bendemi hata var yoksa sistemdemi bilemiyorum bi paylaşmak istedim konuyu
6 kişi 60/20 olan 1haftalık sığınak yükledik ve cumartesi pazar pazartesi salı olmak üzere günde 7 kere ortalama ile en az 40 kenan kestik (1 kenan 45dk ile 55dk arası) ve düşen ler 2 büyüye 3 takı 1 şifaya 2 takı 2 savaşcı girmemize rağmen savaşlara hala bişi düşmedi sizce normaimi bu durum?
üzerine basarak yazıyorum giren herkezde yağma var 60/20 olandan.
birde denilen %120 şans bu nasıl oluyor %100 demek kesin demektir %120 nasıl olur bilen yetkili biri açıklarsa seviniriz.
kolay gelsin hayırlı oyunlar.
sığınak yağma hakkında bir durum
Re: sığınak yağma hakkında bir durum
%120 değil o 16.5 e denk geliyor sanırım

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
sistem nasıl işler tam bilmiyorum.ölçü birimi olarak ŞANS ı veriyorum size.
Bir örnekle sistemin işleme teorimi açıklamak istiyorum.
Diyelimki sığınağa girdiğinizde şaheser çıkma şansı(grubun) 100 yüzde yüzde 120 şans faktörünü kattığımızda şansunız 220 oluyor fakat siz kaç şans ta şaheser çıkacağınızı biliyormusunuz ? hayır.
sizin düşücenize göre maden şans artırıcılar üzerinden değerlendirme yaparsak:
Sarraf Şans Artırıcı (%60) 1 Haftalık
Tüm sunuculardaki tüm karakterleriniz için sarraf sınıfı kaynaklardan %60 ihtimalle iki torba maden toplamanızı sağlar.
Ayrıca saf ve nadir maden çekme ihtimalinizi de %60 artırır. Ayrıca %60 ihtimalle 2 torba çıkacağı için nadir maden ihtimali bundan dolayı da %60 daha artmış olur.
NOT: Aynı ürünlerin, farklı yüzdeli versiyonlarında etkiler TOPLANMAZ, her iki ürünü de alırsanız etkisi büyük olan geçerli olur.
Buradaki açıklamadan yola çıkarak çektiğimiz 10 topazdan 6 sının mavi topaz olması gerekli veya çektiğimiz 10 osmiridyumun 3 tanesi osmiyum 3 tanesi iridyum olması gerekli(misal).
Kafanızdaki sorulara açıklık getirebildiysem ne mutlu bana
Bir örnekle sistemin işleme teorimi açıklamak istiyorum.
Diyelimki sığınağa girdiğinizde şaheser çıkma şansı(grubun) 100 yüzde yüzde 120 şans faktörünü kattığımızda şansunız 220 oluyor fakat siz kaç şans ta şaheser çıkacağınızı biliyormusunuz ? hayır.
sizin düşücenize göre maden şans artırıcılar üzerinden değerlendirme yaparsak:
Sarraf Şans Artırıcı (%60) 1 Haftalık
Tüm sunuculardaki tüm karakterleriniz için sarraf sınıfı kaynaklardan %60 ihtimalle iki torba maden toplamanızı sağlar.
Ayrıca saf ve nadir maden çekme ihtimalinizi de %60 artırır. Ayrıca %60 ihtimalle 2 torba çıkacağı için nadir maden ihtimali bundan dolayı da %60 daha artmış olur.
NOT: Aynı ürünlerin, farklı yüzdeli versiyonlarında etkiler TOPLANMAZ, her iki ürünü de alırsanız etkisi büyük olan geçerli olur.
Buradaki açıklamadan yola çıkarak çektiğimiz 10 topazdan 6 sının mavi topaz olması gerekli veya çektiğimiz 10 osmiridyumun 3 tanesi osmiyum 3 tanesi iridyum olması gerekli(misal).
Kafanızdaki sorulara açıklık getirebildiysem ne mutlu bana
aykut gökçe
//Reklam içeriği kaldırıldı.
//Reklam içeriği kaldırıldı.
Ciddi bir probleme benziyor. Sonuçta oyuncuların dükkana ve ürünlere inancı sarsılmamalı kanısındayım.