Hergün foruma şikayet yazıp hak aramak derdindeyseniz ve bir neticeye ulaşamıyorsanız, oyunu bırakın kasmaya gerek yok. Dünyada ki tek oyun ikv değil (kişinin zevkine göre en güzel oyun olabilir) daha güzel oyunlar var.
Ben ikv'ye ara verdim. Yaklaşık 1,5 senemi geçirdiğim bir oyun başka oyunlar oynamama rağmen hergün girip forumda neler olmuş diye kontrol ediyorum. Emin olun ki şikayetler hergün git gide artıyor. Bazı arkadaşlarımız'da "Yöneticiler gerekeni yaparlar onlar emin olun ki sizden daha fazla bilgili kimseler." gibi yorumlar yapıyor. GÖRÜYORUZ!
Her gün başka bir sorun başka bir telaş, ikv'yi oynamak bu size bu kadar üzüntü verecekse oynamayın, yada forumda rezillik çıkarmak yerine düşüncelerinizi adam gibi dile getirin! Oyunu şu şöyle bu böyle diye sürekli eleştirmekten başka bir şey yaptığınız yok. Desteğe doğru düzgün sorular sorarsanız size doğru düzgün cevaplar verirler.
Sorun bu sorun nereden kaynaklanıyor, neden böyle oluyor. Ben bile bu oyunu bırakmış biri olarak bunları söyleyebiliyorsam siz bunları yapabilirsiniz.
Herhalde yöneticiler kötü bir niyetim olmadığını anlayıp konuyu silmezler!
Oyun Hakkında Hergün Yakınanlar ve Şikayetçiler/Sizler İçin
Re: Oyun Hakkında Hergün Yakınanlar ve Şikayetçiler/Sizler İçin
tamam kardeş adam gibi demişsin hadi deneme yapalım her hangi bir konuda bariz bir hakkımızı arayalım diyelimki bu böyle olmaz millet toplanın gelin bu haksızlıktır hakkımız arayalım diye konu ac .Sonra sayfayı yenile konuyu bula bilecekmisinDarkShare yazdı:Hergün foruma şikayet yazıp hak aramak derdindeyseniz ve bir neticeye ulaşamıyorsanız, oyunu bırakın kasmaya gerek yok. Dünyada ki tek oyun ikv değil (kişinin zevkine göre en güzel oyun olabilir) daha güzel oyunlar var.
Ben ikv'ye ara verdim. Yaklaşık 1,5 senemi geçirdiğim bir oyun başka oyunlar oynamama rağmen hergün girip forumda neler olmuş diye kontrol ediyorum. Emin olun ki şikayetler hergün git gide artıyor. Bazı arkadaşlarımız'da "Yöneticiler gerekeni yaparlar onlar emin olun ki sizden daha fazla bilgili kimseler." gibi yorumlar yapıyor. GÖRÜYORUZ!
Her gün başka bir sorun başka bir telaş, ikv'yi oynamak bu size bu kadar üzüntü verecekse oynamayın, yada forumda rezillik çıkarmak yerine düşüncelerinizi adam gibi dile getirin! Oyunu şu şöyle bu böyle diye sürekli eleştirmekten başka bir şey yaptığınız yok. Desteğe doğru düzgün sorular sorarsanız size doğru düzgün cevaplar verirler.
Sorun bu sorun nereden kaynaklanıyor, neden böyle oluyor. Ben bile bu oyunu bırakmış biri olarak bunları söyleyebiliyorsam siz bunları yapabilirsiniz.
Herhalde yöneticiler kötü bir niyetim olmadığını anlayıp konuyu silmezler!
- xSagopaKajmerx
- Cin Avcısı
Beni oyuna bağlıyan 2 şey var.Birincisi dostlarım ikincisi ise muhteşem hikayesi ..
unutmaki bu oyun biz ve bizim eleştirilerimizle büyüyüp gelişecek
Buhara yazdı:unutmaki bu oyun biz ve bizim eleştirilerimizle büyüyüp gelişecek