ekran kararması sorunu

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
amed
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

ekran kararması sorunu

Mesaj gönderen amed »

ekran kartınızdna dolayı oyunun bellı bı kısmında ekranda çatlaklık veya kararma oluyor bıraz ılerledıgınızde bu kararma gecıyor dıye sorun yasıyorsanız su konuya bılgılerı gondeırn arkadaslar

Zwartan 26 Arl 2009 01:33
Uzun zamandır bazı ekran kartlarında yaşanan bu sorun incelenmektedir. Malesef bazı sorunlar diğerlerinden daha dişli çıkıyor ve çözülmesi umduğumuzdan ve istediğimizden çok daha fazla zaman alıyor.

Lütfen bu sorunu yaşayan arkadaşlar;
Başlat menüsü çalıştır ksımından dxdiag yazıp enter a basarak dxdiag programını çalıştırın. Bu program açılmasını tamamladıktan sonra Display/Görüntü kısmındaki bilgileri bu konuya yazarak bizimle paylaşın.

Bildirimleriniz için şimdiden teşekkürler.

viewtopic.php?f=46&t=2768&start=30
SOVE
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Loncusız

Re: ekran kararması sorunu

Mesaj gönderen SOVE »

Grafik sorunu yaşamamak 1450 akçe. :lol:
Şaka bir yana, 3 senede 2 bilgisayar değiştirdim, hepsinde aynı sorunu yaşadım. Kahretsin ki ATI ekran kartlarında böyle bir sorun oluyormuş. Yönetim sorunu gidermekten çok, ATI ekran kartı kullanmayın diyor :D En güncel sürücüleri yüklememe rağmen bu sorundan kurtulamadım.
Resim
ATİLLAKAAN - Sove - Soveratör
- T E Ş K İ L A T -
amed
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen amed »

SOVE yazdı:Grafik sorunu yaşamamak 1450 akçe. :lol:
Şaka bir yana, 3 senede 2 bilgisayar değiştirdim, hepsinde aynı sorunu yaşadım. Kahretsin ki ATI ekran kartlarında böyle bir sorun oluyormuş. Yönetim sorunu gidermekten çok, ATI ekran kartı kullanmayın diyor :D En güncel sürücüleri yüklememe rağmen bu sorundan kurtulamadım.

alt kısımdakı lınkı tıkla orda senden ıstenen bılgılerı yaz adamlar cozum buluc ak yanlız o bılgılerı vermen lazım onlardan kaynaklanan bı sorundur
amed
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen amed »

güncel

“Genel Sohbet” sayfasına dön