Üyelik Al

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
SHooT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Üyelik Al

Mesaj gönderen SHooT »

Îstanbul Kıyamet Vakti çok büyük bir oyuncu kitlesine sahip ve oyunun epinleri sadece Üyelik Al denen lanet bir siteden yapılıyor , kargo da olusan sıkıntıların haddi hesabı yok zaten . Ve İkv Game kart , İsim epinleri satış noktalarına bır bakalım ,

YOZGAT Mehmet Koçak Aspava İnternet Cafe Büyük Cami Üzeri Murdoğdu Apt
YOZGAT İsmail Taris Yunus internet medrese mah. çobukcu çıkmaz sok. akışık ap.altı no 31
YOZGAT Recep Oran Sakarya cafe Ayanoğlu Mahallesi Nato Yolu Hastane Kavşağı No:44

Yozgatta bu 3 adet kafe nin sattıgı yazıyor ancak bakalım ,

YOZGAT Mehmet Koçak Aspava İnternet Cafe Büyük Cami Üzeri Murdoğdu Apt

Murdoğdu Apt daha dogrusu Nurdoğdu Apt yıkılalı 1 bucuk sene oluyor , ve Aspava net cafe diye bir yok.

YOZGAT İsmail Taris Yunus internet medrese mah. çobukcu çıkmaz sok. akışık ap.altı no 31

2. adresde ise Medrese Mah adı nin , Şeyhzade Mah. diye değiştirileli 1 yıl oluyor ve Yunus internet diye bir yer yok .

YOZGAT Recep Oran Sakarya cafe Ayanoğlu Mahallesi Nato Yolu Hastane Kavşağı No:44

Sırada 3. adres ve Sakarya Cafe denen yer TOSTÇU olmuş ve Sakarya net cafe diye başka bir yerde kafe açılmamış . . .

Bunları guncelleyın mılletı yemeyın , Ikv gıbı bır oyunun daha iyi bir epin dağıtıcısına ihtiyacı oldugunu dusunuyorum , veya ısı baskalrına vvermektense kendılerının devralmalarını ıstıyorum . ..
Kullanıcı avatarı
FaunTLeRoy
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Anka
Klan: Arzın Çocukları

Re: Üyelik Al

Mesaj gönderen FaunTLeRoy »

En iyisi online işlem yapacaksın PTT den ilk 5 sayfayı araştırırsan konuyu görebilirsin
Şahsen istanbul yeşilköyde olan bayi de araba tamircisi olmuş
Gittim baktım
Resim

ResimResim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön