LeoNaR , Leonarxxşifacı hakkında.

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
EnSoNxLeonar
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

LeoNaR , Leonarxxşifacı hakkında.

Mesaj gönderen EnSoNxLeonar »

Selamın aleykum, bu IKV Dekı guvenlık sıstemınınmı acıkı benımmı acıkım bır turlu cozemıorum,ne kadar sıfre degıstırsekde oyuna gırmesekde sıfrelerımız bulunuor calınıor, artık ben carıda bırakıorum, oyunu saten bıraktım ama sız sız oLun hepınızı uyarıorum benım cardan akce satışı yapıorlarlarmıs bı alakam yoktur ..
Resim

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..

LeoNaR
Kullanıcı avatarı
ISTANBULFATIHI
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Lonca: Ace Of Spades

Re: LeoNaR , Leonarxxşifacı hakkında.

Mesaj gönderen ISTANBULFATIHI »

Çok üzücü bir durum. Senin gibi şifacı karakterine önem veren bir arkadaşımızın bu tür sıkıntılar içerisinde olması açıkçası üzücü. Karakterlerinin BuLunduğu hesap ; sobee cep ise , Hattının kopyasını yani hattının aynısından bir tanesinin bir başkasından olmuş olmasından kaynaklanabilir . Ya da mail'e bağlıysa orada da aynı sorun yaşanabilir.

Karakterlerini bir başka hesaba aktarmanı tavsiye edebilirim tabii ki tekrar oyuna dönme kararını aldıysan ;) Ahmet !

İyi Forumlar
ISTANBULFATİHİ > FATIH

Resim

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
Kullanıcı avatarı
EnSoNxLeonar
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

yok kardeşım bu oyunda yerımız yok artık 2 tane mor gozlumu ısportaya satmıslar ıtemler gıtmıs 30m calmıslar ustune ustLuk en kotu durum benım adımı verıp akce satıorlar ve benım bu durumdan haberım facedekı oyuncular sayesınde haberım oLuoR... benım ne zaman akce sattım goruLmusku daha 1 akcem bıle oLmadı ben,oyunu bıraktımda akce sıstemı gelmıstı .ss neysee ben uyarıyım sonraa emek harcayıp yaptınız paralar calınmasın .
Resim

LeoNaR
Kullanıcı avatarı
ISTANBULFATIHI
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Lonca: Ace Of Spades

Mesaj gönderen ISTANBULFATIHI »

Bu işin üstüne düşsen eminimki çözüm bulabilirsin. Yeterki biraz istekli ol ;)
ISTANBULFATİHİ > FATIH

Resim

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
Kullanıcı avatarı
DiSMoTi
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen DiSMoTi »

Kardeşim gerçekten çok üzüldüm şifacı karakterinin ustasının charı calınmış cidden çok üzüldüm :cry: :cry: Kardeşim
karakterlerini alırsan gel dön oyuna yardımcı olur herkez.Ve şunu söliyim bu gün LeoNaR'ı ve Leonarxxxşifacı'yı banka önünde gördüm dolaşıyorlardı karakter açıp gir oyuna belki yakalarsın namuzsuzu.Baskı yap zorla almaya çalış gitmene cidden çok üzüldüm. :cry: :cry:
Dismotixfireman==>KaPTaNYaĞıZ[/center]
Kullanıcı avatarı
EnSoNxLeonar
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

yok kardesım daha once Leonarxxsıfacıdan,500m oyun parası calındı ve sıfreyı benden başka bıLen bırı yoktu pc yıde taradım bısı yoktu ve sımdık ana karekterıme gırıorlar 30m cıvarı oyun parası satıp benle dalga gecer gıbı 2 tane mor gozlumu ısportaya satıorlar yapcak bısı yok... sızde dıkatlı oLun bıssuru para harcıoRsunuz oyuna emeklerınız gıtsın benım sadece zamanımı harcamıstım .ss
Resim

LeoNaR
Kullanıcı avatarı
ahmetakif
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ahmetakif »

Görüşmek üzere Kardeşim.
Kullanıcı avatarı
Serserixkratos
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Serserixkratos »

Biri Facebooktan O karakterı satıyordu Sen oLmıyasın ;) İkv Resmı Facebook sayfasında :D
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'

Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Kullanıcı avatarı
EnSoNxLeonar
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Biri Facebooktan O karakterı satıyordu Sen oLmıyasın ;) İkv Resmı Facebook sayfasında :D
evet benım O kısı sorunmu var ?
Resim

LeoNaR
Kullanıcı avatarı
BadXDreaM
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen BadXDreaM »

EnSoNxLeonar yazdı:
evet benım O kısı sorunmu var ?
Karakterini silersen kimse senin adına satış yapamaz ;) Çalınmış hesaba nasıl gireyim dersen içindeki gözlüklerin satıldıgını biliyorsun demekki giriyorsun . Karakterini sil bu kadar gerçekten oyun arkadaşlarını canı gönülden düşünüyorsan . Diger yandan karakter satımı suç bunu bide iyi birşeymiş gibi yazman garip :) Bİr sürü yönetici alıyorlar ne iş yapıyorlar anlamıyorum hiç olmasa şu yorumu silin :D Yanlış hatırlamıyor isem ikv dünyasının içinde bulunan herşey ikv ye aitti böyle bir sözleşmemi onaylıyorduk yada benzeri :P ? Demekki şimdiden karakter satma işlemi başlamış bu işlemin suç oldugunu forumda konu açmanız lazım işin ucunu şimdiden kaçıyorsanız ilerisini düşünemiyorum :) Millet item satamıyorsa karakterini satacak ileride bunlar dahada çogalcaktır işin ucu sıkı degil :D Ayrıca illegal yazılım kullanmadan senin hesabının şifresinin buluncagına inanmıyorum ;)
kötürüya

Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen

“Genel Sohbet” sayfasına dön