Nerde Eskisi Oyun İçi Dayanışma..

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
EspanyoL
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Nerde Eskisi Oyun İçi Dayanışma..

Mesaj gönderen EspanyoL »

Merhaba arkadaşlar,
İKV'yi 3 senedir oynuyorum.Belirli aralıklarla oyuna girmiyorum,oyuna her girdiğimde İKV oyuncuları beni çok şaşırtıyor.Her girdiğimde oyuncular 2 kat daha fazla para hırsına kapılmış bir şekilde sürekli birbirini eziyolar.
Eskiden özellikle
Cenk Abim oyundaki karakter ismi ile DADAŞKENT'in organize ettiği LONCA ERGENEKON etkinlikleri vardı.Günde birkaç kez iflis ve solucan kesilirdi.O zaman görev itemlerine para vermezken şimdi görev itemleri normal itemlerden bile pahalı olmuş :o
Son zamanlarda bir grup bölgesi çılgınlığı alıp başını gidiyor.Herkes tayfasını kurmuş bölgelere girerken oyuna benim gibi ara verenler oyundaki eski arkadaşlarının oyunu bırakmaları yada kişiliklerini kaybetmeleri nedeniyle yalnız kalıyor.Bu benim için zor olan birşey değil ben klan parası olayına giricem ama bu olay böyle yürümez.En son bölgede yazan şu yazıyı görünce bu konuyu açma gereksinimi hissettim ''Tanıdık,tecrübeli,sağlam şifacı pm.'' Bu yazı bizim sunucu olarak acınacak duruma düştüğümüzü gösteriyor.Bu gidişatın düzeleceğini zannetmiyorum ama İnşallah en yakın zamanda bu fikir düzelir.Yoksa sunucuda çok az kişi kalacak onlarda artık kendi başlarına kasılıp işlerini görürler..
Ha bu arada başıma gelen bir olayı anlatmadan konuyu açmayayım dedim.Şifacıma full ibn-i sina takım aldım.A'dan Z'ye gözlüğüne kadar ibn-i sina oldu.10 dk önce ismini vermek istemedğim bir grup başkanına pm attım şifa eksiğiniz var mı diye ve gelen cevap beni çok şaşırttı. ''Sen tecrübeli değilsin seni grubumuza alamayız''.Sanki kendisi oyuna başladığında tecrübeli olarak doğdu.Zamanında bu pm'yi yapan adamın görevini yapmış ve kasmıştım.Oyun nereye gidiyor artık yorum sizin...
Kullanıcı avatarı
kaan6758
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: Nerde Eskisi Oyun İçi Dayanışma..

Mesaj gönderen kaan6758 »

daha bu başlangıc gibime geliyo :) boşuna arama eski günleri çünkü asla geri gelmiyicek
Mareeşal (49) ^
EtriZade(45) (beta)
Kullanıcı avatarı
melodrama44
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen melodrama44 »

EspanyoL yazdı: Merhaba arkadaşlar,
İKV'yi 3 senedir oynuyorum.Belirli aralıklarla oyuna girmiyorum,oyuna her girdiğimde İKV oyuncuları beni çok şaşırtıyor.Her girdiğimde oyuncular 2 kat daha fazla para hırsına kapılmış bir şekilde sürekli birbirini eziyolar.
Eskiden özellikle
Cenk Abim oyundaki karakter ismi ile DADAŞKENT'in organize ettiği LONCA ERGENEKON etkinlikleri vardı.Günde birkaç kez iflis ve solucan kesilirdi.O zaman görev itemlerine para vermezken şimdi görev itemleri normal itemlerden bile pahalı olmuş :o
Son zamanlarda bir grup bölgesi çılgınlığı alıp başını gidiyor.Herkes tayfasını kurmuş bölgelere girerken oyuna benim gibi ara verenler oyundaki eski arkadaşlarının oyunu bırakmaları yada kişiliklerini kaybetmeleri nedeniyle yalnız kalıyor.Bu benim için zor olan birşey değil ben klan parası olayına giricem ama bu olay böyle yürümez.En son bölgede yazan şu yazıyı görünce bu konuyu açma gereksinimi hissettim ''Tanıdık,tecrübeli,sağlam şifacı pm.'' Bu yazı bizim sunucu olarak acınacak duruma düştüğümüzü gösteriyor.Bu gidişatın düzeleceğini zannetmiyorum ama İnşallah en yakın zamanda bu fikir düzelir.Yoksa sunucuda çok az kişi kalacak onlarda artık kendi başlarına kasılıp işlerini görürler..
Ha bu arada başıma gelen bir olayı anlatmadan konuyu açmayayım dedim.Şifacıma full ibn-i sina takım aldım.A'dan Z'ye gözlüğüne kadar ibn-i sina oldu.10 dk önce ismini vermek istemedğim bir grup başkanına pm attım şifa eksiğiniz var mı diye ve gelen cevap beni çok şaşırttı. ''Sen tecrübeli değilsin seni grubumuza alamayız''.Sanki kendisi oyuna başladığında tecrübeli olarak doğdu.Zamanında bu pm'yi yapan adamın görevini yapmış ve kasmıştım.Oyun nereye gidiyor artık yorum sizin...

İnsanlar tabiki tanıdığını almak ister grubuna tanımadığı birini en son çare olarak alır.çünkü tanıdığı birine item düşse kendisine düşmüş gibi olmaz fakat yinede sevinir tanımadığı birine düşse ne olur düşmese ne olur.
keşke

1 temmuz 2012.
Kullanıcı avatarı
ReDsKuLL
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen ReDsKuLL »

Katılıyorum. Ben zamanında bir çok kişiye yardım ettim oyunda onlara sen tecrübesizsin demedim. Onlarıda İstanbul Kıyamet Vakti'ne kazandırmak istedim. Oyun tanınsın büyür diye düşündüm sevdirmeye çalıştım insanlara yani. Halada yapıyorum. Sobee'nin yaptığı I can futbol'u oynuyorum ordaki tanıştığım kişilere oyunu öneriyorum ve sağolsunlar hemen beni dinleyip yüklüyorlar oyunu. Ama şuanki oyuncuların hiç biri normal birisine yardım etmiyor. Bu ikv için büyük bir hata..

ReDsKuLL
İt Ulur Birbirini Bulur..

Resim
Dvdmete
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Dvdmete »

Grup bölgeleri gelmeden 3/4 ay önce reklamı yapılmaya başlamıştı ve orda açıklamada şöyle diyordu; hazırlanın tanklarınızı döşeyin, grup liderleri en güvendiği arkadaşlarını yanına alacak; savaşa başlayın. Olay bundan ibaret İKV eskisi gibi değil ama bunda oyuncuların suçu yok belki bir nebze; gerçi kimsenin suçu yok. Amaç yardımlaşmayı sağlamak. İKV de artık tek başına sadece 49 level olmakla kalırsın. Yapacağın şey kendine şaheser üretmek, bir loncaya katılmak yahut kendine arkadaş grubu oluşturup onlarla birlikte olmak. Bundan sonraki oyun döneminde başarılar dilerim, umarım layıkı neyse ona sahip olursun. Saygılarımla...
Kullanıcı avatarı
streetart34
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen streetart34 »

Nerede o 39 level günleri değil mi ? Nerede o kütük yaran ? Nerede o çarpıcı klan savaşları ? Nerede o Fiziksel Gözlüğün ateş pahası fiyatlara satılması ? Nerede o arkadaşlıklar ? Nerede o dostluklar ? 29 level'de bir philotheos görevi için 30 kişinin can pahasına dayanışma kurması ? Nerede bunlar ... ?
THE END

Beta'dan Beri..

Resim
Kullanıcı avatarı
xrizelixeminx
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen xrizelixeminx »

"/alkış"

başka söze gerek yok....
“…KARA KANATLI GECE,
KARANLIK,
DERİN GÖĞSÜNE EREBOS’UN.
BİR BIRAKTI,
MEVSİMLER GEÇTİ.
VE SEVGİ DOĞDU BİRDEN BİRE,
ÖZLENEN; PARILDAYAN;ALTIN KANATLI SEVGİ…”
Kullanıcı avatarı
YaLnIzKaLp
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen YaLnIzKaLp »

Eee Ne Demiş Agah Efendi ?

- Ama Bildiğim Tek Şey Vardı Oda Hiçbirşeyin Eskisi Gibi Olmayacağıdır. :)
Resim
IIIYaLnIzKaLpIII(49)
IIYaLnIzKaLpII(49)
Ilxyalnızkalpxll (49)

'
Kullanıcı avatarı
wonka
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen wonka »

YaLnIzKaLp yazdı:Eee Ne Demiş Agah Efendi ?

- Ama Bildiğim Tek Şey Vardı Oda Hiçbirşeyin Eskisi Gibi Olmayacağıdır. :)
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
Kullanıcı avatarı
CIZIK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Bedr-in Aslanları

Mesaj gönderen CIZIK »

Aslında nostalji sunucuları açılsa fena olmaz. Mesela 29 lvli özleyen 29 limitli sunucuya girer 39 isteyen 39a :)
Bu sekilde herkez nostalji ihtiyacını giderir.. :mrgreen:

Hiç unutulurmu okul yılları :geek:
Resim
leones non capit muscas

“Genel Sohbet” sayfasına dön