Teşkilat'daki gözlemlerime göre İridyum, Şelit, Mavi Topaz,Budaksız Abonoz, Dört Yapraklı Yonca vb düşmekde ama Menekşe halen yine 80 m bunun düzelmesi için Elmas madeninin süresi azaltılmalı veya saf çıkma olasılığı artırılmalı diye düşünüyorum
Menekşe fiyatlarının ilerki zamanlardaki akibeti pekde iyi görünmüyor.
Teşkilat sunucusuna göre.
Mavi Topaz,İridyum,Şelit...Düzeldi Ya Menekşe Ne Olacak ?
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Estergon>
Mavi Topaz,İridyum,Şelit...Düzeldi Ya Menekşe Ne Olacak ?
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
Re: Mavi Topaz,İridyum,Şelit...Düzeldi Ya Menekşe Ne Olacak ?
Menekşe çok ama çok zor düşen bir maden oldugu için ayrıcada bütün reçetelerde istendıgı ıcın (ozellıkle ejder,ashab) bu kdr pahhalı bu hafta sonu cumartesı ve pazar ılk defa menekşe çekmeye çalıştım ve 2 gundede çektım ama ısın komık yanı 7.5 saatte çektım 7.5 saat demek az birşey degıl bu yuzden oyuncuların bu kadar pahhalıya satmazsına hak vermek gerekır
KÖYDE EŞŞEGE KARIKOYDE FENERE BINILIR
- Tertip
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Tek Yumruk
Facebook sayfası ödüllerine bakınca menekşe elmas görürüz ve kazanana 1 değil tam 3 adet veriliyor 10 kişiyede verilmesi çabası. Bu da demek oluyor ki yönetim piyasaların farkında
her bilkazan menekşe elmas ile yapılırsa sunucular zamanla rahatlar. BilKazan yarışmasını hazırlayan ve ödülleri menekşe elmas yapan ekibe teşekkür ediyorum.

- Buqrahan
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Merchant King
30 Ayrı Facebook Hesabı ile takip edenler o Menekşe Elmas'ı görünce delirircesine Facebook açıyorlar. Ben kendim 5 Kişi gördüm kullanan, Sonra 2 3 Kişi bile şikayetçi olmuş ; Hatta (Fotoğraf) bile çekmiştir. Yani uzun laf'ın kısası Bu Piyasa asla düşmez/düşmeyecektir; çünkü TEŞKİLAT Sunucu'sundayım ve 2 Hafta Öncesine kadar biraz rahatlamıştı piyasa. Menekşe 30M düşmüştü; Ama , hani derler ya, Millet AÇ olmuş. Kendim şahit oldum, Piyasa düşmüşken bende ucuz satayım, belki yükselmez dedim. 30M Sattım . Adam " Ejder Asa " üreticem dedi. Sonra, Aradan 1 saat geçti, birde baktım ki Bölgede , Benim MENEKŞE ELMASı sattığım kişi,Tertip yazdı:Facebook sayfası ödüllerine bakınca menekşe elmas görürüz ve kazanana 1 değil tam 3 adet veriliyor 10 kişiyede verilmesi çabası. Bu da demek oluyor ki yönetim piyasaların farkındaher bilkazan menekşe elmas ile yapılırsa sunucular zamanla rahatlar. BilKazan yarışmasını hazırlayan ve ödülleri menekşe elmas yapan ekibe teşekkür ediyorum.
Menekşe Elmas satılır. (50M) yazıyor. Demek istediğim, Eğer piyasa'nın düşmesini isterseniz.-- Aman ya bendeki 1 tane Menekşe Elması 30M Satıp zarar edeceğim,, düşüncesi içerisinde kalırsanız bir yere varılmaz. Eminim okuyanlardan bazıları ucuz'a satacaktır; Ama bizim " AÇ " lar gene bildiklerini yapacak ve 30M alıp 50-60M satmak peşinde koşacaktır...
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
Bil kazanın buna çare olacağını sanmıyorum oyun içersinde bu olay çözülmelidir.
Ulan sabah akşam deme gir oyuna çek sonrada buraya gelip ötme qq adammısınzz da konusuyonuz çekin sabahtan akşama kadar böyle şeyleri yazıcakmsınız göreyim bakayım adamolun az da öyle gelin qq offf yawww bubam sevmi
MeqaxtRuht Ashab ı KehF (^)
SubstiRaction Latif (^)
BLOOdyxDRoWıNqxII Ejder Asa (^)
Şikayet Ettiğiniz Yaşamınız beLki bir başKasının hayaLidir .. !
ÇemberLiTaŞ .. !
SubstiRaction Latif (^)
BLOOdyxDRoWıNqxII Ejder Asa (^)
Şikayet Ettiğiniz Yaşamınız beLki bir başKasının hayaLidir .. !
ÇemberLiTaŞ .. !
bbknow sen gerizekalı mısın? Her konuda saçma sapan yorumların var :evil:bbknow yazdı:Ulan sabah akşam deme gir oyuna çek sonrada buraya gelip ötme qq adammısınzz da konusuyonuz çekin sabahtan akşama kadar böyle şeyleri yazıcakmsınız göreyim bakayım adamolun az da öyle gelin qq offf yawww bubam sevmi
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
Sanırım bir menekşe stokcusunun kuruğuna bastık.Ayrıca pekde akıl karı olmayan cümleleride pisikolojik durumunun nedenli kötü olduğunu belirtiyor.bbknow yazdı:Ulan sabah akşam deme gir oyuna çek sonrada buraya gelip ötme qq adammısınzz da konusuyonuz çekin sabahtan akşama kadar böyle şeyleri yazıcakmsınız göreyim bakayım adamolun az da öyle gelin qq offf yawww bubam sevmi
ejder yada asab üretmeye kalksan en az 250 m menekşe ye gider eskiden toplam 250m idi
#DirenİKV
- Aslanbambam
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: mahşer
nuriali68 yazdı:ejder yada asab üretmeye kalksan en az 250 m menekşe ye gider eskiden toplam 250m idi
son 3 menekşe üretemiyom ejder
Yusuf