Kadim Hidra Kesimi || Örnekleme ...
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
Kadim Hidra Kesimi || Örnekleme ...
kadim hidra kesimi için nasıl bir yol izliyeceğimizi anlatan bir resim çalışması . Tasarım bana aittir (Paint)

Re: Kadim Hidra Kesimi || Örnekleme ...
güzel plan ancak işi biz çözdük hidra kime saldırıyorsa o kişi sürekli kaçacak ve tüm savalcılar dikkat atıcak önemli olan ise şifaların ölmemesi için hedef saptırma ve hidrayı şifaya dalarken çekmek için nara ve kışkırtma
özelliklede büyücülerden uzun bi çember ve onların içinde bi çemberde savaşcılar şifacılar her daim gerdei durucak ve kadi kime saldırırsa o kaçıcak sonrasında sıra geldi 9 cana 9 can olduğunda taktik değişicek herkez kare uluşturucak ancak hidranın etrafında kare gene şifacılar geride ve o sırada sadece 10 savaşcı hidraya dalıcak artı büyücüler. tabi şifacılrda sürekli can kurtaran atıcaklar ve ölenleri kaldırıcaklar...
özelliklede büyücülerden uzun bi çember ve onların içinde bi çemberde savaşcılar şifacılar her daim gerdei durucak ve kadi kime saldırırsa o kaçıcak sonrasında sıra geldi 9 cana 9 can olduğunda taktik değişicek herkez kare uluşturucak ancak hidranın etrafında kare gene şifacılar geride ve o sırada sadece 10 savaşcı hidraya dalıcak artı büyücüler. tabi şifacılrda sürekli can kurtaran atıcaklar ve ölenleri kaldırıcaklar...
ArtiSt DéiLim Ama "MuhTésém OLmaK" KanıMda vaR Napıyım;)[*][/color]
- Sanalkorkun
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Sanalkorkun
Emeğe saygı valla süper bir paylaşım oLmuş Teşekkür ederiz...
Göster
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Ata
NihtKiss yazdı:güzel plan ancak işi biz çözdük hidra kime saldırıyorsa o kişi sürekli kaçacak ve tüm savalcılar dikkat atıcak önemli olan ise şifaların ölmemesi için hedef saptırma ve hidrayı şifaya dalarken çekmek için nara ve kışkırtma
O yöntem güncelleme sonrasında işlemiyor
Orhan eline sağlık plan için yalnız 2 şeyi atlıyorsun.ORHANBEY yazdı:kadim hidra kesimi için nasıl bir yol izliyeceğimizi anlatan bir resim çalışması . Tasarım bana aittir (Paint)
1-) Sunucuda kendini bilmezler olduğu sürette bu görevi yapmak imkansız .Dün 18 e indirdik canını ve iyi bir kadro vardı o kadrodan 5 yada 6 savaşçı dalıyordu diğrleri oturup bakıyordu amaç kesip görev yapmak değil.Deneme yapmaktı sonuçda ifliss ve solucanın yöntemide bu şekilde bulunmuştu.
2-) Yem olarak kullanmış olduğun kişi 15 nara olsada diğer kişiyi öldürmeden yeme dönmüyor.Dün ben yemdim benden döndüğünde nara atıyorum fakat geri diğer kişiye dönüyor onu öldürdükden sonra bana dönüyor.
Dikkat edilecek bir şey daha var kimse ölmeden 5 saniyede kendine 5 000 ile 7 500 arası can basıyor ama ölen olduğunda bu rakam yükseliyor en son gördüğüm 40 000 ile 47 000 arası can basıyordu kimse ölmeden depreme kadar getirilmesi lazım.
Vesselam
Gizlenmiş İçerikGöster