Arkadaşlar .. Pusula , Pusulax çarlarını İçeren Hesabım oturduğum semtte arkadaşım dediğim adam tarafından bugün çalınmıştır.
Çarı verdim ben neti kapattırma olayım var biliyosunuz , akşam girmek istediğimde hasaba girmiyordu . Yanına gittim ben çalmadım diyor. Ama ben neyin ne olduğunu biliyorum . Az sonra mynete mesaj atıp çarımı geri alıcam inş .. Tel no kayıtlıydı . İnşallah zararım olmaz ..
Sevgilerimle .. Pusula ...
PUSULA ÇALINMIŞTIR ALIŞVERİŞ YAPMAYINIZ !!
PUSULA ÇALINMIŞTIR ALIŞVERİŞ YAPMAYINIZ !!

Yaşamak , Onu Uğrunda Ölecek Kadar Çok Sevmektir ! ...
İstanbul Kıyamet Vakti / Meran [PusuLa]
Re: PUSULA ÇALINMIŞTIR ALIŞVERİŞ YAPMAYINIZ !!
Geri aldığımda sizlere bildiricem ..

Çarı geri aldım .. Ne varsa çalmışlar . Üstüne benle kalmayıp milletide soymuşlar . Allah yapanlardan hesabını sorsun . Arkadaşımda şifre verdim birine diyor. Kabahat bende . Bunu sorun etmiyorum item iş değil kankalarım saolsun yardımcı olurlar . Fakat oyuna ara vermemin arifesinde adımız hırsıza çıkacak ya o koyuyor
Bana güvenenlerinde itemlerini almış sevgili hırsız arkadaşımız
Neyse herkes suç altında kalıyor ama ölmüyor , bizede birşey olmaz
Allah neyi hayırlı görüyorsa o olsun ne diyelim .. Hakkınızı helal edin. O hainler adına dolandırılan arkadaşlarımdan özür dilerim elimden bişey gelmez ..
Hoşçakalın ...
Bana güvenenlerinde itemlerini almış sevgili hırsız arkadaşımız
Allah neyi hayırlı görüyorsa o olsun ne diyelim .. Hakkınızı helal edin. O hainler adına dolandırılan arkadaşlarımdan özür dilerim elimden bişey gelmez ..
Hoşçakalın ...

helal olsun kardeşim kim kimin ne oldıunu biliyor merak etme gözün arkada kalmasınpusula yazdı:Çarı geri aldım .. Ne varsa çalmışlar . Üstüne benle kalmayıp milletide soymuşlar . Allah yapanlardan hesabını sorsun . Arkadaşımda şifre verdim birine diyor. Kabahat bende . Bunu sorun etmiyorum item iş değil kankalarım saolsun yardımcı olurlar . Fakat oyuna ara vermemin arifesinde adımız hırsıza çıkacak ya o koyuyor![]()
Bana güvenenlerinde itemlerini almış sevgili hırsız arkadaşımızNeyse herkes suç altında kalıyor ama ölmüyor , bizede birşey olmaz
![]()
Hoşçakalın ...

Teşekkğr ederim kardeşim . Beni bilen bilior , Bilmeyenede bildirecek değilim . Gözüm arkada kalmaz .. Ben kendimi bilirim oda yeter ...helal olsun kardeşim kim kimin ne oldıunu biliyor merak etme gözün arkada kalmasın

-
- Acemi Savaşçı
Bravo valla çarın daha dün sıfırmış bugün 26m luk item satıyosun kapalı çarşıda görünce şaşırdım aylardır emek harcayıp bulamayan arkadaşlarım var urban kafapusula yazdı:Çarı geri aldım .. Ne varsa çalmışlar . Üstüne benle kalmayıp milletide soymuşlar . Allah yapanlardan hesabını sorsun . Arkadaşımda şifre verdim birine diyor. Kabahat bende . Bunu sorun etmiyorum item iş değil kankalarım saolsun yardımcı olurlar . Fakat oyuna ara vermemin arifesinde adımız hırsıza çıkacak ya o koyuyor![]()
Bana güvenenlerinde itemlerini almış sevgili hırsız arkadaşımızNeyse herkes suç altında kalıyor ama ölmüyor , bizede birşey olmaz
![]()
Hoşçakalın ...
arkadaşım o açılan konun tarihine bir bak ne yazıyor 14 ocak
birde bu konunun tarihine bak 23 ocak
arada 9 günlük zaman arkadaşın karakterleri bu zaman aralığında çalınmış olamazmı ?
birde bu konunun tarihine bak 23 ocak
arada 9 günlük zaman arkadaşın karakterleri bu zaman aralığında çalınmış olamazmı ?
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
qeçmiş oLsun kardeşm ..

SeFFahx
Adım DestaN oLuR.. Öfkem KatLiam..!

Teşekkür ederim .. Kafa koparan felan hiç bişy şuan yok
ama sağlam kankalarım var onlar yeter buluruz kafa mafa ne varsa
Yinede ayların emeği gitti allahtan çarım silinmeden kurtardım o yeter bana ..