PUSULA ÇALINMIŞTIR ALIŞVERİŞ YAPMAYINIZ !!

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
pusula
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

PUSULA ÇALINMIŞTIR ALIŞVERİŞ YAPMAYINIZ !!

Mesaj gönderen pusula »

Arkadaşlar .. Pusula , Pusulax çarlarını İçeren Hesabım oturduğum semtte arkadaşım dediğim adam tarafından bugün çalınmıştır.

Çarı verdim ben neti kapattırma olayım var biliyosunuz , akşam girmek istediğimde hasaba girmiyordu . Yanına gittim ben çalmadım diyor. Ama ben neyin ne olduğunu biliyorum . Az sonra mynete mesaj atıp çarımı geri alıcam inş .. Tel no kayıtlıydı . İnşallah zararım olmaz ..

Sevgilerimle .. Pusula ...
Resim

Yaşamak , Onu Uğrunda Ölecek Kadar Çok Sevmektir ! ...

İstanbul Kıyamet Vakti / Meran [PusuLa]
Kullanıcı avatarı
MORDuMan
Ufkabakan Sakini
Ufkabakan Sakini

Re: PUSULA ÇALINMIŞTIR ALIŞVERİŞ YAPMAYINIZ !!

Mesaj gönderen MORDuMan »

geçmiş olsun kardeşim
ResimResim
Kullanıcı avatarı
pusula
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen pusula »

Geri aldığımda sizlere bildiricem ..
Resim

Kullanıcı avatarı
pusula
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen pusula »

Çarı geri aldım .. Ne varsa çalmışlar . Üstüne benle kalmayıp milletide soymuşlar . Allah yapanlardan hesabını sorsun . Arkadaşımda şifre verdim birine diyor. Kabahat bende . Bunu sorun etmiyorum item iş değil kankalarım saolsun yardımcı olurlar . Fakat oyuna ara vermemin arifesinde adımız hırsıza çıkacak ya o koyuyor =)

Bana güvenenlerinde itemlerini almış sevgili hırsız arkadaşımız =) Neyse herkes suç altında kalıyor ama ölmüyor , bizede birşey olmaz =)

Allah neyi hayırlı görüyorsa o olsun ne diyelim .. Hakkınızı helal edin. O hainler adına dolandırılan arkadaşlarımdan özür dilerim elimden bişey gelmez ..

Hoşçakalın ...
Resim

Kullanıcı avatarı
MORDuMan
Ufkabakan Sakini
Ufkabakan Sakini

Mesaj gönderen MORDuMan »

pusula yazdı:Çarı geri aldım .. Ne varsa çalmışlar . Üstüne benle kalmayıp milletide soymuşlar . Allah yapanlardan hesabını sorsun . Arkadaşımda şifre verdim birine diyor. Kabahat bende . Bunu sorun etmiyorum item iş değil kankalarım saolsun yardımcı olurlar . Fakat oyuna ara vermemin arifesinde adımız hırsıza çıkacak ya o koyuyor =)

Bana güvenenlerinde itemlerini almış sevgili hırsız arkadaşımız =) Neyse herkes suç altında kalıyor ama ölmüyor , bizede birşey olmaz =)

Allah neyi hayırlı görüyorsa o olsun ne diyelim .. Hakkınızı helal edin. O hainler adına dolandırılan arkadaşlarımdan özür dilerim elimden bişey gelmez ..

Hoşçakalın ...
helal olsun kardeşim kim kimin ne oldıunu biliyor merak etme gözün arkada kalmasın
ResimResim
Kullanıcı avatarı
pusula
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen pusula »

helal olsun kardeşim kim kimin ne oldıunu biliyor merak etme gözün arkada kalmasın
Teşekkğr ederim kardeşim . Beni bilen bilior , Bilmeyenede bildirecek değilim . Gözüm arkada kalmaz .. Ben kendimi bilirim oda yeter ... ;) Allahın sopası yok eden doğrudan değil taksit taksit öden ahım =)
Resim

aslangralx
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen aslangralx »

pusula yazdı:Çarı geri aldım .. Ne varsa çalmışlar . Üstüne benle kalmayıp milletide soymuşlar . Allah yapanlardan hesabını sorsun . Arkadaşımda şifre verdim birine diyor. Kabahat bende . Bunu sorun etmiyorum item iş değil kankalarım saolsun yardımcı olurlar . Fakat oyuna ara vermemin arifesinde adımız hırsıza çıkacak ya o koyuyor =)

Hoşçakalın ...
Bravo valla çarın daha dün sıfırmış bugün 26m luk item satıyosun kapalı çarşıda görünce şaşırdım aylardır emek harcayıp bulamayan arkadaşlarım var urban kafa :))
Kullanıcı avatarı
Wizards
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Wizards »

arkadaşım o açılan konun tarihine bir bak ne yazıyor 14 ocak

birde bu konunun tarihine bak 23 ocak

arada 9 günlük zaman arkadaşın karakterleri bu zaman aralığında çalınmış olamazmı ?
Hear Me Roar

House LANNİSTER
Seffahx
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Seffahx »

qeçmiş oLsun kardeşm ..
Resim
SeFFahx
Adım DestaN oLuR.. Öfkem KatLiam..!
Resim
Kullanıcı avatarı
pusula
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen pusula »

Teşekkür ederim .. Kafa koparan felan hiç bişy şuan yok =) ama sağlam kankalarım var onlar yeter buluruz kafa mafa ne varsa ;) Yinede ayların emeği gitti allahtan çarım silinmeden kurtardım o yeter bana ..
Resim

Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön