Yeni gelecek olan, Büyük İhtimalle YARDIMCI, " Ayı Yogi "savaşçıya gelecek düşüncesi içerisinde; Fakat başka işlevlerde de kullanılabilir, diye düşünüyorum, üstüne Yetenek veya Hasar bile olabilir. Hatta ve Hatta , reklam geçmek istemiyorum , TLBB adlı online oyunda Üyelerin kendilerine ait hayvanları bulunmakta, belki de bu gelecek olan yardımcı tüm Karakterlerde kullanılabilecektir.(Ama genellikle YARDIMCI olacağı düşünülüyor.); Fakat buna kimisi güzel ya da kötü diyebiliyor. Uzun laf'ın kısası, öncelikle bunu düşünen yetkililere teşekkür ederim ve kutlarım, Gelecek olan yeniliklerin de hızlı bir şekilde oyunda olmasını temenni ederim," AYI YOGİ " hâkkında özEleştiri'm şu olacaktır:
Olumlu: Savaşçılar'ın da kendilerine ait bir yaratığı olacaktır. Bunun yanı sıra herkesin kendine ait hep yanında dolaşan ve Paket'lerini toplayan bir yardımcı olabilir.
Olumsuz: Herkes'in hoşlanacağı düşünebilir; Fakat görüldüğü gibi, Grafik biraz güzel olsa da. Çok acemi ce görünüyor. Bu acemilik " Sivas Kangal , Tesla Gözcü " de dikkat'e çarpmaktadır. Yeni gelecek yardımcı hayvan'ın biraz daha gerçekçi olabileceğini düşünürken. (Çoğu arkadaşın da dediği gibi)" Sirk Ayısı"na benzeyen bir Yardımcı ile karşılaşmış durumdayız.
Savaşçıya gelmesin ya. Büyücü - savaşçı karşılaşmasında 2 defa durdurma, 2 defa depar kullanacak düzeyde süreleri az olan yeteneklere sahip bir savaşçı, biraz daha güçlenirse ortalıkta büyücü gezemez.
Herkesin dilinde ayı geliyo lafıda ben şuana kadar hiçbir ıkv resmi sitesinde böyle bi yazıya veya vidioya rastlamadım biri tam olarak nerede yayınladıgını söylebilirmi???
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif