ŞEYTAN AVUKATI!

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Ocipres
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

ŞEYTAN AVUKATI!

Mesaj gönderen Ocipres »

Lathander 05 Nis 2011 11:50

Merhaba İKV,

Oyuncularımızdan gelen öneriler değerlendirilerek,Sivas Kangal'ın kendisine has avantajları olması gerektiğinde karar kılınmıştır.
Bundan önce satın alınmış Sivas Kangal'larında da geçerli olmak üzere, Sivas Kangalı diğer evcil hayvanlara göre; %15 daha fazla enerji ve hasara sahip olacak, %30 daha uzun kalacak ve %15 daha az kudret tüketecektir.
Bu etkiler Sivas Kangal Güçlendirici ürününden gelecek etkileri ile toplanacaktır.

Camiamızın bilgisine.
Yaklaşık 20 tl karşılığı hayvan çağırma özelliğine Sivas kangal konuyor ama para vermeden var olan tazı,akrep,komodo dan bir farkı olmuyor.Bir hata oldu düzelttik dense anlarım.Açıklama şöyle başlıyor; Oyuncularımızdan gelen önerileri değerlendirerek.Bunu yönetimde ,test takımında düşünen olmadı ?.Bu ne biçim bir yaklaşımdır.Para verip bunları satın alanların düşkırıklığı hiçmi umrunuzda olmaz.Tesla gözcüsüde keza öyle.Üstelik bunların yerini alcak yeteneklerde mevcut.Sivas kangalla tazıyı bir tutan yönetimi şahsen kınıyorum.Bu kadar vahim hataları ve rahatsızlık veren uygulamaları biran önce nasıl düzeltilebilir onun hal çaresine bakın artık.Bir sene evvel önerdiğim şeytan avukatı fikrini bir gözden geçirseniz iyi olur.Ben bunu üstlenmekten bıktım çünki.Sevgiler Saygılar.

Ocipres
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
Mkaloncabaskan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Türk Birliği

Re: ŞEYTAN AVUKATI!

Mesaj gönderen Mkaloncabaskan »

Oyunda düzeltilmesi gereken bir çok hata; eklenmesi çıkarılması gereken bir sürü şey var. Yönetim ekibi bu hataları düzeltmeye çalışmıyor; her yeni gün, yeni bir fırsat diyor dükkanda. Nedense hiç de fırsat gibi gözükmüyor! Biraz daha detaylı çalışmanız dileği ile...
Göster
Mkametebey ~ Mkamete ~ Mkakomutan
Kullanıcı avatarı
Yakacef
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos

Re: ŞEYTAN AVUKATI!

Mesaj gönderen Yakacef »

kasa her zaman kazanır ....
Yakacef - Emergencyroom - Patronus