Bayrak güceli çok hoş bir fikir yönetime kendi adıma çok teşekkür ediyorum.Hepimiz için bu şanlı bayrak moral kaynağımız çok seviyoruz bayrağımızı.
Uzun bir zamandır oynarım bu oyunu klan savaşları ve ws den hiç haz etmem.Oyunun bu tarafı iyi oynanılmadığı kanaatini taşıyorum.Saygılı, insanları incitmeden, bu işi bilene hakkını teslim ederek yapıldığını düşünmüyorum.Devamlı aynı lakırtıyla birbirine sataşmalar, meydan okumalar, haince saldırmalar, fırsat düşkünlüğü hep itici kılmakta oyunun bu tarafını.Buna yaklaşım olarak bir değişim sürecine girilmessede bu böyle devam edecek sanırım.
Oyunda büyük bir çoğunluk klanlı olduğu içinde oyun içi etkinliklere katılım için belli zamanlarda klanlı olma gereği hepimizin başvurduğu bir durum.Bu süreçte yani pasif klanlı durumlarında yerli yersiz kesilmek hiç olmasa gerek.Belli ihtiyaçlarda arz olsun lodos olsun bunun sıkıntısı çekilmekte ama çözümsüz bir durum gibi kabullenme hali çokta iyi bir durum değil.Bu bayrak olayı bence çok iyi fırsat bizim için.Bayraklı olan kesilmesin.Hem düşünce olarakta çok zarif bir yaklaşım olur.Elinde bayrak olan bir arzın bankaya rahat gelmesi bir lodosu huzurlu kılmazmı düşünün bi.Aynı şekilde elinde bayrak olan lodosların komutandan elinde bayrakla geçmesi arzları huzurlu kılmazmı.Niyetimizi bayrağımıza emanet etmek çok hoş olur.Bunu kim bozmak istersede vebali artık onadır.Elinde Türk Bayrağı olanı kesmek hiç hoş olmasa gerek.Takdir sizin.Sevgiler Saygılar.
Ocipres
ELİNDE BAYRAK OLAN KESİLMESİN!
ELİNDE BAYRAK OLAN KESİLMESİN!
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
- justine
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ELİNDE BAYRAK OLAN KESİLMESİN!
Güzel yaklaşım...Ayrıca farklı bir düşünce olarak da şu sunulabilir ;
Elinde bayrak olan birini keserek , ŞANLI BAYRAĞIMIZI da yere sermiş olacaksınız !!
O yüzden bayrak taşıyan arkadaşlara saldırılmaması yapılacak en düzgün hareket olacaktır kanısındayım..
Elinde bayrak olan birini keserek , ŞANLI BAYRAĞIMIZI da yere sermiş olacaksınız !!
O yüzden bayrak taşıyan arkadaşlara saldırılmaması yapılacak en düzgün hareket olacaktır kanısındayım..

Pinokyoyu yapan Gepetto değiliz ki ; her odunu adam edelim !!!
justine yazdı:Güzel yaklaşım...Ayrıca farklı bir düşünce olarak da şu sunulabilir ;
boşuna konuşma bu oyunun %70 i çocuk foruma bakmayanlar var dinlemezler bayrağın üstüne bile basanlar olun
Mareeşal (49) ^
EtriZade(45) (beta)
EtriZade(45) (beta)
- justine
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Boşuna konuştuğumu nerden çıkardın ki _??
Karıncanın biri yola çıkmış Anadoludan.. Yola çıktıktan bir kaç gün sonra başka bir karıncayla rastlaşmışlar.. Bizim yolcu karınca bitap.. Arkadaşı sormuş :
-Bu hal ne böyle nereye gidiyorsun ?
-Kabe'ye gidiyorum.
-Sen bu hızla gidersen Kabe'ye varamazsın. Zaten ömründe yetmez..
-Ben de en azından yolunda ölürüm..
Bizimki de o hesap..Arif olan anlar tabii ...
Karıncanın biri yola çıkmış Anadoludan.. Yola çıktıktan bir kaç gün sonra başka bir karıncayla rastlaşmışlar.. Bizim yolcu karınca bitap.. Arkadaşı sormuş :
-Bu hal ne böyle nereye gidiyorsun ?
-Kabe'ye gidiyorum.
-Sen bu hızla gidersen Kabe'ye varamazsın. Zaten ömründe yetmez..
-Ben de en azından yolunda ölürüm..
Bizimki de o hesap..Arif olan anlar tabii ...

Pinokyoyu yapan Gepetto değiliz ki ; her odunu adam edelim !!!
İleti kaan6758 22 Nis 2011 17:51
justine yazdı:Güzel yaklaşım...Ayrıca farklı bir düşünce olarak da şu sunulabilir ;
boşuna konuşma bu oyunun %70 i çocuk foruma bakmayanlar var dinlemezler bayrağın üstüne bile basanlar olun
Benim bu önerim birtakım oyun içi yanlış yönelimlerin davranışların düzeltilmesine yönelik bir fikir.Bu oyunu oynayarak zaten yeterince içimizdeki çocukluğuda bir yetişkin olarak yaşıyoruz.Yapılan yanlışlıkları çocuklar uymaz mazeretiyle geçiştirirsek bunda samimiyetimizi sorgulamamız gerekecek.Çocuk yaştakiler,ergenlik yaştakiler hep birilerini öykünür.Öykündükleri kişilerin davranış biçimleri ne ise karşımızada öyle çıkarlar.Ayrıca bu bayrak olayı olmasa bile artık bu keşmekeşe bir son vermemiz lazım.Bir klan mantığının arkasına sığınıpta yamyam gibi herkese saldırmanında anlamı yok.Oyunda böyle davranmak ne kadar insani bir yaklaşımdır buyrun siz karar verin.Bu rahatsız edici durumdan hangi yöntem bizi kurtarcaksa buyrun yapalım.Bayrağı görünce aklıma bu geldi.Mutlaka daha iyi fikirlerde olacaktır.Sevgiler Saygılar.
Ocipres
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
-
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
[WeaReLeGeND]
[TEŞKİLAT]
LeGeNDForum yazdı:justine yazdı:Güzel yaklaşım...Ayrıca farklı bir düşünce olarak da şu sunulabilir ;
[WeaReLeGeND]
[TEŞKİLAT]