Merhabalar
Bu olayla ilgili pek bir konu göremedim , ben açayım dedim.
İmmune savaşçıya junon attığında ,yüzde 70 zırhlı savaşçıya 36bin vurduğunu gördüm :mrgreen: . En azından Anka'da böyle. Büyücülere daha az vuruyor Bu bir hata mı yoksa artık böyle mi ?
Evet, bir kaç gündür savaşcının zırhı 70 olduğunda junon hasarının normalde tanka vurduğunun 3 katını vuruyor ve bu kadimdede görüldü. Sanırsam bu bir hata, bu konuda yardımcı olabılır mısınız veya bir çözüm öneriniz varmı ?
MuHaCiR(49)*
' Yaz dostum, kimse göçmez bu dünyadan mal ile.. '
Arkadaşlar. Ben oyunda çoğu vaktimi büyücü ve şifacıma veririm. Savaşı hakkında fazla bilgim olmasa da söyleyeyim: Migratta zırhı 75/75 yapınca hem yaratıklar az vuruyor, hem de özel yetenekler(sanırım element hasarlar hariç). 70 zırh neye yarar?
yasakask1 yazdı:Arkadaşlar. Ben oyunda çoğu vaktimi büyücü ve şifacıma veririm. Savaşı hakkında fazla bilgim olmasa da söyleyeyim: Migratta zırhı 75/75 yapınca hem yaratıklar az vuruyor, hem de özel yetenekler(sanırım element hasarlar hariç). 70 zırh neye yarar?
kardeşim sana tavsiyem bir sayfayaa girdiğin zaman tarihine bakmanı öneririm bu sayfa açilmadan önce savascının zırhı 70/70 di ve o zamnalar böyle bir hata oluşmştu ama sonrada düzeltildi zırhın eğer 75/75 ise güzel üstündeki zırh itemleri galiba farabi solucan 2 3 tane farabi solucan giyince zırhın 75 75 olur zaten sen diğerleri farabi plevne yapmaya bak yakın dövüşen bossların ıskalama şansı artıyo diyelimki 5 vuracaksa 1 ını ıskalıyo eğer öyle yaparsan yol savascı kesiminde çok işine yarar 3 4 farabi plevne itemi ve birde plevne iksirle tek şifa ile rahatlıkla yol savascısını kesersiniz