YENİ 1 FİKRİM VAR

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
luNt
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

YENİ 1 FİKRİM VAR

Mesaj gönderen luNt »

Arkadaşlar, hepimizin bildiği gibi beyaz köşkde 1 çok oyuncu maddi sıkıntı çekmekte. İnanın artık oyunda ticaret bile göremiyorum herkes nasıl kp kasıcam , nasıl silah artırcam, hadi sancak basalım derdine girmiş. Fakat unutmayalımki bu oyun yarısı kadar savaş oyunu olsada diğer 1 yarısı ticaret oyunudur. Ama bakıyorumki ticaret bizim sunucumuzda kalmamış. Uzun 1 süre ikv bıraktım. Evet belki şu anki karakterim sağlam olamayabilir. Ama ne farkederki?? O ticaret zevkini alamadıkdan sonra, o sabahlara kadar maden kasma zevkini alamadıkdan sonra. Kim unutabilirki 39 lwl zamanlarında ısırgan tohumu toplama heyecanını.. İşte oyunun zevki asıl o zamandı.
Şimdii benim fikrime gelince sevgili ikv sever arkadaşlarım ; diyorum ki aramızda oylamayla 1 ufak kolay çıkan ısırgan tohumu benzeri (örn budaksız meşe ) gibi 1 maden belirleyelim .. belkide 1 - 2 tane.
Sonra ona belirli 1 fiyat aralığı koyalım 100-150 arası. E şöyle düşünün o madenin başında budaksız meşe için veyakki ısırgan tohumu onu biz belirleriz ki ısırgan tohumu en uygunu çünkü çok da kolay çıkan 1 maden değil toplayan karlı olucak, alan elinde kalmıcak belki biraz daha pahalıdan satıcak e bu yüzden hem oyunun zevki artıcak, hemde ikv de maddi durum sıkıntısı çekenlere çözüm gelicek.
İletisim cagil1912@hotmail.com yorumlarınızı beklerim..

Arkadaşlar bu daha ilk fikrim aklımda bunun gibi 1 çok fikir var bu biraz kötü olabilir tabiki sizin düşüncenize kalmış 1 şeydir.. Yorumlarınıza açığım, ikv için umarım yeni 1 fkirle daha gelirim sevgiler iyi oyunlar.. ;)

Çalıntı Değildir ;)
Emeğe saygı..
Kullanıcı avatarı
HasHacip
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Anka
Klan: Lodos

Re: YENİ 1 FİKRİM VAR

Mesaj gönderen HasHacip »

BOŞVERSENEEEEEEE LOVVVVVVVVVVVV
Düşmanınızın dahi bir insan olduğunu unutmayınız.

Kullanıcı avatarı
raptor55
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü

Re: YENİ 1 FİKRİM VAR

Mesaj gönderen raptor55 »

olabilir.

“Genel Sohbet” sayfasına dön