Çok küçük yaşlarda dayım bir gazete getirdi bir fotoğrafta iki farklı formalı adam gösterdi bumu,bumu dedi.Seçtim birini seçer seçmez inanılmaz sevindi ve sarıldı bana.Fenerbahçe formasını seçmiştim.Fenerbahçeli oluşum böyle oldu.İlk defa maçada o götürdü beni.
Fenerbahçeye Rıdvan Dilmen geldiğinde üst üste beşiktaş şampiyonlukları bile beni okadar üzmedi.Onu seyretmek o müthiş zekice topa dokunuşlarını izlemek bir oyuna dahil olmadanda zevk almanın tadına varmaktı benim için.Üst üste geçirdiği sakatlıklardan sonra dönüşlerde oynadığı ilk maçlarda attığı gollerle taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanmıştı.Milli maçlarda rakip kim olursa olsun o olduğunda hep bir umut vardı.Topu ne yapıp edip gol pozisyonu yaratmak üzerine onun üstüne gelmedi.Olağanüstü bir yetenek bir oyunda karşımıza çıkmış ve bize çok farklı seyir zevki sunmuştu.
Yaşadığımız sürece mutlaka bir oyuna dahil olduğumuz zamanlar vardır.Bu ya aktif katılım olur yada seyir şeklinde.Her iki şekildede oyunun kurallarını bilmek bize oyun içi güzellikleri, estetik taraflarını algılamamızı kolaylaştırır.Aksi taktirde oyun sürerken akıcı izlenim kitlenir anlık var olan güzellikleri farketmeyebiliriz.Bir oyuna ne şekilde dahil olursak olalım kurallarını, oynanışını iyi kavramazsak ne oyundan zevk alırız nede bunu iyi oynayan dürüst insanlara hakkını teslim edebiliriz.Ofsayta düşmeden gol atabilenlerden olalım.Sevgiler Saygılar.
Ocipres
RIDVAN DİLMEN:GÖRSEL ŞÖLEN!
RIDVAN DİLMEN:GÖRSEL ŞÖLEN!
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
- isimsizisim
- İri Fare Avcısı
Re: RIDVAN DİLMEN:GÖRSEL ŞÖLEN!
Ne Zaman İKV Forumuna İkv İle Yazı Yazıcaksın Merak Konusu :?: :?:
isimsizisim yazdı:Ne Zaman İKV Forumuna İkv İle Yazı Yazıcaksın Merak Konusu :?: :?:
Sanırım ne zaman ikv forıumuna ikv ile ilgili yazı yazacaksın merak konusu diye yazmak istedin.Öyle kabul edip cevap vereyim.Bütün yazılarım ikv deki gözlemlerim üzerinedir.Genelde 3 parça giriş, gelişim, sonuç şeklinde yazdığım yazıların son bölümüne yani sonuç bölümüne buna güçlü şekilde vurgu yaparım.Örnek teşkil etsin diye anlatayım bu yazımda mesela oyundaki güzel tarafları görebilmemiz için ilk önce nasıl oynanabilir olduğunu çok iyi kavramamız gerektiği vurgulamak istedim.Futboldan anlamasam Rıdvan Dilmen in oyuna katkısını nasıl bilebilir onu nasıl takdir edebilirdimki.Bu forum sayfasında ikv ile ilgile ençok yazı yazanların başında geliyorum.Ne yazarsam yazayım altınada aslan gibi adımı yazıyorum.Bunu yapamıyorsan hiçbirşeyi merak etmeyede hakkın yok dostum.Sevgiler Saygılar.
Ocipres
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
-
- Cin Avcısı
Sen ne zaman her kelimeye büyük harfle başlamayı bırakacaksın. Seni olgun gösteren yazılarının şekli değil içindeki anlamdır. Şimdi o koca zırhını çıkarıp insanları küçümsemeyi bırak da laflarına anlam kazandır biz de seni sevip sayalım. Ayrıca arada kitap okumanı tavsiye ederim okuma anlamak yeteniğini geliştirir, yaptığın yoruma bakılırsa ihtiyacın var.isimsizisim yazdı:Ne Zaman İKV Forumuna İkv İle Yazı Yazıcaksın Merak Konusu :?: :?:
IISeHRaZaTII
Montecarlo
"Öyle horozlar var ki, öttükleri için güneşin doğduğunu sanırlar."
(L. Dumont)
Montecarlo
"Öyle horozlar var ki, öttükleri için güneşin doğduğunu sanırlar."
(L. Dumont)
Çok güzel bir yazı olmuş.
Eline sağlık.
Eline sağlık.
İKV'den Haberdar Olun!