Genel af

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
freedomfighter
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Genel af

Mesaj gönderen freedomfighter »

Son zamanlarda haklı veya haksız yere ban yiyerek yıllarca emek ve para vermiş olan arkadaşlarımız bizleri kıyametimizle başbaşa bırakıyorlar.

Ben mecx konusuna fazla girmek istemiyorum, inanıyorum ki yönetim gereğini yapacaktır.

Başlıktan anlaşılacağı üzere genel bir affı geriye dönük olarak tüm arkadaşlarıma istiyorum. Kurunun yanında yaşların fazla olarak yandğı kanaatindeyim, yaşın yanında kurularda kurtulur ama huyundan vazgeçmez nasılsa banlanır.

Sunucudaki arkadaşlar bu konudaki düşüncelirini paylaşırsa sevinirim.
kilicaslan1299
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Genel af

Mesaj gönderen kilicaslan1299 »

freedomfighter yazdı:Son zamanlarda haklı veya haksız yere ban yiyerek yıllarca emek ve para vermiş olan arkadaşlarımız bizleri kıyametimizle başbaşa bırakıyorlar.

Ben mecx konusuna fazla girmek istemiyorum, inanıyorum ki yönetim gereğini yapacaktır.

Başlıktan anlaşılacağı üzere genel bir affı geriye dönük olarak tüm arkadaşlarıma istiyorum. Kurunun yanında yaşların fazla olarak yandğı kanaatindeyim, yaşın yanında kurularda kurtulur ama huyundan vazgeçmez nasılsa banlanır.

+1
Kılıcaslan
Kılıçaslanxçaylk [(^)Latif]
PowerxKıLıCAsLaN [(^)Ejder Asa]
Kılıcaslanxsifa
Kullanıcı avatarı
daimon
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen daimon »

freedomfighter yazdı:Son zamanlarda haklı veya haksız yere ban yiyerek yıllarca emek ve para vermiş olan arkadaşlarımız bizleri kıyametimizle başbaşa bırakıyorlar.

Güzel bir proje, şahsen benim banlı karakterim olmamasına rağmen yine de mantıklı geldi :)
Sancak-AkaDeMisYeN
Anka-KoPCazZ

İlim ilim bilmektir, İlim kendin bilmektir.
Ya sen kendini bilmezsen bu nasıl okumaktır.

Hak yolunda ölmekse kaderim, kaderimin ellerinden öperim.
Kullanıcı avatarı
yarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka
Lonca: S E A

Mesaj gönderen yarar »

daimon yazdı:

Güzel bir proje, şahsen benim banlı karakterim olmamasına rağmen yine de mantıklı geldi :)
Resim®
SİNCE 2007...
Kullanıcı avatarı
Titxtuana
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Titxtuana »

Hata olur... Kim haketmişse cezasını çekmeliki diğerlerine ibret olsun...
Titxırmak - Titxtuana - Titxgökçen - Titxmeyra - Titxasena
Resim
Vatan ne Türkiye'dir Türk'lere nede Türkistan, Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir Turan.
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen bilinmez »

Titxtuana yazdı:Hata olur... Kim haketmişse cezasını çekmeliki diğerlerine ibret olsun...
Olayı bilionmuda ötüyon ?
Frm28b
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Frm28b »

bilinmez yazdı:
Titxtuana yazdı: Olayı bilionmuda ötüyon ?
sen hiç çekirgenin sustuğunu gördünmü :)
Kullanıcı avatarı
nuriali68
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen nuriali68 »

bazı kişiler haksız yere banlanmış olsada yani siz diyorsunuz eğer gercekten öyleyse açılması güze lolur ama bu seferde HIRSIZLIK YAPAN haysiyetsiz kişilerin banıda açılacak o zaman daha kötü olacak
#DirenİKV

“Genel Sohbet” sayfasına dön