MECXLERE LAF ATMAK YASAKTIR AKSİ TAKTİRDE SUSTURULURSUNUZ...

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
kalbimdesinx
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

MECXLERE LAF ATMAK YASAKTIR AKSİ TAKTİRDE SUSTURULURSUNUZ...

Mesaj gönderen kalbimdesinx »

Ben 2 gün önce mecxleri kestim vede sabah gördüm sus almışım küfür etmedim sölediğin şu laf yüzünden sus almışım arap seni beyazlatırım ve ben herkese soruyorum orda bana onlarca anama bacıma laf sölendi benim bu lafım yüzünden susturulma aldım peki onları şikayet etim onlar neden sus almadı ben bir yardım bir cevap istiyorum bu konuya Sunucuda bir haksızlık var ve bunu hiç bir yönetici nedense görmiyor ozaman neden sorumlu oldunuz sizlere soruyorum vede mesaj yoluyorum 3 gün sora cevap alıyorum neden böle ???????????????????????????????????????????????????????????????

NOT:MECXLERE LAF ATMAK ONLARI KESMEK YASAKTIR AKSİ TAKTİRDE BANLANIRSINIZ.
mecxlere laf atmayın yada kesmeyin aksi taktirde susturulma alırsınız /fcazgif

ESKİKRAL ESKİKRALL MYİNHEART..............
Kullanıcı avatarı
htolga333
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: MECXLERE LAF ATMAK YASAKTIR AKSİ TAKTİRDE SUSTURULURSUNUZ...

Mesaj gönderen htolga333 »

bu artık haddini boyutunu aşan bi olay oldu.adamlar çar bile alıp satıyorlar ama halen bi ceza almıyorlar.ben gerekirse mevlüt dinçe ulaşcam o derece sinirlyim.madem bu kadr adi bir insan topluluğu bunlar bari millete pisliklerini bulaştırmasınlar.eskiden beri susuturuluyorduk düşünüyorum kimseye küfür falan ettiğimi hatırlamıyordum.meğer bu yaratıklarmış onu yapanlar.adam gibi oynayacaksanız oynayın oynamıcaksanız xtr olup gidin sunucudan.yada kimseye haksızlık etmeyin mecx denen şeyler.
Kullanıcı avatarı
AfxMeSgEnC
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen AfxMeSgEnC »

Birazdan konunuz kitlenir sesiniz kesilir ;) Hani adalet var ya o bakımdan :ugeek:

"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada;Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır."

AFxMESGENC - Keyfalann - Keyfalan

Resim
toguesores
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen toguesores »

kalbimdesinx yazdı:Ben 2 gün önce mecxleri kestim vede sabah gördüm sus almışım küfür etmedim sölediğin şu laf yüzünden sus almışım arap seni beyazlatırım ve ben herkese soruyorum orda bana onlarca anama bacıma laf sölendi benim bu lafım yüzünden susturulma aldım peki onları şikayet etim onlar neden sus almadı ben bir yardım bir cevap istiyorum bu konuya Sunucuda bir haksızlık var ve bunu hiç bir yönetici nedense görmiyor ozaman neden sorumlu oldunuz sizlere soruyorum vede mesaj yoluyorum 3 gün sora cevap alıyorum neden böle ???????????????????????????????????????????????????????????????

NOT:MECXLERE LAF ATMAK ONLARI KESMEK YASAKTIR AKSİ TAKTİRDE BANLANIRSINIZ /fcazgif.
Aynen kardeşim katılıyorum sölediklerine sunucuda mecxleri kesmek artık susturulma alınıyor. adaletsizlik var ama kimse görmüyor.
DİLYARASI

gercekler34
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen gercekler34 »

Mehmet dilyarası + eskikral çarları sana ait değilmi neden kendi açtığın konuda birde katılıyorum diyorsun :D

Ama yönetim konusunda haklısın tutumlarının değişmesi lazım
Resim

KESER DÖNER SAP DÖNER , GÜN GELİR DEVRAN DÖNER

Sapı nerde diye sorma :)
gercekler34
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen gercekler34 »

toguesores yazdı:
kalbimdesinx yazdı:Ben 2 gün önce mecxleri kestim vede sabah gördüm sus almışım küfür etmedim sölediğin şu laf yüzünden sus almışım arap seni beyazlatırım ve ben herkese soruyorum orda bana onlarca anama bacıma laf sölendi benim bu lafım yüzünden susturulma aldım peki onları şikayet etim onlar neden sus almadı ben bir yardım bir cevap istiyorum bu konuya Sunucuda bir haksızlık var ve bunu hiç bir yönetici nedense görmiyor ozaman neden sorumlu oldunuz sizlere soruyorum vede mesaj yoluyorum 3 gün sora cevap alıyorum neden böle ???????????????????????????????????????????????????????????????

NOT:MECXLERE LAF ATMAK ONLARI KESMEK YASAKTIR AKSİ TAKTİRDE BANLANIRSINIZ /fcazgif.
Aynen kardeşim katılıyorum sölediklerine sunucuda mecxleri kesmek artık susturulma alınıyor. adaletsizlik var ama kimse görmüyor.

NOT:MECXLERE LAF ATMAK ONLARI KESMEK YASAKTIR AKSİ TAKTİRDE BANLANIRSINIZ.

Bu yorumların atında yazan karakterler 1 kişi olan sen yani mehmet sana ait değil mi :D
Kendin konu açıp milleti gaza getiremeyince kendin mi gaza geliyosun :D
Resim

KESER DÖNER SAP DÖNER , GÜN GELİR DEVRAN DÖNER

Sapı nerde diye sorma :)
Kullanıcı avatarı
yenero96
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen yenero96 »

Bu hikayeyi başka bir konudada görmüştüm..
Diğer hesapta uzaklaştırma yediğimde zorunlu olarak buna giriyorum.
Serhat
Kullanıcı avatarı
Schiller
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Schiller »

Merhabalar,

Sizlere bu konu hakkında gerekli bilgilendirmeler forumda ve sunucu ziyaretlerinde belirtilmiştir. İKV yönetiminin herhangi bir gruplaşma içerisindeki kişilere, diğer kullanıcılardan farklı tutum sergilemesi söz konusu değildir. Oyun içerisinde almış olduğunuz cezaların, belirtmiş olduğunuz grup ile bir alakası olmadığını tekrardan belirtiriz.

Grup bölgelerinde yaşanan hata nedeniyle güncel sunucular tek tek ziyaret edilmiş, sunucuda Ar-Ge mensubu üyeler varsa o kişilerle bölgeye giriş yapılmış ve hiç bir kazanç elde edilmeden çıkılmıştır. Benzeri testin Eminönü sunucusundan da yapıldığı ve ordaki kullanıcıların bu şekilde bir tutum sergilemek yerine oldukça anlayışla ve sevinçle karşıladığını belirtirim.

Bilginize sunar, benzeri konuları tekrardan oluşturmamanızı rica ederiz.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön