ŞaLaMaR Hakkında ! ! !

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
SaLaMaR
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Teşkilat

ŞaLaMaR Hakkında ! ! !

Mesaj gönderen SaLaMaR »

Merhabalar..

Öncelikle eminönü sunucusunda'ki ikv'ye gönül veren arkadaşlarıma selamlar olsun..

Ben Teşkilat sunucusun'da ''ŞaLaMaR,şalamarIII,Tiesto,oOŞaLaMaROo,Çınar,Binboa'' Karakterlerinin sahibiyim..

Biraz önce bir arkadaş eminönü sunucundan teşlikat sunucusuna gelerek bana eminönün'deki ŞaLaMaR sen misin _? diye

bir soru sordu hayır ben değilim bu tarz sorularla bana gelen bir çok insan var insanların kafasındaki soru işaretini

ebediyen ortadan kaldırmak için böyle bir açıklama yapmalıyım diye düşündum umarım yardımcı olabilirim..

Zamanında RoA ''raiders of anatolia'' teşkilat sunucusun'dan katılan bir üyeydim ayrılma sebebim askerlik dir

bundan 2 yıl önce olması lazım 3 de olabilir hatırlamıyorum..

Eminönü sunucusun'dan katılan üyeler ile irtibat'a geçmemiz gereken konular oluyordu o sebepten dolayı eminönü

sunucusuna ŞaLaMaRR adında 1 level bir karakter açmıştım farklı bir hesapta

bir zaman sonra çok sevdigim güvendigim bir kardeşime eminönün'deki hesabımı verdım tabi o hesap için de SonİsYaN

Adında teşkilatta da bir karakterim vardı Onu kullanmak istedigini söyledi güvendigim için buyur sende kalsın ben

askerde iken kullanırsın dedim.

Çok güvendigim kişi de benim haberim olmadan benim hesabımı bir başkasına vermiş ve o kişi şuan eminönünde

bilgidim kadarı ile ''ŞaLaMaRR'' (LONCA İÇİN AÇILAN KARAKTER) ''ŞaLaMaRII ŞaLaMaRIII'' (BENİM HABERİM OLMADAN AÇILAN İSİM DEGİŞTİRME KODU KULLANILARAK DEGİŞTİRİLEN KARAKTER İSİMLERİ)

BENİM İLE HİÇ BİR ALAKASI YOKTUR...

Yaptığı insanlık dışı hareketler tamamen onun sorunudur beni ilğilendiren bir konu değildir sizden ricam basiniza bu

şahıs ile ilgili bir sorun geldigi taktirde kimse teşlikat sunucusuna gelipte oOŞaLaMaROo hırsızdır demesin teşkilat

sunucusun'da yine çalıntı bir Karakter ''KAUFMAN'' isimli karakter ile oynar Bilginize...

İYİ OYUNLAR...
Kimisinin Mutluluğu Bir Resim Kimisinin Dört Mevsim...

ŞaLaMaR

“Genel Sohbet” sayfasına dön