:Çok yakışıklı kız olsam ilk ona verirdim .
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz

RoAnka
İki Ters , Bir Düz

RoAnka
- eseslisemi
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
İğrenç bir Foto 
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Merhabalar,
Her yaş grubunun iletişim halinde olduğu forumlarımızda bu tür paylaşımların yapılması bizlerce etik karşılanmamaktadır. Kimilerine göre bu görüntüler hoş,espirili karşılansa da belirli yaş gruplarına kötü örnekler olabilir.
Konu bu nedenle kapatılmış ve ekran görüntüleri kaldırılmıştır. Benzeri paylaşımların yapılmaması temennisiyle...
Her yaş grubunun iletişim halinde olduğu forumlarımızda bu tür paylaşımların yapılması bizlerce etik karşılanmamaktadır. Kimilerine göre bu görüntüler hoş,espirili karşılansa da belirli yaş gruplarına kötü örnekler olabilir.
Konu bu nedenle kapatılmış ve ekran görüntüleri kaldırılmıştır. Benzeri paylaşımların yapılmaması temennisiyle...