23 Nisan yaklaşıyor sizce 23 Nisanda Sobee bir sürpriz yapıp neredeyse 1 yıldır yakında gelecek denilen Süpercanı Yayımlayacaklar mı ?
Mevlüt Dinç teknotv deki bir röpörtajında süpercan'ın çalışmalarının bittiğini Fakat Telekomun büyük bir etkinlikle yayımlamak için beklettiğini söylemişti belkide o büyük etkinlik 23 Nisan da yapılacaktır
yaşım bu oyunları oynama yaşını geçse de ben merakla bekliyorum çünkü yapımcısıSobee
eseslisemi yazdı:Çok Yakında Dıyolardı Kaç Ay Oldu
Evet tanıtımı çok uzun zaman önce yapılmıştı. Ben geldi sanmıştım bu oyun, demek ki gelmemiş.
Katılıyorum.
halilumit yazdı:yaşım bu oyunları oynama yaşını geçse de ben merakla bekliyorum çünkü yapımcısı Sobee
Benim Yaşımın " 24 " olmasına rağmen bu oyunu oynamayı düşünüyorum. Ne demişler. " Oyun oynamanın ve Öğrenmenin yaşı olmaz. " Benim enişte'm 65 Yaşında. Tam bir Online oyun meraklısı Süpercan'ın en kısa süre içerisinde Üyeler'e tanıtılmasını ve oynanmasını kanââtindeyim. " OYUN OYNAMANIN YAŞI OLMAZ :mrgreen: "