*** KristalxTEAM *** GENEL ÇAĞRI

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
KristalxTEAM
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

*** KristalxTEAM *** GENEL ÇAĞRI

Mesaj gönderen KristalxTEAM »

Merhaba Meran;

Arkadaşlar öncelikle Selamün Aleyküm...

Bu konuyu açmamın sebebi birkaç maddeden oluşmaktadır. Sabırla okuyan arkadaşlarım yazının sonunda anlayacaklardır sebebleri.

Ben genelde açık sözlü biriyimdir. Kişilerin kırılacağınıda bilsem söylemem gereken birşey varsa yüzüne karşı söylerim. Sonucu bile bile ... Neyse gelelim konumuza. Arkadaşlar Kristalx loncası ( Ailesi ) şuanda herkesinde gördüğü gibi pek fazla varlık gösteremiyor. Şuanda Kristalx olarak ortalama 8-10 kişiyiz. Fakat birçok arkadaşım okul ve iş sebebiyle oyuna ya çok geç giriyor ya da hiç girmiyor. Yani bir türlü tam anlamıyla birlik olamadık. Bazı arkadaşlarım emeğini bizlerden saklarken bazı arkadaşlarım elinde ne var ne yoksa herşeyini döküyor ortaya. İşte bu iki yöndeki arkadaşlarımda ZAMANI GELDİĞİNDE KARŞILIĞINI FAZLASIYLA ALACAKLAR !!! Arkadaşlar bir ailede var iseniz o aileyi kendinizden önce düşünmelisiniz. Eğer siz bunu yapamıyorsanız siz o ailede sadece bir piyonsunuz. Piyonluk göreviniz ise sadece görüntü ! İşte biz bu piyon dışı hareketleri her nedense bir türlü henüz başaramadık. Şuanda kişileri çözmeye çalışıyorum. Açıkcası şuanda ailede 10 kişi varsa misal veriyorum 8 i ni çözdüm. Fakat sesimi çıkarmıyorum. İleride nasıl olsa bir İSTANBUL KIYAMET VAKTİ KOPACAK ...

Sayın Meran !

Gözlemlediğim kadarıyla meran da 3 - 5 kişi ( tabiri caizse) hariç meranda kimsenin kimseye saygısı kalmamış. Geçen gün Troyaxcelil denen şahıs maden çeken Kristalxleito ya saldırarak kesmiş sürekli. Sonra bende elmas madenindeydim şifacım ile. Bana dedi abi böyle böyle. Dedim tamam geliyorum. Savaşçı karakterime geçerek arkadaşı bir güzel kestik. Sonra başladı size yazık ulan falan filan. İçten içe sürekli güldüm. Yazık diyor arkadaş ancak kendi ayıbını her nedense kör gözleri görmüyor ... Sonra bekleyin lan burada falan dedi. Destekli geleceğini biliyordum. Arkadaşıma dedim gel sancağa inelim. Tepelerdeydik. Bu destekli gelecek dedim. Dediğim gibide oldu Hayaletxcombo mudur nedir hayalet ile başlayan bi + savaşçı arkadaşıyla gelmiş. Düşünceleri şuydu sanırım. Sen birini tutarsın ben öbürünü keserim :) Sonra bölgeden nerdesin lan falan yazmaya başladı. Sancaktakilere dedim. Yukarıda lodoslar var bilginize. Hepsi yukarı hücum etti :D Bizde arkasından bu Troyaxcelil ve Hayaletxcombo isimli arkadaşlar rezil olduklarıyla kaldılar. Ha birde Troyaxcelil isimli arkadaş bölgeden Kristalxtılsım a 10 m nuna vs atıcaz İnşaAllah kaçmaz diye yazı yazıyor. Ama nedense öyle bir vs teklifi veya kabul edilişi hatırlamıyorum :))
YANİ EDEN BULDU ...

Sevgili meran !

Benim istediğim tek şey Kristalx i saygınlığının ilerisinde güç olarakta ileri götürmek. Ve gerçekten yardıma ihtiyacı olan her kardeşime abime ablama yardımcı olmak oldurtmak ... Bizim zaten ilk çıkış gayemiz bu dur. Ancak buna ne yazıkki bu gibi insanlar çok mani oluyor ama her ne yaparlarsa yapsınlar o zamanı sabırla bekliyorum, öyle bir zaman gelecek ki bu arkadaşlar ( kardeşlerim) yaptıklarıyla kalacaklar. Tabi ki yanlarına kâr kalmayacak. EĞER BENİM SALDIRDIĞIM KESMEYE ÇALIŞTIĞIM BİR VARSA BİLİNKİ BU ŞAHIS VEYA YANDAŞLARININ BİRLİKTE VEYA AYRI MUTLAKA KÖTÜLÜĞÜ DOKUNMUŞTUR. Aksi halde zaten loncadan böyle bir saygısızlık yapana da ne derece kızdığımı ailemdeki herkes bilir. Ve şunuda iyi bilirlerki ne derece yakınım olursa olsun ortada bir haksızlık varsa loncadan attığım gibi rezil ederim. Bu sebeple birşeyi yapmadan önce abi veya kardeşim şunu yapsam olur mu diye uygun mu diye genelde sormaya veya bilmediği konu hakkında bilgi almaya gayret gösterirler.

******************************* KRİSTALXLONCA ALIMI**************************************

Sayın Meran !

Arkadaşlar ailemize elimden geldiğince kişiliklerine güvendiğim herkese güven veren kişileri halâ almaya devam ediyorum. Eğer sizde kendinize güveniyorsanız ( güçlü olmak değil, insan olmak yönünden ) Bana oyun içinde lütfen başvurun beni bulamıyorsanız herhangi bir Kristalx e başvurun. Sizin bana ulaşmanızı mutlaka sağlayacaklardır. Birde Kristalx ailesine mahsus bir logo çalışmamız var şuanda sadece kafamda bazı şeyler kurguluyorum. Sizinde böyle bir yardım talebinde bulunma isteğiniz veya öneri olursa lütfen özel mesaj ile bana ulaşınız. İLGİNİZ VE EMEĞİNİZ İÇİN ŞİMDİDEN SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ BORÇ BİLİRİM. İyi oyunlar , iyi forumlar

Kristalxtılsım ** Kristalxspell ** Kristalxhidra ** Kristalxanka
Resim

Kristalx İsmini Her Bünye Taşıyamaz !!!

***** IKızılxMadalyoNI ***** IıIxKristaLxIıI *****

Resim
Kullanıcı avatarı
Tokerx
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Klan: Lodos

Re: *** KristalxTEAM *** GENEL ÇAĞRI

Mesaj gönderen Tokerx »

madende kesilmek istemiosan klana girme :D
Resim

Resim

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
ELveDA
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen ELveDA »

Toker sana nasıl bı hıtapda bulunayım die çok düşündüm ama seni yüceltir die vazgectim.burda millete hekim olma birazda oyunda görelim seni..
Resim
Kullanıcı avatarı
fatihfenerkoliq
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen fatihfenerkoliq »

Kristal X team ın Tecrübeli Ve İleri Bir Lonca Olduğunu hep düşünmüştüm. şaka hep Değil Oyunda ki Tipleri Öleydi Fakat Oyunun Kurallarını bilmemesi gerçekten Beni Şaşırttı..
Klandaysan Lamı-Cimi Yok Öldürecen Veya Alt F4 Çekecen Gereksiz Saçma sapan konular açıp Benim Sinirimi Bozmayacan..

Bu Arada Toker'e Laf atan 2. çoğul şahıs Oyunu Öğrende Gel..5-6 Aylık Oyuncuların Forumda Dolaşmas yasaklanmalı.. Aşırı Derecede senin Gibi gereksiz konuşuyor..

Biz Bu Meranda 3.5 seneden beri Varız.

Sahipleri gibiyiz... Bundan Böyle Sizde Artık Sağ ELim gibisiniz.. :mrgreen:
Meran FatiHi
TSKxSUBAY"s - KevınnasH

Kullanıcı avatarı
Tokerx
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen Tokerx »

ELveDA yazdı:Toker sana nasıl bı hıtapda bulunayım die çok düşündüm ama seni yüceltir die vazgectim.burda millete hekim olma birazda oyunda görelim seni..
fatihfenerkoliq yazdı:Kristal X team ın Tecrübeli Ve İleri Bir Lonca Olduğunu hep düşünmüştüm. şaka hep Değil Oyunda ki Tipleri Öleydi Fakat Oyunun Kurallarını bilmemesi gerçekten Beni Şaşırttı..
Klandaysan Lamı-Cimi Yok Öldürecen Veya Alt F4 Çekecen Gereksiz Saçma sapan konular açıp Benim Sinirimi Bozmayacan..

Bu Arada Toker'e Laf atan 2. çoğul şahıs Oyunu Öğrende Gel..5-6 Aylık Oyuncuların Forumda Dolaşmas yasaklanmalı.. Aşırı Derecede senin Gibi gereksiz konuşuyor..

Biz Bu Meranda 3.5 seneden beri Varız.

Sahipleri gibiyiz... Bundan Böyle Sizde Artık Sağ ELim gibisiniz.. :mrgreen:
Açıklamış... ;) :)
Resim

Resim

Kullanıcı avatarı
Tokerx
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen Tokerx »

ELveDA yazdı:Toker sana nasıl bı hıtapda bulunayım die çok düşündüm ama seni yüceltir die vazgectim.burda millete hekim olma birazda oyunda görelim seni..
ha bu arada eğer oyunda iyi bir karakterim yoksa bu itemde parada gözümün olmayışındandır istersen arkadaşlarıma sorabilirsin itemde parada gözüm yoktur sizin gibi loncaya girip onu sömürüp sonra isim değştirip ortadan kaybolmam.
Resim

Resim

ELveDA
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen ELveDA »

akılsız şahıs ben çarıma isim değiştirdim ben bu oyunu beta iken oynuyomdum oyunuda hiç bırakmadımm. Sİzde bıraz akıl olsa düşünürsünüz sizin gibi kişiliksiz insanlardan akıl almam gercı oda yok sızde...
Resim
Kullanıcı avatarı
xxJUN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Zuğauça

Mesaj gönderen xxJUN »

Foruma bak be :mrgreen:
eski konulara ve cevaplara hiç göz gezdiren oldumu ? :?
AyakLıHasTane
IMECAZMİRAI
xJUN
xJUNII
xJUNIII
TAKA
Myicefreezeyou

Devler gibi eserler bırakmak için, Karıncalar gibi çalışmak lazım.
Kullanıcı avatarı
KristalxTEAM
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen KristalxTEAM »

ARKADAŞLAR KONUYU NE AMAÇLA AÇTIM HANGİ AMACA ÇEVİRMİŞSİNİZ TOKER VE FENERKOLİQ DENYOSU KARDEŞLERİM BEN BU OYUNU BETA DAN BERİ OYNUYORUM ... SENİN GİBİ M...A HİÇBİR ZAMAN PABUÇ BIRAKMADIM.. EĞER GERÇEKTEN KENDİNİZE GÜVENİYORSANIZ BURAYA NİCKLERİNİZİ BIRAKIN ... İYİ FORUMLAR ...
Resim

Kristalx İsmini Her Bünye Taşıyamaz !!!

***** IKızılxMadalyoNI ***** IıIxKristaLxIıI *****

Resim
Kullanıcı avatarı
Tokerx
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen Tokerx »

KristalxTEAM yazdı:ARKADAŞLAR KONUYU NE AMAÇLA AÇTIM HANGİ AMACA ÇEVİRMİŞSİNİZ TOKER VE FENERKOLİQ DENYOSU KARDEŞLERİM BEN BU OYUNU BETA DAN BERİ OYNUYORUM ... SENİN GİBİ M...A HİÇBİR ZAMAN PABUÇ BIRAKMADIM.. EĞER GERÇEKTEN KENDİNİZE GÜVENİYORSANIZ BURAYA NİCKLERİNİZİ BIRAKIN ... İYİ FORUMLAR ...
üstüm sağlam olmasada ws den kaçmam /f Tokerx. ;)
Resim

Resim

Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön