Öncelikle seni Tebrik ediyorum/Galib geldiğini düşündüğün için değil foruma konuyu açtığın için.
Şimdi polemik yaratmak istemem ama OK yapılan yerde olmayanlarıda bilgilendireyim.
Ben IIEsatII olarak ŞahxFaeX arkadaşımıza ws teklifinde bulundum sağolsun kabul etti.Sebebi ise iki aydır bölge,klan mağlubiyetin vermiş olduğu psikolojiden dolayı beni rahatsız ediyordu.Bu olaya son vermek için beni hakkıyla yense dahi ben forum veya Arz klanına geçer Tebriklerimi iletir ve Bükemediğin bileği öpeceksin zihniyetiyle kendisine oluşacak olan hayranlığımı dile getirirdim.
Fakat Her turnuvanın yapılacak her maçın bir kuralı vardır değil mi ?
Kural şuydu
1-Nasıl olsa her iki tarafta en iyi şifacı olduklarını övüyorlardı o zaman yardımcı elemanlara ihtiyaç yoktur maddesi [ Sivas kangalı ,tazı,vs ]
2-Yapılan maçta kesinlikle MAX KUDRET kullanmak yoktu.
Şimdi size Soruyorum . Belki fotoğraflardan belli ediyordur en azından birbirimize olan hasarların sayısı ,benim 779 vurmama rağmen arkadaşımızın altını çizerek belirtiyorum. " BEN MAX KUDRET KULLANMADAN FARKLI BİR GALİBİYET ALDIM" diyebiliyor ? Siz inanabiliyormusunuz ? En az 20 defa şifaladığını varsayın meditasyon 15 osla dahi Max kudretsiz kudreti 100 ile bitirme mümkün mü ?
Kendisini doğru ,gerçek söylemesi hakkında uyarmama rağmen halen geçmişte yenemediği birisini sırf yenebilme arzusu için yalan söylemesi ne kadar kabullenebilir bir davranış.
Dipnot /color] Türkxşifa Kendisinden üstün olmasına rağmen en son yaptığımız ws"de kendisine max kudretsiz yapılan bir maçta yenildim.Şuraya dikkat Kudreti : 22 [Yirmiiki]
Ben max Kudret kullanmadım ,diyen arkadaşımızın cantasını araştıralım biraz.
hmm Bakalım Çantasında neler varmış ?
Sözün bittiği yerdeyiz sanırım.Biraz merhametli,saygılı,dürüst olsaydı ve buna karşılık yenilseydim.Yemin ediyorumki Tebriklerimi sunar Hatta benden terbiyesizce istediği gibi şu lafı
FaexII yazdı:
NOT : IIEsatII Kardeş Ws basında Dediqinide uygularsan Sevinirim.
Bükemediğim Eli öperim,herzaman için geçerli Fakat bu el HAKKIYLA KAZANANIN eli olacağından hiç şüpheniz olmasın.
Soruyu size Sordum cevapları beklerim.
779 vurmama rağmen ŞahxFaeX"in Max Kudret kullanmadan 100 kudret ile vs. bitirmesi mümkünmü değilmi ?
Şereflilik testine davet ediyorum ... EsaT /iyi Forumlar
Sen 770 Hasarı Bırak orda 630 U zoR Vuruyodun. Sen Hayvanın Hasarını Kendi Hasarın Sayma.
Hayvan mi AcmiycakTık . Ne Sacma Kelime bu ya. Sende Acmadın mı ?
Max Kudret diyosun ey AREF Max kudret baslarken Kullanılır. Fundi İtemlerle Can basıyorum 6 Kudret yükselio Geri Diger İtemleri Giyince gider. 8 Kudret nerden 22 Kudret oluyorsa.
Lütfen Sacmalama. Adam gibi YOrum at Tartısma konusu acma.