ALINTIDIRDükkanda belirli bir akçe fiyatı karşılığında [Menekşe Elmas x5] paketi satılması bence çok güzel olurdu.Hatta ben bu paketin silah yükseltmedende pahalı olmasından yanayım. Oyundaki piyasası biraz olsun düşer. Ama dükkanda ucuza satılırsa oyundaki piyasa fazlası ile düşer bu da oyun dengesini bozar. Kimine göre saçma bir düşünce olur ama ben maden başında saatlerce bekleyeceğime ve buna karşın sarraf artırıcılara para verdiğim halde maden çekemiyorsam ben akçe ile menekşe elmas paketi almaya razı olurdum açıkcası. Hem her oyuncu gibi fazla online olamayan arkadaşlara kısaca maden çekmeye vakit bulamayan arkadaşlar içinde iyi bir çözüm olurdu diye düşünüyorum. Tabiki herkesin düşüncelerine saygılı olmak gerekir benim düşüncem böyle..
Keyifli forumlar
Sizce bu dükkanda olabilirmi ?
Sizce bu dükkanda olabilirmi ?
#DirenİKV
- bashkentlee
- İskele Babası

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Sizce bu dükkanda olabilirmi ?
aslında mantıklı bence olabilir
Bashkentlibüyücü
Eski Uchanxteneke
SÖZ KONUSU VATANSA, GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Eski Uchanxteneke
SÖZ KONUSU VATANSA, GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Sonuna kadar Destek
Not: Ejdere '' 3 Menekşe '' Kaldı... :lol:
Formunuz başarıyla gönderildi. En kısa zamanda destek başvurunuz değerlendirecektir.
Bir gün içerisinde göndereceğiniz destek talebi sayısı 5'tir.
Kalan destek talebi sayınız : 4

''Ne Mutlu TÜRKÜMDiyene!''

' Hayati '
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Öneriyi diğer konuda ben yapmıştım
Arkadaşın alıntı yazmasıda hoşuma gitti
Arkadaşlar destek verelim. Madem akçe ile birşeyler almak zorunda kalıyoruz hiç değilse işimize en çok yarayan şeyler dükkanda yer alsın. 
Keyifli forumlar.
Keyifli forumlar.
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Meran
Resmen oyun parası satılsın diyorsunuz.Sen ejderi o menekşeyle ejderi üretirsin.1 ay sonra bakarsın ejderi olmayan adam yok.Ee, daha güçlü şaheser isticeksin.Daha güçlüsü de ejder gibi olursa o da herkeste olur o da seni sıkar.E peki aşırı maden isterse?Emin ol senden daha zenginleri var bu oyunda.Ya onlar da harcarsa?Ya yine ejdersiz muamelesi görürsen?Sonunu düşünün fikir beyan etmeden önce.
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
1. arkadaşım neden olaya hep ejder yönünden bakıyorsun? Menekşe elmas bir tek ejder içinmi geçerli? Bunun ashabı var , ceketi var ws.. ws.. ws..DeathLord yazdı:Resmen oyun parası satılsın diyorsunuz.Sen ejderi o menekşeyle ejderi üretirsin.1 ay sonra bakarsın ejderi olmayan adam yok.Ee, daha güçlü şaheser isticeksin.Daha güçlüsü de ejder gibi olursa o da herkeste olur o da seni sıkar.E peki aşırı maden isterse?Emin ol senden daha zenginleri var bu oyunda.Ya onlar da harcarsa?Ya yine ejdersiz muamelesi görürsen?Sonunu düşünün fikir beyan etmeden önce.
2. Bana göre bazı oyuncular diğer oyuncular tarafından sömürülüyor. Bir menekşeye kalkıp 60-80m arası diyorsa bence burda bir sorun vardır. Tamam iyi güzel şaheser ama unutulmamalıdırki bunlarda bir gün çöp olacak peki sen ileride çöp olacak bir malzemenin 5 madeninin tanesine 80m vermek sence mantıklı bir şeymi?
3.Ayrıca biz ucuza da satılsın demiyoruz. Fiyat biraz pahalı olursa herkes bol bol alamaz ve oyundaki piyasa biraz olsun dengelenir.
4. Birde bu öneri dükkana gelirse 1 ay deneme amaçlı test edilebilir. Oyun içerisindeki piyasaya bakılarak kalıcı olup olmayacağına karar verilebilir.
Tabiki herkesin görüşüne saygımız sonsuz.
Keyifli forumlar.
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Meran
Oyun içi malzeme gerçek parayla satılmaya kalkılırsa oyun bitti demektir bunu unutmayın.
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
- intikamatesi
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Estergon>
Güzel bir fikir.Bundan hoşnut olmayanlarda olur, anket yapsalar en doğru şekilde olur, bu şekilde çoğu kişinin isteği olur.
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
:idea: Arkadaşlar siz şimdi şaheser ürettiniz diyelim dükkanda maden satılınca. Peki ya sonra? DeathLord'un dediği gibi sürekli dahasını isteyeceksiniz. Dahası daha da zor olacak yine ezileceksiniz.DeathLord yazdı:Oyun içi malzeme gerçek parayla satılmaya kalkılırsa oyun bitti demektir bunu unutmayın.