Beni Kasacak
Beni Kasacak
Arkadaşlar beni kasacak olan var mı ? Biliyorsunuz ki herkes tanıdığına yardım ediyor.Ama oyunda hiç tanıdığı olmayan biri(ben) oyunda grup çalışması bol olduğu için bir yerde takılıp kalıyor.Bu yüzden de sizin yardımınızı istiyorum.
- Yakuzaxlider
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Beni Kasacak
25 lwl oldum.
Oyuna başladım başlayalı yaklaım 15 küsür çarı 49 yapmışlığım var hadi 10 tanesini sırf kendim kastım..
Aferin sana çok büyük başarı.
Oyundaki görevleri yaklaşık % 35'i grup çalışmasına dayanıyor.Ayrıca en fazla da bunlardan exp geliyor.Ve oyunda çevresi olmayan da apışıp kalıyor.
Oyundaki görevleri yaklaşık % 35'i grup çalışmasına dayanıyor.Ayrıca en fazla da bunlardan exp geliyor.Ve oyunda çevresi olmayan da apışıp kalıyor.
- KARAHAMZALI
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
birader ismin ne cismen şifamısın büyümüsün savaşmısın ne görevin var yaz hele beni kasın diye konu açmışın ama kuru kuru açmışın..
hangi saatlerde giriyon oyuna...
ikv de yardımsever insanlar var merak etme sen
hangi saatlerde giriyon oyuna...
ikv de yardımsever insanlar var merak etme sen
2'den 9'a kadar full oyundayım.Başkasının yardımını isteyen görevlerde takılıp kalıyorum.Şu anda Kuklacı'nın Seçilmişi'ndeyim.
yazık kardeşim bu kadar kaptırma kendini. alt tarafı oyun ya...Klaups yazdı:2'den 9'a kadar full oyundayım.Başkasının yardımını isteyen görevlerde takılıp kalıyorum.Şu anda Kuklacı'nın Seçilmişi'ndeyim.
Biz ki Ustasıyız Vatan Sevmenin
Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur