Mavi Kapak Projesine Sende Destek Ol.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Mavi Kapak Projesine Sende Destek Ol.

Mesaj gönderen Sanatkarr »

Seni veya artık o charı kim kullanıyorsa onu pek sevmem. Ama proje güzel herkesin katılabileceği basit bir o kadar yararlı. Şimdiden hayırlı olsun herkesin katılması temennisi ile. Umursamayanlar olacaktır, tek yapmaları gereken bir 10-15 dk kadar engelli insanların yaşadıkları sorunları düşünmeleri.

Teşekkürler.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
Kullanıcı avatarı
YasinKocamanca
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Life And Death

Mesaj gönderen YasinKocamanca »

Güzel proje istanbulda oturmuyorum ama istanbul lu oyuncularımızın bu konuda duyarlı olacağından eminim .
Yasin KOCAMANCA

Video Adresiniz www.ikvvideo.web.tv HİZMETİNİZDE !

http://ikvvideo.web.tv/
Kullanıcı avatarı
barkido
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen barkido »

Iyorge yazdı:Merhaba İKV Severler

İstanbul Çapında Yürütülen Bir Projeden Sizlere Bahsetmek İstiyorum ;

Başta Esenler İlçesi Olmak Üzere Ve Tüm İstanbulda Yürütülen Mavi Kapak Projesi Herkesin Kolayca Katılabilecegi Ve Destek Olabilecegi Bir Proje.
Başta Ben Olmak Üzere Başlattıgımız Bu Proje İle Engelli Arkadaşlarımıza Destek Oluyoruz. Topladıgımız Her Bir Kapak Geri Dönüşüm Yolu İle Tekrardan Geri Dönüştürülerek Kullanıma Sunuluyor. Bu İşlevi Yapan Fabrikalar İle Görüştük Engelli Arkadaşlarımıza Tekerlekli Ve Aynı Zamanda Akülü Sandalye Almalarını Rica Ettik. Onlarda Bizleri Sagolsun Kırmadı. Sizlerde Bu Kampanyaya Destek Olmaya Nedersiniz ?

Yapmanız Gereken Çok Basit Kısaca Özetliyim Evde Bulunan Herhangi Bir Kapak Olabilir Örnegin : Su Şişesi , Şampuan Kapagı , Yağ Şişesi Kapagı V.b Bu Kapakları İlçenizde Bulunan Belediye Binasındaki Yetkililere Başvurunuz Size Yapmanız Gerekenleri Anlatacaklar. Ayrıca 1000 Adet Kapak Toplayan Arkadaşlarımıza Madalya İle Ödüllendiriyoruz.

Not : Projenin Adı Sadece Mavi Kapak Projesidir. Renk Ayrımı Yapmaksızın Tüm Kapak Çeşitlerini Toplayabilirsiniz...

Saygılarımla
xIYORGEx
EMİNÖNÜ SUNUCUSU
Keşke diğer il ve ilçelerde de olsa ve insanlar belediyeye gitmeye üşeniyor onun yerine atıyorum atık pil kutuları gibi kamu kuruluşlarına ya da okullar götürerek ulaşım kolaylaşsa
avakado=eminönü
Kullanıcı avatarı
DescriptionS
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen DescriptionS »

Ben daha geçen hafta 1100 tane toplamıştım arkadaşlarla götürdük verdik bizde kapakları. Projeye destek olun arkadaşlar.Lüleburgazda Topladık Biz Diger Arkadaslarla daha toplayacagız.
Resim
~ MustafaKemalAtatürk ~

1881 - 193∞

“Saygı olsun bu çelik atlıların göktuğuna, Tuğu kaldırmış olan orduların Başbuğuna!”
Kullanıcı avatarı
Graffex
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Graffex »

Iyorge yazdı:Merhaba İKV Severler

İstanbul Çapında Yürütülen Bir Projeden Sizlere Bahsetmek İstiyorum ;

Başta Esenler İlçesi Olmak Üzere Ve Tüm İstanbulda Yürütülen Mavi Kapak Projesi Herkesin Kolayca Katılabilecegi Ve Destek Olabilecegi Bir Proje.
Başta Ben Olmak Üzere Başlattıgımız Bu Proje İle Engelli Arkadaşlarımıza Destek Oluyoruz. Topladıgımız Her Bir Kapak Geri Dönüşüm Yolu İle Tekrardan Geri Dönüştürülerek Kullanıma Sunuluyor. Bu İşlevi Yapan Fabrikalar İle Görüştük Engelli Arkadaşlarımıza Tekerlekli Ve Aynı Zamanda Akülü Sandalye Almalarını Rica Ettik. Onlarda Bizleri Sagolsun Kırmadı. Sizlerde Bu Kampanyaya Destek Olmaya Nedersiniz ?

Yapmanız Gereken Çok Basit Kısaca Özetliyim Evde Bulunan Herhangi Bir Kapak Olabilir Örnegin : Su Şişesi , Şampuan Kapagı , Yağ Şişesi Kapagı V.b Bu Kapakları İlçenizde Bulunan Belediye Binasındaki Yetkililere Başvurunuz Size Yapmanız Gerekenleri Anlatacaklar. Ayrıca 1000 Adet Kapak Toplayan Arkadaşlarımıza Madalya İle Ödüllendiriyoruz.

Not : Projenin Adı Sadece Mavi Kapak Projesidir. Renk Ayrımı Yapmaksızın Tüm Kapak Çeşitlerini Toplayabilirsiniz...

Saygılarımla
xIYORGEx
EMİNÖNÜ SUNUCUSU

Bu proje İzmir'de de yürütülmektedir.Engelli arkadaşlar için çok büyük bir yardım..
Yusuf TAŞDEMİR

• KUKLACI
  • kAnxIIYuSuFII
  • İKV VİDEO
[/b]
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

Çok güzel bir proje ve bende destek veriyorum. Şunu belirtmeliyim ki sadece İstanbul değil, yurdumuzun bir çok ilçesinde bu kampanya var. Okullarda Mavi Kapak Kutu'ları yapmışlar, içine atılıyor; misal bizim okulda.
Bu pet şişe kapaklarına tekme vuracağınıza -genellikle okullarda oluyor- biriktirin ve kampanyaya destek olun.
2009-2013
Kullanıcı avatarı
TAKVA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen TAKVA »

seLamlar ;

Çok güzel bir proje sanırım 5 ay önce falan bu uygulamaya kendi şehrimde katılmış ve hatta bilmeyenlere de öğretmiş olduk.

Belki çoğu kişi için birşey ifade etmeyen ve sadece çöpe atılan küçük bir maddeyi kimi kardeşlerimiz için çokşey ifade etmektedir.

Herzaman olduğu gibi bu gibi sosyal yardım projelerinin arkasından olduğumu belirtmek isterim.
Bu ve benzeri faliyetleri görünce gerçekten bir garip oluyor insan
Teşekkürler Arkadaşlar
iyi günler.İyi forumlar
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim

Kullanıcı avatarı
kafemeze
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Lonca: We Are Family

Mesaj gönderen kafemeze »

iyi günler öncelikle bu iş sadece istanbul deil tüm şehirlerde uygulanıyor aksarayda bile;
ben lise 1 e gidiyorum ve öğretmenimiz toplum hizmeti olarak mavi kapak getirmemizi istedi
biz ailecek 2.5 lt lik şişe suyu içiyoruz ve kaapakları saklıyorduk eve gittim ve kapakları aldım ve toplam verdiğim kapak sayısı
BİZDEN=250
B.ANNEM=750
HALAM=100
MAHALLEDEN TOPLADIĞIM=400
yaklaşık 1.500 tane kapak verdim ve memnunum 1 hafta sonra beni vali çağırdı ve ödül olarak 250 tl verdi ve ben sevap işlemek hayır duası almak için 50 tl sine su alarak kapakları tekrar verdim
yaklaşık 200 kapakta ordan verdim
Yani toplamda 1.700 kapak verdim ve herkesin desteklemesini istiyorum... :arrow:
DALEK | GALLIFREY | TARDIS

Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011
Kullanıcı avatarı
Reiz
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Reiz »

Burjuva Acimasi
Iki hafta kadar once Bilkent Universitesi ogrencileri bir kampanya baslatmislardi. Bu pet siselerin kapaklarini toplayip belli bir miktar elde edince bir engelli icin tekerlekli sandalye elde ediliyormus sanirim. Kampanyada cok yakin arkadaslarim da bulundu. Karakteri duzgun kisilerdir. Kampanya da cok iyi niyetli. Lakin o ogrenci toplulugunun goremedigi ya da dusunemedigi kavramlar var bu girisimin altinda.

Facebooktaki sayfalarinda biraz asagilayici biraz igneleyici biraz da ogretici bir sekilde ne anlama geldigini aciklamaya calistim; ancak cok ilginc tepkilerle karsilastim. Neyse liseliliklerine veriyorum.

Oncelikle tarihe baktigimiz zaman bu tarz sosyal etkinliklerin ozellikle ticaretle zenginlesen ve yonetimde soz sahibi olmaya baslayan burjuvalarca, halkin yararina is yaptiklarini ve onlardan yana olduklarini gostermek icin fakirlere, sakatlara, evsizlere vs yardim cercevesinde faaliyetler duzenlenerek baslatildi. Fransiz Burjuva Devrimi'nden itibaren uretim iliskilerinin degismesiyle-yani kolelik duzeninden ucretli kolelige gecisle- beraber iktidarini saglamlastirmak icin cesitli yollara basvurdu. Demokrasi denen kavramin icini bosaltti, Lenin de dedigi gibi sadece kendilerine ozgurluk tanidilar. Eskiden hukumdarin Tanri'nin eli olduguna inanan halk cehaletin yavas yavas ortadan kalkmaya baslamasiyla yeni elit kesime inandi. Iste burjuvanin halki elde etme cabalarindan biri de sosyal yardimlasmadir.

Burjuvalarin diline doladigi bir laf vardir. Dogada guclu olan kazanir. Insani vicdani olmayan diger canlilar icin bu dogrudur. Zayif dusen kaybeder. Akla ve vicdana sahip olan, evrimleserek gelisen insanoglu yeryuzunu daha yasanabilir daha insafli hale getirmek icin suni yollar uretmektedir. Kapitalist sistem, cografi kesiflerle somurdugu halklara simdi ulasma cabasinda. Bunun en guzel orneklerini Afrika kitasinda gormekteyiz.

Bu sorunun kesin cozumu nedir? Bilimsel sosyalizmin kurulusundan itibaren tek cikar yolun mulkiyetin kaldirilmasi oldugu net bicimde yuzumuze vurulmakta. Para denen metayla insanin insana ustunlugunun olmayacagi, emegin ustunlugunun insanligin bekasi icin tek yuce deger oldugu halklar tarafindan anlasilinca gereken yapilacaktir.

Simdi bu Bilkentli arkadaslara sorarim. Herkese adalet herkese esitlik herkese calistigi kadar demek icin tum mulkiyetinizi elinizden aldik desek kabul edecekler mi? Tabi ki hayir. Sozde iyiliksever olan bu arkadaslar tarihte gordugumuz gibi kaplan kesilirler. Her zaman ki argumanlari olan, insanlar esit dogmaz, nerde demokrasi bidi bidilarini yapacaklar.

Vicdaninizi bu tarz yollarla rahatlatmaktan artik vazgecin. Insanlarin iyiligini dusunuyorsaniz daha gercekci, somut, bilimsel yollara basvurun.

alıntı:
http://cdtylmz.blogspot.com
Ayı'mı Çok Seviyorum...
Kullanıcı avatarı
SpyderFreak
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen SpyderFreak »

Sadece İstanbul'da değil,Edirne'den Kars'a tüm Türkiye'de kapaklarınızı toplayabilirsiniz.
250 kg(Yaklaşık 10.000) kapak 1 engelli vatandaşımıza tekerlekli sandalye sağlamaktadır.

Not: Ulaştıramadığınız kapaklar için 0216-570 50 99 Alo Çevre Hattı’ndan bilgi alabilirsiniz.
Spyderfreak ismi başka biri tarafından açılmıştır, adıma bir şey istenirse vermeyin. Mesuliyet kabul etmiyorum, oluşabilecek sorunlardan sorumlu değilim.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön