HükümdarxGameOw Kalın Sağlıcakla

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
hukumdargame
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

HükümdarxGameOw Kalın Sağlıcakla

Mesaj gönderen hukumdargame »

Arkadaşlar son zamanlarda peşimi bırakmayan şanssızlıklar. Herşeyi elime yüzüme bulaştırmam ve sonuncusu bütün çarlarımın çalınması oldu.

İlk başta aranızda HükümdarxGameOw diye başladım veee devam ettim. Ecel ürettim zırh düşürdüm dizdim emek verdim yaptım bir çar. Sonra Elime ChoosensxTiLKi geçti Mete kardeşimin çarı. Bunla daha 1hafta oynamadan Mete ye borcumu ödemek zorunda kaldım. Sonra ChoosensxTiLKi ye karşılık Ashab malzemesi istedim buda benim sonum oldu. Karşıma Barbarosxelf adında biri çıktı. Atilla nın amca oğluymuş güvendik mynet hesabımızı verdik. 2dk kalmadı çara girmiyor. Sağolsun Yaşar Abi onu haklı çıkardı. Madenleri de verdi ejder çarıda aldı arkadaş nasıl kullancak merak ediyorum. Sonuçta bütün emeğim çöp oldu. Güvendiğimiz adamlar abi dediklerimiz kanka dediklerimiz paramız olunca yanımızda olmayınca yoklardı. Tabii Barbarosxelf kullansın çarı ama şunu bilsin ki o çar ona rahatlık vermez artık satar mı siler mi oynar mı adını mı değiştirir bilemem. Yaşar abi nin bana güvensizliği neden bilemem ama herşeyi bana yüklemesi kadar hiç birşey zoruma gitmemişti. Keşke dememek lazım tabii ama ben demek zorundayım. Keşke Yaşar abi yi kefil yapmasaydım. Ardından Barbarosxelf Yaşar abi olmazsa gelmezdim demeye başladı annesini kattı ortaya onu kattı bunu kattı yağ gibi üste çıktı.

Bütün arkaşlarıma hayatlarında başarılar dilerim. Taylan[IIxTrusTxII] Ferhat [Relaxxxefendyy] Özgür [HükümdaRxVess]
bana destek çıktıkları için teşekkürü bir borç bilirim. Hakkınızı helal edin sağlıcakla kalın.
Kullanıcı avatarı
relaxxxeefendyy
İskele Babası
İskele Babası

Re: HükümdarxGameOw Kalın Sağlıcakla

Mesaj gönderen relaxxxeefendyy »

her zaman beklerim canım kardeşim Allaha emanet ol

GÜLE GÜLE :arrow:
Resim

HAKSIZLIĞA SUSAN DİL ŞEYTANDIR !
FERHAT
Kullanıcı avatarı
fatihfenerkoliq
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen fatihfenerkoliq »

hatırladım seni.. Sana ÇAr Sözüm Vardı Benim :mrgreen: Vermdim Tabi O ayrı Bişey.. :D
Ama biz sözümüzü Unutanlardna Değiliz.. :mrgreen:
Meran FatiHi
TSKxSUBAY"s - KevınnasH

Kullanıcı avatarı
IIxSCaRFaCexII
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen IIxSCaRFaCexII »

Güle Güle Deniz :( açıkcası üzüldüm tilki çarı takasla almıştı :S nası oluyorlarda elinden alıyorlar onuda hiç anlamış değilim ve gidipte çarı barbarosxelf gibi bir dengesiz ve halsiyetsiz adam veriyorlar onu hiç anlamış değilim
IIxSCaRFACexII ( Ejder Asa )
Kullanıcı avatarı
sivaslee
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen sivaslee »

Alma mazlumun ahını çıkar ahste aheste:D bana çarı vermemk için elinden geleni aptın.Yok şifreyi almadım dedn yok karakter banlandı dedn.Vermek istemdn biz özü sözü bir adamız yeğen yapacaz dedkmi yaparız çarı verecez dedk verdk ama sen ne yaptın ?? Oyunun köpeği olmayın oyun geçiçidir.Dostluk kurmya bakın.
Herkes burada!

Resim

IKV Hayran Sayfası Yöneticisi Cengiz KARABAĞ [Pcmanyaqı]
Kullanıcı avatarı
hukumdargame
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen hukumdargame »

Siz istediğinizi aldınız savaşçımı verdim. Borcumu veremedim o ayrı birşey. Bu adamın çar bende değil diye itiraz etmesi çok zoruma gidiyor. Lan sende hiç ar namus yok mu anneni ortaya katıyorsun..
Kullanıcı avatarı
sivaslee
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

hukumdargame yazdı:Siz istediğinizi aldınız savaşçımı verdim. Borcumu veremedim o ayrı birşey. Bu adamın çar bende değil diye itiraz etmesi çok zoruma gidiyor. Lan sende hiç ar namus yok mu anneni ortaya katıyorsun..

Sende AR namus şerf haysiyet varmı?4 karakter+60 m + menekşe konuştuk
çarın şifresini verdm yanlış şifre verdin dedin.Sonra charda gezmeye başladın ver bizm charları dedik aktarıyım dedn sonra banlandı dedn.Sonunda tek char aldık 60+menkşe+3 char hala gelmedi.Sen söznde dursan ne ben seni bulurdum nede annenin numarasını.Ha şerfsiz olsam anennin numarsını kötü kadın dye çoktan dağıtmıştım buna emin ol.Ama biz şerfsiz değilz böle bişi yapmadık yapmayızda yeğen aklından çıkarma.O çarı da çaldırdm diosun yalan halada sen oynuosun bunuda çözdm :)
Herkes burada!

Resim

Kullanıcı avatarı
maxxperfect
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Şan I Hükümdar

Mesaj gönderen maxxperfect »

Konuyu burda uzun uzun anlatmak istemiyorum. oğuz bir sıkıntı varsa bana gelin kardeşim. Sanada başarıalr deniz
Kullanıcı avatarı
umutkocatug
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Glory Or Death

Mesaj gönderen umutkocatug »

GameOw o çar şu anda ChoosensxSaNSaR da deiLmi*
Gün geLiR devRan döneR bana attıgın kazık .... girer :)
Kullanıcı avatarı
sivaslee
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

umutkocatug yazdı:GameOw o çar şu anda ChoosensxSaNSaR da deiLmi*

Evet Bu Karakter artık bana aittir.

ChoosensxSaNSaRR

olarak en kısa zmanda adı değiştirelecektir.
Herkes burada!

Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön