KADİRHAN GERİ GELDİ**
- xKadirHanx
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
KADİRHAN GERİ GELDİ**
bundan tam 6 gün önce çarım çalındı ve kimin çaldığını tesbit ettim ve uygun zamanı bekledim hakkımı aramak için onla konuştum tabiki korktu çarımı geri aldım hayırlı olsun içinde hiç para kalmamış genede dava aççam sana haberin olsun...
ŞAHXKADİRHAN ( Ecel getiren - Latif ) silindi
Acıhayat ( Ashab-ı Kehf )
tHeBeStOfXDaRk ( Ejder asa ) (çalındı)
Semerşah
Semerşah
- OXxXDeLiXxXO
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: KADİRHAN GERİ GELDİ**
Korktuğumdan falan deil acıdığımdan verdim haberin olsun canımı sıkma tekrar alırım. Bu ara da dava açarsan aç çokta tın.
TeK TesSeLLimSin
- FaTiHaRaBoGLu
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Dava Açman İçin 18 Yaşını Doldurman Aynı Zamanda Büyük Bir Suçla Başvurman Gerekiyor.Bu Suçta Şöyle Belirtilmiş.Bir Oyunun Forumu Sayfası veya Giriş Sayfası Hacklenmişse Dava Açılabilir.Veya Çok Büyük Maddi Hasar Olmuşsa.Bu Oyunda Çar Satmak Almak Yasak Olduğundan Maddi Durum Söz Konusu Değil.Oyunun Forumunun Girişinin Hacklenmesinede Sen Müdahale Edemezsin.Diyeceksn Neredne Biliyorsun KO oynadığım ZamanDan biliyorum.Çarım Çalındığında Bir Abim Tarafından Dava Açmaya Karar Verdik.Öncelikle Online Sitesinden Yardım Almak İstedik.Bize 500 Tl Gibi Bir Maddi Hasar Söz Konusu Değilse Yardımcı Olamayız Dediler ki Bu Oyunda Hiç Bir Şekilde Açılan Davalar Sonuçlanmaz.Daha Doğrusu Dava Açılamaz BilexKadirHanx yazdı:bundan tam 6 gün önce çarım çalındı ve kimin çaldığını tesbit ettim ve uygun zamanı bekledim hakkımı aramak için onla konuştum tabiki korktu çarımı geri aldım hayırlı olsun içinde hiç para kalmamış genede dava aççam sana haberin olsun...

CLaSsiCo <--> LeoPaR [EJDER ASA]
- xKadirHanx
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
18 yaşını doldurduk da neden dava açılmıyor bu sebeble anlamıyorum.
ŞAHXKADİRHAN ( Ecel getiren - Latif ) silindi
Semerşah
Semerşah