Meranın En İyi Şifacısı Dediginiz Kişi...

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
kral00
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Lodos

Meranın En İyi Şifacısı Dediginiz Kişi...

Mesaj gönderen kral00 »

Savaşcmla Parasını aLmadıgım savşacı Kalmadı .. Saten Öncelikle gercek Sunucum E.ö SuNucusuydu . Buralı Kardeşimin yerine koydugum bir kişinin megaxlerle kavga daha dogrusu . Yalnızmı malnızmı ne ezigi ile kavga etmişler o yüzden Meran Sunucsuna geldim . .

Simdi Sorsam hepsi İnkar eder. Ama Forumda gecmiş Konulara bakarsanız . .

Geophal 2 Kral 5 (50 m ws )

Bowulfxlegolas 1 Krall 5 (2 iridyum)

Platini 3 Krall 5 (50m)

Quake 2 Krall 5 (50m(parası olmadıgında dolayı maden aldık ):=)

Bowulfxcansored 6 Krall 7 (6 mavi +20 m+ 2 irid )

Kholpashalixloa 3 Kral 5 (50m )Leo abisi veridirmedi ..

Mechanize 0 Krall 5 (15m 6 7 kez 15 m almısımdır )

Kholpashalixfaer 4 Krall 7 (200m vermedi :)

Deathxsedoo 3 Krall 5 (30m)

QMCERDEMQ 0 KRAL 5 (10M) Az bi geri giderseniz fotolar da görebilirsiniz . . .

Farzımisal(Kindar) 2 Krall 3 (Yüc halit 48 . ceket
)
~~Savaşcıda Bu zaman Kadar Beni Kimse KESEMEDİ -Kindar- Da Dahil bunun icerisine

EN SON BİLİNDİGİ ÜZERE ŞİFACI KASMISTIM Aynadakıyalan . .Bunun üzerine Helper felan cok havladı Size Sadece Su fotoları göstermek isterim .. BUnların Kıyametx 5*3 kesen adamı yani Hanedanxrever . ben 4*0
+2 ws de de göreceksiniz kudret farkı 50 yakın . . .

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

Kimi Diyormus Krall Loncadna Cıktı :) Beni Meranda O Sınıfa Getirernler Ghostt Gildi Kısa Zamanda Tanıdım Ama hepsi su oyunu gecte alemde kral adamlar. . .

:arrow: Artık Meranda İşim yok . . Buraya Beni Getiren Adam Yani Ölümünexkholpast ve Ottamanxkızılkum Savaşcımı Kholpast.Büyücümü Kızılkuma Hediye ettimAtalarımızın Bi Sözü vardır . . . Kurtlat Yurda İnip Mesken Kesmedikce ArsLaNLaR Belli olmazmıs..
Bundan Sonra Kalan Online Zevkimide Sro da gecirecem HerKese Aeo :idea: .

Resim HERKESE KOLAY GELSİN :) KORLEG Benim Yerime Plusları sen alırsın artık İmzaya felanda ugrasacak vaktim yok carım botta :) arena saati geliyor D bu aralarda guild savaşına hazırlanıyorum dier 107 wizle :) bak her ay 12 tane hesaba plus alacaksın benim yerime :) bu konuda da erkeklik yap
Kullanıcı avatarı
Reverence
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Re: Meranın En İyi Şifacısı Dediginiz Kişi...

Mesaj gönderen Reverence »

öylesine atılan önem vermediğim bi ws di ws de 4 1 öndesin ws de daha bitmemişti böyle foruma atıcağını bilseydim hiç atmazdım ne bileyim neyse senin susma zamanın geldi gel ws ye 4 1 den devam edelim sonucu görelim
Resim
Kullanıcı avatarı
kfat4
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kfat4 »

Hı hı... Şimdi defol git. Baktın ki millet senin ne olduğunu anladı yok neymiş bırakıyorum yok şu yok bu... Eminim ki birkaç haftaya başka isimli karakterlerle oyunda ona buna çamur atarsın.
KORLEG
ZÜLKARNEYN
Kullanıcı avatarı
QMCERDEMQ
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen QMCERDEMQ »

Bunlar reklam kokan haraketler... 1. si Destek takımında olan bir arkadaşa , GM lerin veya Destek takımının hiçbir türlü destek sağlaması mümkün değildir . İsmail ve Hasan tanıdıgım destek takımından arkadaslardır ve maden cekerek , naylon yaparak sen ben gibi geçimini sürdürmektedir... Cenkoglu ( Hasan ) isimli arkadasımızın şifacısı ile defalarca junon kesip zırh alamadıgı torpilli olmadıgının kanıtıdır . Aynı şekilde İsmailinde yüzlerce Gb de 1 set tamamlayabilmeside .

Ws lere gelince , Ghostun itemleri ve Ws ye Evocati itemlerle başlayıp , durdurmadan sonra ısıkları giyerek pek cok kişiyi yenmiş olabilirsin . Fakat seninle 4 kere ws attım , 3 kere ben yendim hatta charına attığımız ws den sonra adını SAYKOMATRİKS yaptın charımı sildim bahanesi ile... Diğer 2 ws de hakem Beowulfxlegolass tı ve 2 ws den toplam 50 m kazandım . Foruma konu acmadım , çünkü değmezsin . Diğer ws lere gelince Cansored , Legolass , Geophal ve Mechanize seni defalarca yendi . Onların takdiridir ki ws lerde beni hakem olarak istediler ve bende şahitlik ettim . Tek taraflı oynama . Yoluna bak senin foyanıda döktük ortaya yaşınıda , hırsız oldugunuda biz kanıtladık ... Barınamadın sunucuda loncadanda ayrıldın şimdi gidiyorsun . Yallah o zaman .
[ . ''Mc''erdem , Megax''Mc'' , Q''MC''ERDEMQ , Hanedanx''Mc'' , CooL''Mc''. ]

2008 - ∞

Erdem GÜRSAN
Kullanıcı avatarı
Reverence
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

bırak erdem yazmana gerek yok her gün ne zaman oyuna girsem yalvarıyor ws ws diye :) az nasiplensin diye attım ws 4 1 suan önde ws bitmedi bakalım sürdürebilecek kadar cesareti warmı
Resim
Kullanıcı avatarı
Reverence
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Resim
Resim

Yarıda kalmış bir vs'yi tamamlamaya bile yüreğin yksa yendim demiyeceksin çocuk.
yüreğin varsa çık karşıma kapışalım 4*1'den devam edelim diyorum 0'dan başlada demiyorum sana
Resim
Kullanıcı avatarı
xHeLPeR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen xHeLPeR »

Kral Hala benden kaçtığın ws yi hatırlatıp milletin ağzına lokma olmaktan çekinmiyorsun . Adam sana 4*1 den ws yi devam ettirelim demiş. 50 kudret farkla kesen adam 4*1 önde olduğu ws den korkarmı hiç ?
Helper çok havladı diyorsun . Biz Senin gibi konuşmadığımızdan lugatımızda havlamak falan yok .

Baktım fotolara, seni 30 kudretle kesen adamım ben .Seni ws den kaçırtan adamım . İsteyen şifa gelsin atalım ws . Ama senin gibi ne kendimi överim ne de ws den kaçarım. Herşey item para değil . Bak etrafına bi el üstünde tutulan adamlar var ,bu adamlar kişilikleriyle meran ın sevgisini saygısını kazanmışlar itemleriyle değil.
Sro da başarılar . İnş ıkv ye dönmemen dileklerimizle . . . YOLUN AÇIK OLSUN.
Resim

HeLPeR '' AmmiLao '' KHoLPaSHaLixZeRK '' ToBeOrNoTToBe
kral00
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen kral00 »

helper rever 50 kudretle kesiyorum gitsin item kassın gelsin ? :) kıyametx amcana söyle istedigi yerde arz bi adma verek carları öyle ws atak :))
Kullanıcı avatarı
Reverence
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

kral00 yazdı:helper rever 50 kudretle kesiyorum gitsin item kassın gelsin ? :) kıyametx amcana söyle istedigi yerde arz bi adma verek carları öyle ws atak :))
hadi cok ötme cık karşıma 4 1 den devam 1 el al el senin önünde eğilicem kabulmü?
Resim
Kullanıcı avatarı
xHeLPeR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen xHeLPeR »

kral00 yazdı:helper rever 50 kudretle kesiyorum gitsin item kassın gelsin ? :) kıyametx amcana söyle istedigi yerde arz bi adma verek carları öyle ws atak :))

Oyunu bıraktığın gibi forumu da bırakmanı öneririm.
Resim

HeLPeR '' AmmiLao '' KHoLPaSHaLixZeRK '' ToBeOrNoTToBe

“Genel Sohbet” sayfasına dön