Arkadaşlar ve yöneticiler ben ankara da ki bütün mağazaları gezdim fakat Özel sürüm kutu bulamadım. TEzgahtarın biri o oyun toplatıldı falan dedi yani piyasadaki kutular için söyledi bunu. Abatmıyorum her yere baktım (sincan bölgesi hariç) ama hiçbiryerde bulamadım. Özel sürüm kutunun bulunduğu bi yer bilen var mı? Ayrıca yöneticiler bi ilgilenir misiniz bu konuyla. Alacaz ama ulaşmakta zorluk çekiyoruz. :S
Saygılarımla...
İKV özel sürüm kutu
- bashkentlee
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
İKV özel sürüm kutu
Bashkentlibüyücü
Eski Uchanxteneke
SÖZ KONUSU VATANSA, GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Eski Uchanxteneke
- Hunxkuheylan
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
Re: İKV özel sürüm kutu
kardeşim www.üyelikal.com a gir oradan anlaşmalı internet cafeleri bul semtine en yakın cafe'nin adresini bul git oradan al en garantili yolu o yalnız 30 m dan almazsın 33-35 m arası bi fiyattan alırsın...
Gizlenmiş İçerikGöster
- IıIxKüHeyLaNxIıI (^)Ejder Asa
IIxKüHeyLaNxII (^)Ecel Getiren
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
- IıIxKüHeyLaNxIıI (^)Ejder Asa
- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
Arkadaş eski 15 TL lik kutuları soruyor ve bulamıyor sanırım. Yeni fiyatlarla piyasaya sürülen bir kutunun eski fiyatıyla satan bir satış merkezi tahminimce kalmamıştır. Yani bu yeni kutuların şimdiki fiyatı 30 tl herkese şimdiden geçmiş olsun 
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx
İçinde isim değiştirme kodu + 3 aylık plus var. Bir zahmet olsun fiyatı o kadar.Sanatkarr yazdı:Arkadaş eski 15 TL lik kutuları soruyor ve bulamıyor sanırım. Yeni fiyatlarla piyasaya sürülen bir kutunun eski fiyatıyla satan bir satış merkezi tahminimce kalmamıştır. Yani bu yeni kutuların şimdiki fiyatı 30 tl herkese şimdiden geçmiş olsun
Zamanında 19.90 lık kutuyu alacaktınız elinizi çabuk tutup.
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
- bashkentlee
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
hayır ben 30 liralık kutulardan bahsediyorumSanatkarr yazdı:Arkadaş eski 15 TL lik kutuları soruyor ve bulamıyor sanırım. Yeni fiyatlarla piyasaya sürülen bir kutunun eski fiyatıyla satan bir satış merkezi tahminimce kalmamıştır. Yani bu yeni kutuların şimdiki fiyatı 30 tl herkese şimdiden geçmiş olsun
üyelik al dan deneyelim birde saolun arkadaşlar
Bashkentlibüyücü
Eski Uchanxteneke
Eski Uchanxteneke
- kaan679050
- Cin Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
XTIMURX yazdı:İçinde isim değiştirme kodu + 3 aylık plus var. Bir zahmet olsun fiyatı o kadar.Sanatkarr yazdı:Arkadaş eski 15 TL lik kutuları soruyor ve bulamıyor sanırım. Yeni fiyatlarla piyasaya sürülen bir kutunun eski fiyatıyla satan bir satış merkezi tahminimce kalmamıştır. Yani bu yeni kutuların şimdiki fiyatı 30 tl herkese şimdiden geçmiş olsun
Zamanında 19.90 lık kutuyu alacaktınız elinizi çabuk tutup.
isim değiştirme kodu kampanya deilmiydi nie şimdi fiyatı artıyo isim kodu için 10 tl verene ne dielim mal mı
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
Gizlenmiş İçerikGöster
SEN YOKMUSUN MERAKINI YENEMEDİN DİMİ