Son zamanlarda haklı veya haksız yere ban yiyerek yıllarca emek ve para vermiş olan arkadaşlarımız bizleri kıyametimizle başbaşa bırakıyorlar.
Ben mecx konusuna fazla girmek istemiyorum, inanıyorum ki yönetim gereğini yapacaktır.
Başlıktan anlaşılacağı üzere genel bir affı geriye dönük olarak tüm arkadaşlarıma istiyorum. Kurunun yanında yaşların fazla olarak yandğı kanaatindeyim, yaşın yanında kurularda kurtulur ama huyundan vazgeçmez nasılsa banlanır.
Sunucudaki arkadaşlar bu konudaki düşüncelirini paylaşırsa sevinirim.
Genel af
- freedomfighter
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
Re: Genel af
+1freedomfighter yazdı:Son zamanlarda haklı veya haksız yere ban yiyerek yıllarca emek ve para vermiş olan arkadaşlarımız bizleri kıyametimizle başbaşa bırakıyorlar.
Ben mecx konusuna fazla girmek istemiyorum, inanıyorum ki yönetim gereğini yapacaktır.
Başlıktan anlaşılacağı üzere genel bir affı geriye dönük olarak tüm arkadaşlarıma istiyorum. Kurunun yanında yaşların fazla olarak yandğı kanaatindeyim, yaşın yanında kurularda kurtulur ama huyundan vazgeçmez nasılsa banlanır.
Kılıcaslan
Kılıçaslanxçaylk [(^)Latif]
PowerxKıLıCAsLaN [(^)Ejder Asa]
Kılıcaslanxsifa
Kılıçaslanxçaylk [(^)Latif]
PowerxKıLıCAsLaN [(^)Ejder Asa]
Kılıcaslanxsifa
Güzel bir proje, şahsen benim banlı karakterim olmamasına rağmen yine de mantıklı geldifreedomfighter yazdı:Son zamanlarda haklı veya haksız yere ban yiyerek yıllarca emek ve para vermiş olan arkadaşlarımız bizleri kıyametimizle başbaşa bırakıyorlar.
Sancak-AkaDeMisYeN
Anka-KoPCazZ
İlim ilim bilmektir, İlim kendin bilmektir.
Ya sen kendini bilmezsen bu nasıl okumaktır.
Hak yolunda ölmekse kaderim, kaderimin ellerinden öperim.
Anka-KoPCazZ
İlim ilim bilmektir, İlim kendin bilmektir.
Ya sen kendini bilmezsen bu nasıl okumaktır.
Hak yolunda ölmekse kaderim, kaderimin ellerinden öperim.
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Anka
- Lonca: S E A
daimon yazdı:Güzel bir proje, şahsen benim banlı karakterim olmamasına rağmen yine de mantıklı geldifreedomfighter yazdı:Son zamanlarda haklı veya haksız yere ban yiyerek yıllarca emek ve para vermiş olan arkadaşlarımız bizleri kıyametimizle başbaşa bırakıyorlar.
Sunucudaki arkadaşlar bu konudaki düşüncelirini paylaşırsa sevinirim.![]()

SİNCE 2007...
Hata olur... Kim haketmişse cezasını çekmeliki diğerlerine ibret olsun...
Titxırmak - Titxtuana - Titxgökçen - Titxmeyra - Titxasena

Vatan ne Türkiye'dir Türk'lere nede Türkistan, Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir Turan.

Vatan ne Türkiye'dir Türk'lere nede Türkistan, Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir Turan.
Olayı bilionmuda ötüyon ?Titxtuana yazdı:Hata olur... Kim haketmişse cezasını çekmeliki diğerlerine ibret olsun...
sen hiç çekirgenin sustuğunu gördünmübilinmez yazdı:Titxtuana yazdı: Olayı bilionmuda ötüyon ?
bazı kişiler haksız yere banlanmış olsada yani siz diyorsunuz eğer gercekten öyleyse açılması güze lolur ama bu seferde HIRSIZLIK YAPAN haysiyetsiz kişilerin banıda açılacak o zaman daha kötü olacak
#DirenİKV