LeoNaR , Leonarxxşifacı hakkında.
- EnSoNxLeonar
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
LeoNaR , Leonarxxşifacı hakkında.
Selamın aleykum, bu IKV Dekı guvenlık sıstemınınmı acıkı benımmı acıkım bır turlu cozemıorum,ne kadar sıfre degıstırsekde oyuna gırmesekde sıfrelerımız bulunuor calınıor, artık ben carıda bırakıorum, oyunu saten bıraktım ama sız sız oLun hepınızı uyarıorum benım cardan akce satışı yapıorlarlarmıs bı alakam yoktur ..

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..
LeoNaR
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi
- Lonca: Ace Of Spades
Re: LeoNaR , Leonarxxşifacı hakkında.
Çok üzücü bir durum. Senin gibi şifacı karakterine önem veren bir arkadaşımızın bu tür sıkıntılar içerisinde olması açıkçası üzücü. Karakterlerinin BuLunduğu hesap ; sobee cep ise , Hattının kopyasını yani hattının aynısından bir tanesinin bir başkasından olmuş olmasından kaynaklanabilir . Ya da mail'e bağlıysa orada da aynı sorun yaşanabilir.
Karakterlerini bir başka hesaba aktarmanı tavsiye edebilirim tabii ki tekrar oyuna dönme kararını aldıysan
Ahmet !
İyi Forumlar
Karakterlerini bir başka hesaba aktarmanı tavsiye edebilirim tabii ki tekrar oyuna dönme kararını aldıysan
İyi Forumlar
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
- EnSoNxLeonar
- Arzuhalci'nin Adamı
yok kardeşım bu oyunda yerımız yok artık 2 tane mor gozlumu ısportaya satmıslar ıtemler gıtmıs 30m calmıslar ustune ustLuk en kotu durum benım adımı verıp akce satıorlar ve benım bu durumdan haberım facedekı oyuncular sayesınde haberım oLuoR... benım ne zaman akce sattım goruLmusku daha 1 akcem bıle oLmadı ben,oyunu bıraktımda akce sıstemı gelmıstı .ss neysee ben uyarıyım sonraa emek harcayıp yaptınız paralar calınmasın .

LeoNaR
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi
- Lonca: Ace Of Spades
Bu işin üstüne düşsen eminimki çözüm bulabilirsin. Yeterki biraz istekli ol 
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
Kardeşim gerçekten çok üzüldüm şifacı karakterinin ustasının charı calınmış cidden çok üzüldüm
Kardeşim
karakterlerini alırsan gel dön oyuna yardımcı olur herkez.Ve şunu söliyim bu gün LeoNaR'ı ve Leonarxxxşifacı'yı banka önünde gördüm dolaşıyorlardı karakter açıp gir oyuna belki yakalarsın namuzsuzu.Baskı yap zorla almaya çalış gitmene cidden çok üzüldüm.

karakterlerini alırsan gel dön oyuna yardımcı olur herkez.Ve şunu söliyim bu gün LeoNaR'ı ve Leonarxxxşifacı'yı banka önünde gördüm dolaşıyorlardı karakter açıp gir oyuna belki yakalarsın namuzsuzu.Baskı yap zorla almaya çalış gitmene cidden çok üzüldüm.
Dismotixfireman==>KaPTaNYaĞıZ[/center]
- EnSoNxLeonar
- Arzuhalci'nin Adamı
yok kardesım daha once Leonarxxsıfacıdan,500m oyun parası calındı ve sıfreyı benden başka bıLen bırı yoktu pc yıde taradım bısı yoktu ve sımdık ana karekterıme gırıorlar 30m cıvarı oyun parası satıp benle dalga gecer gıbı 2 tane mor gozlumu ısportaya satıorlar yapcak bısı yok... sızde dıkatlı oLun bıssuru para harcıoRsunuz oyuna emeklerınız gıtsın benım sadece zamanımı harcamıstım .ss

LeoNaR
Görüşmek üzere Kardeşim.
- Serserixkratos
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Biri Facebooktan O karakterı satıyordu Sen oLmıyasın
İkv Resmı Facebook sayfasında
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
- EnSoNxLeonar
- Arzuhalci'nin Adamı
evet benım O kısı sorunmu var ?Biri Facebooktan O karakterı satıyordu Sen oLmıyasınİkv Resmı Facebook sayfasında

LeoNaR
- BadXDreaM
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
Karakterini silersen kimse senin adına satış yapamazEnSoNxLeonar yazdı:evet benım O kısı sorunmu var ?Biri Facebooktan O karakterı satıyordu Sen oLmıyasınİkv Resmı Facebook sayfasında
kötürüya
Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen
Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen