http://www.facebook.com/notes/istanbul- ... 6187586559
Oyuncularımızın beklentilerine ve isteklerine her zaman yanıt verme çabasında olan Sobee Studios ekibinden İKV oyuncularına bir imkan daha çok yakında sizlere sunulacak :
"Sunucular Arası Karakter Transfer Sistemi"
Sunucular birbirinden bağımsız olduğu için, aralarındaki karakter transferi oldukça dikkat ve çaba gerektiren ve her bir talep için de özenli takip isteyen bir işlemdir.
Unutmayınız ki talebinize tam bir karşılık olması için, bu transfer işleminde karakterinizin sahip olduğu eşyalar, bitirdiği veya aldığı görevler, şanı, klan parası, seviyesi, kasası, parası gibi (arkadaş/yasaklı listesi hariç) bütün karakter özellikleri yeni sunucusuna aktarılmaktadır!
Ayrıca oyuncularımızın yeni sunucularına aktarılırken Karakter Adlarını Değiştirmelerine de imkan verilecektir.
Tüm bu meşakkatli işlemlerden dolayı bu hizmetin ödemeli olacağını şimdiden belirtelim.
İyi oyunlar dileriz.
Sunucular Arası Transfer mi ?
- FaunTLeRoy
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
- FaunTLeRoy
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Anka
Re: Sunucular Arası Transfer mi ?
Yenisahra
Tılsımda ejder üretme derdi kalmadı
Dayın ankada asayişi sağlayacak
Tılsımda ejder üretme derdi kalmadı
Dayın ankada asayişi sağlayacak

Ankada çek menekşeleri madenleri gel tılsımda sat
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
Ankada çek menekşeleri madenleri gel tılsımda sat
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
Ayrıca ankadan tılsıma gelicekler orda piyasa düşükken bana ashab malzemesi alın lan 
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
Ah be Fatih im para bol orda ama para geçmiyo kiLouster yazdı:Ayrıca ankadan tılsıma gelicekler orda piyasa düşükken bana ashab malzemesi alın lan
Valla iyi olmuş arkadaşlar da , benim ikv ile tek bağım sizlersiniz artık bilesiniz.
Şu akçe konusunda hiç bir zaman yorum yapmadım bu yeniliğe karşı yine yapmıyorum. Sadece üstü kapalı olarak diyecek sözlerim şunlardır:
50 TL çok iyi bir para. Fakat 50 TL'ye kaç aile doyar bilemeyiz. Bu paranın 1/10 una bile ihtiyaç duyan aileler vardır elbet. Yönetim güzel işler yapıyor. Ama mantıksal düşündüğümüzde 20 TL'lik bir silah hasar arttırma maliyeti bile fazla iken karakter aktarımının bu kadar UCUZİ(
) bir miktara sahip olması bana çok abest kaçıyor. Eğlence için bu kadar büyük maliyetli bir yatırım yapacak olan arkadaşlara yukarıda yazdığım yazıyı yineliyorum " Bu 50 TL'ye kim bilir kaç aile doyar. " bunu düşünerek yatırımınızı yapın.
Yanlışım varsa affola..
50 TL çok iyi bir para. Fakat 50 TL'ye kaç aile doyar bilemeyiz. Bu paranın 1/10 una bile ihtiyaç duyan aileler vardır elbet. Yönetim güzel işler yapıyor. Ama mantıksal düşündüğümüzde 20 TL'lik bir silah hasar arttırma maliyeti bile fazla iken karakter aktarımının bu kadar UCUZİ(
Yanlışım varsa affola..

aLpoS
xScHooLBoyx
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: [Kan Ve Revan]
Herşey bukadar basit değildir bence gerçi para söz konusu oldumu sorun yok 
I>>>>>> o(^_^)o >>>>>
(49)TürkxxMeLaNKoLiQ