Karakterim i Transfer edemiyorum böle yazıyor Girmiş olduğunuz 050x6x49x7x isimli hedef kullanıcı Sancak sunucusunda bulunmamakta. Bu kullanıcı ile sunucuya en az bir kez giriş yapmış olmanız gerekiyor. bigilendirirmisiniz ? neden oluyor bu
bide aynı gün 2 aktarma yapılabilirmi aynı hesaba yani bi çarı bu hesaptan alıp sonrada başka bi hesaptan buna karakter aktarabilirmiyim ?
Karakterimi aktaramıyorum yardımcı olurmusunuz
Karakterimi aktaramıyorum yardımcı olurmusunuz
Drowxhealer
Re: Karakterimi aktaramıyorum yardımcı olurmusunuz
Yoktan var etmek faniyette yoktur.Üyeliğinde karakteriniz silinmiş ya da yanlış sunucuyu seçmiş ya yada 4 ten fazla karaktere sahip üyeliğe olan aktarımlarda aktarım yapamazsınız.Eğerki sorunsuz olarak sorun yaşıyorsanız;frkn1521 yazdı:Karakterim i Transfer edemiyorum böle yazıyor Girmiş olduğunuz x isimli hedef kullanıcı Sancak sunucusunda bulunmamakta. Bu kullanıcı ile sunucuya en az bir kez giriş yapmış olmanız gerekiyor. bigilendirirmisiniz ? neden oluyor bu
bide aynı gün 2 aktarma yapılabilirmi aynı hesaba yani bi çarı bu hesaptan alıp sonrada başka bi hesaptan buna karakter aktarabilirmiyim ?
İKV Destek ile irtibata geçiniz.
Derdim ama forum yöneticileri bunu diyip kitleyecekler

Merhaba,
Sobee üyeliğiniz cep telefonu numarası şeklindeyse başına sıfır eklemeden yeniden deneyiniz.
Sobee üyeliğiniz cep telefonu numarası şeklindeyse başına sıfır eklemeden yeniden deneyiniz.
SirOnur adamın tel numarasını sil istiyosan