ben Hakan hani oyunda gördüğünüz EndLessWATASHI evet arkadaşlar 4 yıldır oynadığım bu oyunu bugün bırakıyorum öncelikle bu oyunda cok büyük dostluklar aynı zamanda yalancı dostluklarda kurdum.Hiç unutmam yazın bizim arkadaşlar konuşuyoruz Burak (Burky) Veysel (Veysell - Akkuş) ve fatih (XxBLackDewiLxX) bunlar ezik o zamanlar bişi bilmiyolar diyolar işte ya bugün gel buluşalım mezarlıkta bişiler keseriz falan bende bilmiyom ama dinliyom neyden bahsediyolar diye neyse dedim bu hangi oyun onlarda dedi İKV ya nasıl bişi falan dedim çok ilgimi çekti.Ondan önce hiç MMMORPG oynamamıştım bir tek online olarak cs oynardım neyse başladım eöde çar açtım ilk 3 lwl oldum bıraktım sonra tekrar gireyim dedim hangi sunucu olduğunu unuttum teşkilatta açtım yine 3 lwl oldum oldum çıktım sonra arkadaşlarla konuştum dediler kuklacıdayız bende daha sonra kuklacıda açtım öyle yine 3 lwl olduk.sonra bizim şans eseri burak (burky) gördüm ve başladım bi serüvene.Burky 39 lwl Akkuş 39 lwl falan herkes kasmış çarları kıskandım bunları dedim bi gün bende sizin gibi olcam dedim ve atıldım serüvene gel zaman git zaman 29 lwl oldum hiç unutmam 300 bin param vardı tungstenli kütük aldım 300 bine sonra kullandım 5 dk adam dedi meteor kütükle takas baktım itemli tamam dedim tike bastım adam gazap yatağanı koydu tike bastı bi üzül bi üzüldüm ondan sonra ertesi gün bizim fatih 150 bin + sibiryalıya kütük aldı o zamanda çok sevindim.35 lwl 37 lwl derken ben 37 lwl oldum (Hakanbuscatakent) sonra taşındık zbye mayıstı herhalde 49 lwl dönemi geldi başladık kasmaya 42 oldum kafa koparanı taktım bi sevindim bi sevindim daha sonra Vatanxloncasını kurduk ilerledik bnm Vatanxseyhzade çarım vardı 40 lwl oldu alman setim çalındı üzüldüm falan saolsun arkadaşlarım destek çıktı ve tkrar başladım sonra dizdim herşeyi yoluna 49 oldum hasar setimle emlerde tozu dumana kattım ve kadim geldi kadim gelicnce 3 çara kadim kestim parayı buldum 200 m para yaptım üstümü falan dizdim ilk defa yücelen set dizdim daha sonra ejder üretelim dedim bütün parayı harcardım ejder malzemelerini tamamladım son 1 pençe kaldı parada 0 oldu 1 hafta dilendim (Vatanxqirlmaqic) daha sonra 1 lwl şifa açmıştım geziyodum mısırda Lodoslarananızı ..... diye bir çar geldi o zaman lodostum geldi bana ana bacı sövdü saydı o zamanlarda annem hastaydı çok gururuma dokunmuştu sonra öğrendim ki bu adam Lodoskatili miş o zaman çok beddua etmişttim bi gururuma öyle bi dokunmuştu kii..... sonra ben arz oldum bir süre geçti bu Lodoskatilini gördüm adam dedi ejder malzemeleiyle ecelli çar takas dedi tabi bu adamı buldum kaçırır mıyım ahım tutsun diye çarı göreyim dedim girdim 3 tane çar Lodoskatili ulusxedyy bide 44 lwl çar Lodoskatili full dolu 250 m lik item var edyy ise boş içinde bişi yok adamın emeğine yazık dedim sövmesine karşılık edyy alıyım dedim kesinlikle ark niyetim yoktu aktardım çarı itemli olan parası olanı bıraktım boş çarı aldım neyse aktardım çarı hesaba sonra geziyodum bu adamı gördüm özür falan diledi ver çarı dedi bende tamam vericem dedim işlem başlatayım dedim birde ne göreyim aktarım limiti dolmuş
Sevgili fatih , her ne kadar pek ilişkimiz kalmasada artık kendine iyi bak
LARKIM , SHEqilX : Ömerim kardeşim kadim arkadaşım kendine iyi bak
Revengeofage : bi zamanlar atıştık ama olsun hala gözümde kardeşimsin gözünde olmasamda
hunxküheylan : Emrem can yoldaşım bu oyunda kendine iyi bak telden görüşürüz
Belaxbattle : Eren sende çok iyiydin bir şeyleri beceremedim sende hakkını helal et
Ruby : Cihan abi ve büşra sizleride çok seviyorum kendinize iyi bakın
Sevgili nur , sende kendine iyi bak sabri abiyede selam söyle buradan.
VE ARKADAŞLAR BU OYUNA FAZLA KENDİNİZİ KAPTIRIP HIRSINIZIN KURBANI OLMAYIN SEVGİLERLE..... BU OYUNU 4 SENE OYNADIM VE 4 SENEDE COK BÜYÜK ŞEYLER KAYBETTİM VE BU 4 SENE BANA BİR DAHA GERİ VERİLMEYECEK ..GENÇLİĞİNİZİ BU OYUNDA YEMEYİN GÜNDE 1 SAAT GİRİN KEYFİNİ ÇIKARIN .......ELVEDA İKV