Beyaz Tavsiye

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
IISehrazatII
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Beyaz Tavsiye

Mesaj gönderen IISehrazatII »

Bu aralar canım biraz sıkkın, bazı sorunlarım var hangimizin yok ki. Arada dalıyorum boş boş bazen nereye gittiğimin farkına bile varmıyorum. Geçenlerde yine kaptırmışım gidiyorum bizim oralarda ben diyim atmış siz diyin yetmiş yaşlarında beyaz saçlı bol kırışıklı bir teyze. Daha önce görürdüm oralarda insanları durdurup yazdığı şiirleri okuyan bazılarının deli, bazılarının ateist olarak yorumladığı, bazılarının deli diye ciddiye almadığı nine ben ruh gibi yürürken karşıma fırladı yirmi otuz saniye beni baştan aşağıya süzdü. Canın çok sıkkın dimi evladım dedi. Biraz çekingen biraz baştan savmaya çalışarak "biraz sıkkınım" dedim. Ben çekingen bir şekilde yoluma devam etmeye çalışırken "sakın ama sakın moralini bozma, sorunun' un ne olduğuna değil sorununu nasıl çözebileceğini düşün işte o zaman bütün engellerini aşarsın" dedi. İyi günler diledi yoluna devam etti. Son günlerde insanlara dokunsan saldıracak, bizi bu kadar sinirli ve agresif yapan şey aslında sisteme olan isyanımız ancak hiçbirimiz sisteme isyan edemiyoruz hanginiz bir sorunla karşılaştığında gidip belediye binasını basıyor ?. Hiçbiriniz. İşte bu noktada devreye sizin iyiliğinizi isteyen insanlar giriyor, bütün sinirinizi hıncınızı onlardan çıkartıyorsunuz. Belkide sorunlarımızı çözmek, içimizi rahatlatmak için başkaları üzürinde üstünlük sağlamak, onları aşağılamaktan vazgeçip sorunumuzu kendimizle çözssek daha güzül bir ortam yaratabiliriz. Sevgiler, saygılar.

IISeHRaZaTII
IISeHRaZaTII
Montecarlo

"Öyle horozlar var ki, öttükleri için güneşin doğduğunu sanırlar."
(L. Dumont)

“Genel Sohbet” sayfasına dön