bı ısı de bıze zarar vermeden yapsanız yonetım!!
- xrtoo
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
bı ısı de bıze zarar vermeden yapsanız yonetım!!
daha yenı plus paket aldım hemde 3 aylık sımdı karakterımı aktarmak ıstıyorum sunucular arası ama hedef sunucuyla sımdıkı sunucu hesabım aynı olamıyormus eee yanı 3 aylık plus paketten vazmı gecmem lazzım bu nasıl bır ıstır allahım bırı bana anlatsın yahu.
Benim Gözümde Adam Gibi Adam Olanlar Yazsın Diğerleri Vaktimi Çalmasın
Kimseye Ait olmam Herkese Sahip Olurum
- Refresh
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Re: bı ısı de bıze zarar vermeden yapsanız yonetım!!
aynı değil kardeşim farklı olamıyor .Sen o plusı hesaba alıyorsun hangi çarını hangi sunucuya aktarmak istiyorsan aktar plusa bişey olmaz.Aktarılan çarın hesabı ile aktardığın hesap aynı olmalı yalnız.Bu yüzden plusına bişey olmaz.xrtoo yazdı:daha yenı plus paket aldım hemde 3 aylık sımdı karakterımı aktarmak ıstıyorum sunucular arası ama hedef sunucuyla sımdıkı sunucu hesabım aynı olamıyormus eee yanı 3 aylık plus paketten vazmı gecmem lazzım bu nasıl bır ıstır allahım bırı bana anlatsın yahu.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- xrtoo
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Teşkilat
yanlıs bılıyorsun sanırım cunku daha bu sabah denedım suanda pluslu olan sobee hesabımdakı carı baska sunucuya aktarmaya calısıyorum ama kabul etmıyor.dıyor kı hedef hesabınız farklı olmalı mynet yada ttnet gıbı ve netıcede plus lı olan sobee hesabımdan aynı hesaptakı baska sunucuya aktarım yapamıyorum yanı plusumdan vazz gecmem gerekıyor senın anlıycan ınanmak zor ama boyle sacmalık yanı ne anladım ben bu ısten
Benim Gözümde Adam Gibi Adam Olanlar Yazsın Diğerleri Vaktimi Çalmasın
- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi

İyide bildiğim kadarı ile aktarım işlemleri daha başlamadı. Sadece duyurusu yapıldı. Yani şuan istesende eski sistemdeki aktarım kuralları devreye girecektir.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx
- Refresh
- Labirent Rehberi

- Lonca: Guardians Of İstanbul
Aynen daha başamadı .Üstelik belli bi ücreti olacak.Sanatkarr yazdı:İyide bildiğim kadarı ile aktarım işlemleri daha başlamadı. Sadece duyurusu yapıldı. Yani şuan istesende eski sistemdeki aktarım kuralları devreye girecektir.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- Orti
- Developer

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Sobee
xrtoo yazdı:daha yenı plus paket aldım hemde 3 aylık sımdı karakterımı aktarmak ıstıyorum sunucular arası ama hedef sunucuyla sımdıkı sunucu hesabım aynı olamıyormus eee yanı 3 aylık plus paketten vazmı gecmem lazzım bu nasıl bır ıstır allahım bırı bana anlatsın yahu.
Sunucular arası karakter transfer hakkı henüz aktif edilmemiştir! Sunucular arası karakter transferi için duyurularımızı takip ediniz.
- Orti
- Developer

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Sobee
Sunucular arası karakter transfer aktif edilmiştir. Detaylar için aşağıdaki konuyu inceleyebilirsiniz.
viewtopic.php?f=46&t=61418
viewtopic.php?f=46&t=61418