Dükkanda şahaser
- DreamWizard
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Dükkanda şahaser
Bence ikv dükkan bu kadar ilgi görürken şahaser satılmalı diye düşünüyorum
- Desqualders
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
- Desqualders
- Cin Avcısı
Re: Dükkanda şahaser
Desqualders yazdı:[/size]
- Kardeşim Dükkanda Satılırsa Şahaser Anlamı Kalmaz
![]()
Siz Kismis Pi ?
- Desqualders
- Cin Avcısı
- DreamWizard
- Acemi Savaşçı
Dükkan bu kadar ilgi görmüşken bence şahaser daha çok ilgi görücektir
Şaheser olmazda nadide itemler ilgi görebilir .. Şaheser konulursa zaten bi anlamı kalmaz o kadar insan uğrasıyor .. Zaten oyunda bir cok sey kolay ( oynamayı bilene ) .. Ama Nadide itemler konulursa fena olmaz diye düşünüyorum .. Şaheserler zaten Sığınak ve Migrat gibi grup bölgelerinde cıkıyor fakat saheserler dükkana konulursa sığınak ve migrat bölgelerinin bi anlamı kalmaz .. Nadide itemlerdede öyle ama olsun o kadar
Ama Şaheser konulucagını düsünürsek Latif , Ecel Getiren , Ashab-ı Keyf , Ejder Asa gibi itemler konulabilir .. fazla konustum ama kişisel fikrimi dile getireyim dedim 
Eğer Birine Verecek Sevgin Yoksa, Ona Umut Verecek Gözlerle Bakma..
AztecaS || (^)Ecel Getiren
AztecaSx || (^)Ejder Asa
AztecaSs || Ashab-Keyf
AztecaS || (^)Ecel Getiren
AztecaSx || (^)Ejder Asa
AztecaSs || Ashab-Keyf
- DreamWizard
- Acemi Savaşçı
şahaserden kastım onlar kardeş zaten ejder asa çok iyi olur yani biz değil kendileri kazanır emeklerinin karşılıgını alırlar ve çok ilgi görecegine eminim.Flush yazdı:Şaheser olmazda nadide itemler ilgi görebilir .. Şaheser konulursa zaten bi anlamı kalmaz o kadar insan uğrasıyor .. Zaten oyunda bir cok sey kolay ( oynamayı bilene ) .. Ama Nadide itemler konulursa fena olmaz diye düşünüyorum .. Şaheserler zaten Sığınak ve Migrat gibi grup bölgelerinde cıkıyor fakat saheserler dükkana konulursa sığınak ve migrat bölgelerinin bi anlamı kalmaz .. Nadide itemlerdede öyle ama olsun o kadarAma Şaheser konulucagını düsünürsek Latif , Ecel Getiren , Ashab-ı Keyf , Ejder Asa gibi itemler konulabilir .. fazla konustum ama kişisel fikrimi dile getireyim dedim
-
- Acemi Savaşçı
HERKESE SELAMLAR
BAK GÜZEL KARDESİM .KILASİK TÜRK MODUNDASIN BEN BURDAN TÜRK VE TÜRKLÜĞE LAFIM YOK AMA KAÇINILMAZ BİR GERCEKDEN BAHSEDECEYİM.BUNUN EN GÜZEL ÖRNEĞİNİ ŞU AN SEN TEŞKİL EDİORSUN.SEN DİYORSUKİ ARMUT PİŞ AĞZIMA DÜŞ DİSUN HER SEY HAZIR OLURSA OYUNUN ANLAMI MANASI KALMAZ .BİR LAF VARDIR NAZAR ETME NE OLR ÇALIŞ SENİNDE OUR SALAKMI BU KADAR İNSAN GECELERİNİ GÜNDÜZLERİNİ HATTA TÜM ZAMANLARINI VERENLER WAR SEN BU OYUNCULARA BU KONUYU ACARAK HAKARET EDDİNİN FARKINDA DEĞİLSIN HADİ ŞİMDİ BIRAZ DAHA DÜŞÜN SONRA TEKRAR BİR KONUU AÇ BÖYLECE HATANI TELAFİ ETMİŞ OLURSUN İYİ FORUMLAR DİLEĞİM TEMENNİLERİMLE
BAK GÜZEL KARDESİM .KILASİK TÜRK MODUNDASIN BEN BURDAN TÜRK VE TÜRKLÜĞE LAFIM YOK AMA KAÇINILMAZ BİR GERCEKDEN BAHSEDECEYİM.BUNUN EN GÜZEL ÖRNEĞİNİ ŞU AN SEN TEŞKİL EDİORSUN.SEN DİYORSUKİ ARMUT PİŞ AĞZIMA DÜŞ DİSUN HER SEY HAZIR OLURSA OYUNUN ANLAMI MANASI KALMAZ .BİR LAF VARDIR NAZAR ETME NE OLR ÇALIŞ SENİNDE OUR SALAKMI BU KADAR İNSAN GECELERİNİ GÜNDÜZLERİNİ HATTA TÜM ZAMANLARINI VERENLER WAR SEN BU OYUNCULARA BU KONUYU ACARAK HAKARET EDDİNİN FARKINDA DEĞİLSIN HADİ ŞİMDİ BIRAZ DAHA DÜŞÜN SONRA TEKRAR BİR KONUU AÇ BÖYLECE HATANI TELAFİ ETMİŞ OLURSUN İYİ FORUMLAR DİLEĞİM TEMENNİLERİMLE