* K * R * İ * S * T * A * L * x * A * İ * L * E * S * İ *

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
KristalxTEAM
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

* K * R * İ * S * T * A * L * x * A * İ * L * E * S * İ *

Mesaj gönderen KristalxTEAM »

Merhaba arkadaşlar

Kristalx genel çağrı altın da JUNO arkadaşımın yazdığı biraz kendimi dinlememe neden oldu. Yazın için teşekkür ederim kardeşim.

VE KONUYU KİLİTLEYEN MODERATÖR ARKADAŞIMADA AYRICA TEŞEKKÜR ÇÜNKÜ GERÇEKTEN SEVİYESİZLEŞMEYE BAŞLAMIŞTI KONU...

Arkadaşlar amacım gerçekten şuanda pek fazla görünmeyen loncayı ayağa kaldırmak... Bunun içinde herşeyden önce başkasının malında gözü olmayan, tam tersi kendinden verme çabası içinde olan küfürbaz olmayan , bazen sabredip laf altında kalmayı bilen İNSANLARLA birlikte olmak. Kardeşlerim, abilerim , ablalarım loncamızda biliyorum bazı olaylar oluyor fakat bazen hiç olmayan birşey bile olmamış gibi gösteriliyor. Arkadaşlar eğer birşey olmuşsa lütfen bana şu oldu bu çalındı , şu küfür etti demeyin. Bu hiçbir şey ifade etmez... Bana şu, şunu yaptı fotosu var ya da şu ispatım var diye gelin ve o ispatı gösterin ! Ancak bu şekilde birşey yapabilirim.

Loncamıza alımlar devam etmektedir. Eğer loncamıza katılmak istiyorsanız lütfen bana buradan özel mesaj bırakın veya meran sunucusunda Kristalxtılsım , Kristalxanka , Kristalxhidra , Kristalxspell karakterlerine pm atın. Hiç biri oyunda yok ise Kristalx olan herhangi birine ulaşırsanız size yapmanız gerekenleri mutlaka söyler. ( loncaya alım konusu değil bana ulaşmanız konusunda ).

Arkadaşlar lütfen birbirimizle takışmayı bırakalım. 1 seviyesiz yüzünden 99 dürüst arkadaşı yakma alışkanlığından artık vazgeçelim. Tam tersi birlik olup kendi bünyemizde bile bulunsa bu veya bunun gibi kişiler bunları YOK EDELİM. BİRLİKTE , HEPBERABER... Varsa yapılan bir haksızlık hepbirlikte arka çıkalım. Umarım mesajım gerektiği gibi anlaşılmıştır. İyi oyunlar ... İyi forumlar!
Resim

Kristalx İsmini Her Bünye Taşıyamaz !!!

***** IKızılxMadalyoNI ***** IıIxKristaLxIıI *****

Resim
Yalcinbey
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Re: * K * R * İ * S * T * A * L * x * A * İ * L * E * S * İ *

Mesaj gönderen Yalcinbey »

Merana Hayırlı olması dileklerimle neşeniz bol muhabetiniz daim olsun.

Hayırlı Forumlar
Yalçınbey
Kullanıcı avatarı
fatihfenerkoliq
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen fatihfenerkoliq »

KristalxTEAM yazdı:Merhaba arkadaşlar

Kristalx genel çağrı altın da JUNO arkadaşımın yazdığı biraz kendimi dinlememe neden oldu. Yazın için teşekkür ederim kardeşim.

VE KONUYU KİLİTLEYEN MODERATÖR ARKADAŞIMADA AYRICA TEŞEKKÜR ÇÜNKÜ GERÇEKTEN SEVİYESİZLEŞMEYE BAŞLAMIŞTI KONU...

Arkadaşlar amacım gerçekten şuanda pek fazla görünmeyen loncayı ayağa kaldırmak... Bunun içinde herşeyden önce başkasının malında gözü olmayan, tam tersi kendinden verme çabası içinde olan küfürbaz olmayan , bazen sabredip laf altında kalmayı bilen İNSANLARLA birlikte olmak. Kardeşlerim, abilerim , ablalarım loncamızda biliyorum bazı olaylar oluyor fakat bazen hiç olmayan birşey bile olmamış gibi gösteriliyor. Arkadaşlar eğer birşey olmuşsa lütfen bana şu oldu bu çalındı , şu küfür etti demeyin. Bu hiçbir şey ifade etmez... Bana şu, şunu yaptı fotosu var ya da şu ispatım var diye gelin ve o ispatı gösterin ! Ancak bu şekilde birşey yapabilirim.

Loncamıza alımlar devam etmektedir. Eğer loncamıza katılmak istiyorsanız lütfen bana buradan özel mesaj bırakın veya meran sunucusunda Kristalxtılsım , Kristalxanka , Kristalxhidra , Kristalxspell karakterlerine pm atın. Hiç biri oyunda yok ise Kristalx olan herhangi birine ulaşırsanız size yapmanız gerekenleri mutlaka söyler. ( loncaya alım konusu değil bana ulaşmanız konusunda ).

Arkadaşlar lütfen birbirimizle takışmayı bırakalım. 1 seviyesiz yüzünden 99 dürüst arkadaşı yakma alışkanlığından artık vazgeçelim. Tam tersi birlik olup kendi bünyemizde bile bulunsa bu veya bunun gibi kişiler bunları YOK EDELİM. BİRLİKTE , HEPBERABER... Varsa yapılan bir haksızlık hepbirlikte arka çıkalım. Umarım mesajım gerektiği gibi anlaşılmıştır. İyi oyunlar ... İyi forumlar!

WAuwwwwwwwwwwwww KinGGg KonuştU
Meran FatiHi
TSKxSUBAY"s - KevınnasH

Kullanıcı avatarı
SHooT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SHooT »

Çok doğru konuşmuşsun öncelikle tebrikler umarım başarılıda olursunuz lonca olarak merana hayırlı uğurlu olsun ama bi diyeceğim var;İçerik düzenlenmiştir.color]
ELveDA
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen ELveDA »

Öncelikle bu konuyuda tartışma konusu yaparak kirletmek isteyen arkadaşları kınıyorum.
Burada birilerinin emeği çöpe atılmış oluyor.
Eğer loncayla ilgili bir isteğiniz yada şikayetiniz varsa lonca başkanına

1.Eğer forumdaysan özeline mesaj atılır.
2.Oyundaysan Kristalxtılsım pm atılır.

Buradada her defasında özenle hazırlanıp açılan konuyu kirletmemiş oluruz.

Fikirlerine ve düşüncelerine katılıyorum.

!!!EMEĞE SAYGI!!!
Resim
Kullanıcı avatarı
KristalxTEAM
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Bahsi geçen arkadaş bu aralar oyuna pek girmiyor işinden dolayı... Konuyla ilgilenicem !

ANCAK ELVEDA ARKADAŞIMIN DEDİĞİ GİBİ BUNU BURADAN DEĞİL OYUNDA Kristalx karakterlerimden birine pm atılarak bildirilmeliydi...
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Kristalxsuveyda
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Kristalxsuveyda »

Arkadaşlar böyle durumlarda cevap yerine rapor edin mesaj düzenlenir , cevap vermek gereksiz.

İyi Forumlar...
Meyve ekşi bile olsa, olmadıkça ona ham derler

Kullanıcı avatarı
Hayal
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Hayal »

Loncan Merana Hayırlı Olsun Kardeşim... ;)
Resim

''Ne Mutlu TÜRKÜMDiyene!''

Resim

' Hayati '
Kullanıcı avatarı
KristalxTEAM
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Resim

Teşekkür ederim Hayal ( Türktim ) kardeşim :)
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
KristalxTEAM
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

* K * R * İ * S * T * A * L * x * A * S * A >>> HOŞGELDİN <<

Askerde olan ve öz kardeşim olsa ancak bu kadar seveceğim Halil kardeşim kısa bir sürede olsa aramıza hoşgeldin. Kısa süre diyorum çünkü Halil kardeşim askerlik iznine geldi. Görev yeri hakkari dir. Böylesine zor şartlar altında askerlik yapan ( diğer askerlerimizle beraber tabii ) kardeşimi gerçekten özlemiştim. Akşam üstü nasipse telefonda veya oyunda zaten konuşuruz. Tekrar tekrar

***************************** HOŞGELDİN *******************************
Resim

Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön