yeşil hidra

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ALPAGO
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

yeşil hidra

Mesaj gönderen ALPAGO »

slm kardeşlerim ben 3 akşamdır gözlüyor ve yardım ediyorum grubumda kim varsa canla başla yardım ediyor,ama doyumsuzluk ve bencillik diz boyu,Arz ım ve yeminle bu oyuna beta dan başladım lodostum,arz oldum niyemi ? üstte okuduğunuz gibi hiç bu formda arz klanından bir konu okunuduzmu? konu bu....lodosta 7 yaşından tut en büyüüğü 14 odu artık eskileri katmıyorum KÜRŞAT (GÖKTÜRKLİDER), CENK(DADAŞKENT),PUMA(DOĞAN GİRMENÇ) size bir şey demem adam gibi adamsınız.ama lodos klanını batırdı çocuklar dikkat edin bir görevde arzlar yardımcı olur sessiz kalır,bu nedir ASALET tir sorarım size varmı lodosta bu incelik,bu önce görev dostluğu MÜMKÜN DEĞİL,arkadaşlar bu bir oyundur evet savaşınızı yapın oyunun kuralı ama içinizde aile terbiyesi ve vijdanınız yok mu , ayıp yaw ..tekrar diyorum arz ı lodosu bu bir oyundur klavye arkasından kendinizi kaptırmayın kanlı bıçaklı hale getirmeyin,bakın dikkat edin adam mahalesinde eziktir burda deşarj olur kelli feli bir çar yapar öter durur,işte oyunun kalitesini bozanlar bunlar kendini bilen kendini bozmaz burasının bir oyun standı oduğunu bilir sadece eğlence olarak büyüğünü küçüğünü bilip saygı gösterir. saygılarımla bana hak veren vermiyen herkezin gözlerinden öptüm.
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Klan: Lodos

Re: yeşil hidra

Mesaj gönderen rapper »

Yeşil Hidra ile alakası yok .! :S Konu içeriğiyle uyuşmuyor.

KİLİT !
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~
Kullanıcı avatarı
Yakacef
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos

Re: yeşil hidra

Mesaj gönderen Yakacef »

Bu Canavar Öyle Böyle Değil İki Klan Mensubuda Bama Güme Dalıyor Baktı Olmuyor Hidra yı Kaçırıo O Kadar Sölüyorum Herkes Bir Kenara Çekilsin Sıra Sıra Kesim Yapalım Ama Yok Kimse Dinlemiyor Beni Dinlemeyin Eyw Ama Sıra Sıra Kesim Yaparsak Ve Hangi Grubun Vurduğunu Kimin Görevini Bitirdiğini Görürsek Daha Sağlıklı Olur Büyücüler Toplu Halde bir Yerde Savaşçılar Bir Yerde Şifacılar Bir Yerde Dursak Herkes Grubnda Grupsuz Kişilere Can Basmak Can Vermek Şifacıları Zora Sokuyor Çünkü Grubunu Tehlikeye Atıyor dediğim gibi Sıra Sıra KEsim Olcak ve Hidra KEsildiğin herkes geri Çekilcek sıradaki grup hidranın yanında durucak o vurduktan sonra destek grubu saldırıcak yoksa kim vurdu dioruz kendimden örnek vereyim Yakacef vurdu Yakacef gruptamı değil nie vuruon ilk ozaman :twisted: umarım şu yazdıklarımız dikkate alınır yoksa coğu kişi karambole kesmiş olucak uzun yazdım biraz kusura bakmayın :D

İYİ FORUMLAR ....
Yakacef - Emergencyroom - Patronus
Resim
Herkes Sever Biz Ölürüz T A M 3 5

“Genel Sohbet” sayfasına dön