BU KADARINADA PES DOĞRUSU !!!
- mendes15
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
BU KADARINADA PES DOĞRUSU !!!
Oncelikle şunu sölemek isterimki , Yönetimin şu ana kadar getirdiğin yeniklieri takdir ediyorum.Lakin o güncelemeler gelince oyun oynanmaz hale geliyor , oyun hatası yaşanacaksa istemez gelmesin günceleme biz böle memnunuz.Bir kaç gün once sığınakta kenan ' da büyü bozma atamıyordu şifacı.Neyse dedik çıktık çare bulamayınca , Yine bu gun aynı şekilde oyunda lag ve sürekli düşmeler yüzünden kenanı kesemedik. Emeğimiz yine çalındı boşuna 2 saat uğraştık çabaladık...
IıIDevilMyCryIıI - Ejder Asa
IıIDevılMyCryIıI - Ecel Getiren
IııKİRAııI - Ashab-ı keyf
Boş zaman yoktur boşa geçen zaman vardır
IıIDevılMyCryIıI - Ecel Getiren
IııKİRAııI - Ashab-ı keyf
Boş zaman yoktur boşa geçen zaman vardır
- Splash
- Zincir Bozan
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: <Game Master>
Re: BU KADARINADA PES DOĞRUSU !!!
Lag Sorunu TTNet,Smile,Biri Vb Sağlayıcılardan Kaynaklıdır.mendes15 yazdı:Oncelikle şunu sölemek isterimki , Yönetimin şu ana kadar getirdiğin yeniklieri takdir ediyorum.Lakin o güncelemeler gelince oyun oynanmaz hale geliyor , oyun hatası yaşanacaksa istemez gelmesin günceleme biz böle memnunuz.Bir kaç gün once sığınakta kenan ' da büyü bozma atamıyordu şifacı.Neyse dedik çıktık çare bulamayınca , Yine bu gun aynı şekilde oyunda lag ve sürekli düşmeler yüzünden kenanı kesemedik. Emeğimiz yine çalındı boşuna 2 saat uğraştık çabaladık...
İyi Forumlar...
eyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy LOVVVVVVVVVVVV
Düşmanınızın dahi bir insan olduğunu unutmayınız.
Lag oyundan kaynaklanan sorun değil tamamiyle Bağlı oldunuz İNT servislrndn kaynaklıdır.
- qWaNTeDq
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
Senin sorunun ne dostum?HasHacip yazdı:eyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy LOVVVVVVVVVVVV
Bu arada lag sorunu Bağlı oldugun internet servisi yani>>TTneT Smile gibi Rapter55'in dediği gibi
KaRaNLıK kasıRGa.
Adrenalinxneo
AdRénaLîn'in doruKlarına ÇıkaCaĞız.

•AdRéNaLîn•
Adrenalinxneo
AdRénaLîn'in doruKlarına ÇıkaCaĞız.

•AdRéNaLîn•