Yaklaşık olarak 2 senedir oyundayım.Defalarca küfür yedim her türlü hakarete mahsur kaldım lakin suskunluğumu edebimi korudum.Geçenlerde bir dostuma ve bana ana bacı sövüldü bende insan oğluyum ve burama kadar geldi.Ve aynen klana şu cümleyi yazdım.''Ana bacıya küfür edenin gözümde İT kadar degeri yoktur! '' dedim. Ve susturuldum.Bana ve dostuma ana bacı söven şahıs ise benle dalga geciyor bırakın susturulmayı halen ceza almadı ve madara ediyor.Gerekirse burdada susturun eğer adaletiniz bu kadarsa.....
Saygılarımla
Adalet mi ?
- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
- bilinmeyen
- Salgın Koruyucusu
Re: Adalet mi ?
Defalarca küfüre mağruz kaldığınızı söylemişsiniz. Ama burda suç birazda sizde. Neden mi. Çünkü size küfür edilince sessiz kalıp susuyor iseniz , onlar daha çok cesaretlenip üzerinize gelecektir. Lakin küfür edenlerin kanıtlarını alıp şikayet etseydiniz cezalarını alırlardı.
Ve yine onlar küfür edince şikayet et sistemini kullanmayıp sessiz kalıyor iseniz , onlarda sizin patlama noktasına gelip ettiğpiniz hakretleri şikayet edip sizin ceza almanızı sağlarlar.
Herkes üstüne düşen görevi yapsa , isyan etme hakkınız o kadar artar.
Ve yine onlar küfür edince şikayet et sistemini kullanmayıp sessiz kalıyor iseniz , onlarda sizin patlama noktasına gelip ettiğpiniz hakretleri şikayet edip sizin ceza almanızı sağlarlar.
Herkes üstüne düşen görevi yapsa , isyan etme hakkınız o kadar artar.
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Bu oyuunda bazen adaletsizlikler oluor
Bence Yeni Forum yerine Bu gibi şeyleri düzeltselerdi daha makbul geçerdi.
aynenVandervaart yazdı:Bu oyuunda bazen adaletsizlikler oluorBence Yeni Forum yerine Bu gibi şeyleri düzeltselerdi daha makbul geçerdi.
Göster
Tahammül
Seviyoruz bu hayatı
Seviyoruz bu hayatı
- HakanbuscaTakent
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
KatıLıyorum kardeşim daha yapıLacak çok şey vardı eski forumdada konuşabiLiyorduk oyun içi ortamı düzeLtmeLiLer benceVandervaart yazdı:Bu oyuunda bazen adaletsizlikler oluorBence Yeni Forum yerine Bu gibi şeyleri düzeltselerdi daha makbul geçerdi.

Küfüre çare bulmaları gerekıyor Şikayet Sistemi yavaş işliyor bence..
KatıLıyorum!!!!.....Vandervaart yazdı:Bu oyuunda bazen adaletsizlikler oluorBence Yeni Forum yerine Bu gibi şeyleri düzeltselerdi daha makbul geçerdi.
Devrim bir gemidir.Kim bilir kaç okyanus kaç Deniz GEZMİŞ...
0-0*ıIlıIı*-00DeVRim BiR GemiDiR...Kim BiLir,kaç OkyanuS,kaç DENİZ GEZMİŞ...0-0**0-0
0-0*ıIlıIı*-00DeVRim BiR GemiDiR...Kim BiLir,kaç OkyanuS,kaç DENİZ GEZMİŞ...0-0**0-0
Merhaba,
Forumumuzla beraber yenilenen forum kullarında görebileceğiniz gibi moderasyonlar forumda konu edilemez.
İtirazınızı www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresi üzerinden erişebileceğiniz form ile yapınız.
Bilginize.
Forumumuzla beraber yenilenen forum kullarında görebileceğiniz gibi moderasyonlar forumda konu edilemez.
İtirazınızı www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresi üzerinden erişebileceğiniz form ile yapınız.
Bilginize.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]