yardım yetkılı kısıler
yardım yetkılı kısıler
sa konu nere acamı bılemedım ıcın buraya actım ben tılsımda 31 lwl adamım kastım 3 lwl yaptım hıckımseye bıse yapmadım ne kufur nede baska bı kurallarda olan selerden ama okadar urastmı ıkı dk ıcınde hepsını berbat ettıler ncıcın böle bıse oluyo 33 lwl adam 31 lwl nıye dusuyolar okadar kasıyoz bızde beles oynamıyoz bu oyunu bıse yapsam ıcım gam yemez bıse yapmadım halde bunu yapıyolarsa bu oyunda ıs yok ben tek ıstedım madem gerı aldın gorewlerıde gerı al tugten gorew yaptım zzar zor topladım baltamı aldım ıkı dk bı geı cektıler tamam bıtı da otekı gorewlerde nıcın bu bu yapılan b sacmalık bı cevap eklıyorum yaptım hatayı soleyın tamam ama hatam omadan bole oluyo artık azıma gelen bura gıne yazmıyom sınırden ne yazdımı bıle zor bılıyom bı yardım artık baska bıse demıyom yada bu oyun kapatın gıtsın bole olucaksa hıc bıse yaramaz ben bıl hassa oynamam bole olursa benım bı tanıdımda aaynı sekıl o kadar kastı 2,5 lwl gerı alındı bıse olmadı halde lutfen yardım bu konuda yada yaptım hatayı yazın baska bıse ıstemıyom harbı canım skıldı :twisted:
- Cordelio
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Real Living Real War
Re: yardım yetkılı kısıler
arkadasım gerı sardıkları ıcın olabılır dogru dıyosun ama tungtenler gerı gelmesı lazımdı levele bısey yapamam ama tungten ıstıyosan gorevı yapmak ıcın oyunda benı bulursan yardımcı olurum ıyı oyunlar .....
- IxReaLxSaRaFiNxI -_- ReaLxCoRDeLio -_- RealxBaşkan
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ
Ŋє мυтℓυ тü®кüм Diуєηє !
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ
Gelince 35½ Alayı 3½
KaRŞıYaKa
K S K
ben tugsten ıstemıyom kardes tugtnegorewıde gelmemıskı tugten toplasam nolcak gorew gerı gelmemıs onu ne yapıcam sen sole bana tamama
kardesım oyunda benı buldıyon oyunda yoksun bole bıse ola bılırmı tugen gerı gelır dıyon gelmemıs hadı tugstendende vaz gectım gorewı gerı gelsın gorew bıle yok bole se olur mu sen benı bul oyun ben sana pm atıyom yoksun ısmım İlkosmanlı sımdı oyundayım beklıyom bak yarında burdayım
- lodos06
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Tea M
mısır carsında gbanı dıe bırsey var ıstersen oraya bak bırde.
O ŞiMdi AsKeR. . .
GünBatımı Günbatımıx xxMustox

GünBatımı Günbatımıx xxMustox

- aqLamaBebeq
- Sahaf Yardımcısı
gbanı derken o ne ? gbm yimi kastediyorsun?lodos06 yazdı:mısır carsında gbanı dıe bırsey var ıstersen oraya bak bırde.
İsim:Kabusxyalnız
Sucunu:TıLSıM
S€viy€:36[Değişk€ndir]
Karakt€r:SaVaŞÇı !
Lonca:KaßuSx !
Klan:ARZ
Alacağı it€ml€r:aLman iteM aLınır
32-38 L€V€L arası tüm karakt€rL€rl€ 1m Sİne ws atıLır
Sucunu:TıLSıM
S€viy€:36[Değişk€ndir]
Karakt€r:SaVaŞÇı !
Lonca:KaßuSx !
Klan:ARZ
Alacağı it€ml€r:aLman iteM aLınır
32-38 L€V€L arası tüm karakt€rL€rl€ 1m Sİne ws atıLır
- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi
- Lonca: Deva
Lathander yazdı:# Silinmiş ve bir zincirin ara parçası olduğu için geri alamadığınız görevleri alıp yapabilmeniz için Teşkilat'ın ele geçirip modifiye ettiği bir cihaz olan GB-Anı Mısır Çarşısında sizlere hizmet vermektedir.
Silinmiş ve bir zincirin ara parçası olduğu için geri alamadığınız görevleri alıp yapabilmeniz için Teşkilat'ın ele geçirip modifiye ettiği bir cihaz olan GB-Anı Mısır Çarşısında sizlere hizmet vermektedir.