Çok Güze..

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
bygloyn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Çok Güze..

Mesaj gönderen bygloyn »

''Bahsettiğiniz sunucu paylaşımı şu an görevlendirme ile yani sözle oluyor bizim kuralımız sen kendi olayına bakamazsın şeklindedir. Peki bu %100 kesin midir? Hayır tabiki istismar edenler geçmişte oldu şu an da olabilir. Fakat unutmayınız ki verilen cezalar ve denetmenler oyuncuların oluşturduğu sisteminin kontrolündedir. Sizlerin itirazı ile bu tip istismarları tespit edebiliyoruz. Yakında ise bu soruna %100 çözüm getirelecektir.

ARGE ekibi yada herhangi başka bir ekip için alımlarda ceza sorgulaması yapmıyoruz. Farklı kontrol yöntemlerimiz vardır ki bizler için önemli olan yetkili olduğu dönem içindeki hareketledir.

Yine inanıyorum ki birebir konuşmada kafanızdaki sorulara doğru yanıtları aldığınızda ikna olacaksınız.''

kendinizde söylüyorsunuz istismarlar olabiliyor tespit ediyoruz ama hala yakında diyorsunuz şimdi alın ellerinden yetkileri ozman neden yakında o yakın süre zarfında olaylar dinicekmi böyle erteliyerek..

bide ÇOK GÜZEL tm bundan sonra herkeze ANA BACI sövücem alırım 3 günlük 7 günlük susturmamı belli süre sonra ARGE ekibine veya FORUM denetmek ekibine girmek için basvurabilirim aldım cevabımı TŞK ler

konuyu kitliceksiniz şimdi biliyoruz ama bunu 3 5 kişi demiyor toplu itirazlar var elinizi tasın altına koyun artık ertelemeyin konuyu kapatıp gitmekle bitmiyor işler..
ROWxKARA RoWxgLoyN
Mahmut
Kullanıcı avatarı
bygloyn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Çok Güze..

Mesaj gönderen bygloyn »

He bide Yozgatlı kardeşimizin kp charını banladılar sucsuz yere bugun 13:00 da geri iade etmişler az önce bir kanalda daha önce 2 3 sefer izlediğim ve çok güldüğüm bir film vardı ''PARDON'' izleyenler bilir İKV yönetimi tiyatro gibisiniz.. :)
ROWxKARA RoWxgLoyN
Mahmut
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Re: Çok Güze..

Mesaj gönderen Lathander »

Sanırım bir yanlış anlama var.

Sizin sorunuz denetmenin kendi suncusunda ya da olayında moderasyon yapmaması gerekliliğiydi.
Yanıtım ise şuan böyle bir kuralımızın olduğu ama bunu destekleyen sistemsel bir engelleme olmadığıydı. Ama bu kuralı ihalal edenleri oyuncu şikayet ile tespit ediyoruz demiştim.

Fakat şu an böyle bir tespit yapılmıştır gibi bir söz sarf etmedim. Şu an moderasyon sisteminin kötüye kullanımı söz konusu değildir.
İKV'den Haberdar Olun!

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön