Bugün yeni bir çar kurmuş kasıyordum. 31 lvl bir kız geldi bana nucleus kolye yansıttı ve abisinin gm erdoğan olduğunu söledi
ŞAŞIRDIM: DATALAR LA OYNAMIŞ OLSA BİZ DE GÖZÜKMES SADECE KENDİSİNDE GÖZÜKÜR. RESMİNİ ÇEKTİM VE BUYRUN SİZE 31 LVLDE NUCLEUS

Yalnız şöle bişey var datalarla oynadıgı zaman örnegin ben nitrojen asa ile ejder asaı değiştirmiştim ejderi yansıttıgım zaman özelliklerinde büyü buz:88 yazıyordu yani efsun olarak gözükmez ama burada efsun olarak gözüküyor.RisinG yazdı:ARKADAŞ BAK
MESELA DATALARLA OYNAYARAK ANKAYI EJDER ASA YAPTIN DİYELİM
SEN EJDER ASAYI GİYDİGİN ZAMAN SANA EJDER ASA BİZE ANKA GÖRÜLÜR AMA YANSITTIGIN ZAMAN
BİZEDE EJDER ASA OLARAK GÖRÜNÜR DATALARLA OYNAMIŞ BU KADAR BASİT YANİ İSTEDİGİ KADAR DATALARLA OYNASIN GENEDE EFSUNDAN YARARLANAMAZ SADECE GÖRÜNÜŞÜ ÖYLEDİR....
Serserixkratos yazdı:Varsa var ne oLdu Yanı ? Şimdı Konuyu açan arkadaşın bellıkı acısı var![]()
:idea: :arrow: viewtopic.php?f=46&t=61150Erdogan yazdı:Bu tarz durumlarda lütfen şikayet sistemini kullanınız. Elbette ekran görüntüsünde geçen konuşmaların gerçekliği söz konusu değildir.
Bilginize.