YarDım pLs..!
YarDım pLs..!
ArkadaşLar oyunDa ceza aLdım Nrden Bkıcam Kaç gün Ne kadar ceza aLdıqı mı YarDımcı oLabiLir msiniz..?
~|~§èwGìLê® Hå¥ãL ~|~ Ïñ§åÑLå® §åHTê ~|~ Hå¥åTïÑìZ þïLåÑ ~|~ åLå¥íÑíZ ¥åLåÑ~|~
Re: YarDım pLs..!
Valla mynet kullanıcısıysan mynete email olarak geliyo ama diğerlerini bilmiyorum sobee cep telefonuna gelmiyodu sanırım..
- Kronik35
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Revenge Of Nobility
İlk önce yardm Pls Yerine Yardım Lütfen diye başlık yazarak,ayrıyeten K'leri q yapmadan Düzgünce Türkçe'mizi Türkcheleşdirmeden kullanırsan iyi olur.
Revenge of Nobility
KRoNıcK
''Öyle kolay bir sınavdayız ki,kitap açıp bakmak bile serbest''

- KARAHAMZALI
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
katılıyorum...Kronik35 yazdı:İlk önce yardm Pls Yerine Yardım Lütfen diye başlık yazarak,ayrıyeten K'leri q yapmadan Düzgünce Türkçe'mizi Türkcheleşdirmeden kullanırsan iyi olur.
kullandığımız dilden utanmadan yazalım...
----->
konu içinde buraya değil desteğe mesaj atmanı öneririm...
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı
- Klan: Lodos
Merhaba;
Almış olduğunuz ceza nın süresini destek iletişim formundan bildirim tipini ceza itirazı / bilgilendirme olarak belirleyip öğrenebilirsiniz.
İyi Forumlar.
Almış olduğunuz ceza nın süresini destek iletişim formundan bildirim tipini ceza itirazı / bilgilendirme olarak belirleyip öğrenebilirsiniz.
İyi Forumlar.
Koray YAR
HakLısın Kardeşim eL aLışKanLıgı Ne yapaLım..Ama Şunu Bilmeni İsteRim ki TÜrkçe'me Saygım SonsuzDur..Kronik35 yazdı:İlk önce yardm Pls Yerine Yardım Lütfen diye başlık yazarak,ayrıyeten K'leri q yapmadan Düzgünce Türkçe'mizi Türkcheleşdirmeden kullanırsan iyi olur.
~|~§èwGìLê® Hå¥ãL ~|~ Ïñ§åÑLå® §åHTê ~|~ Hå¥åTïÑìZ þïLåÑ ~|~ åLå¥íÑíZ ¥åLåÑ~|~