Savaşçının 49 ken itemi düşmeyen 39 level zırhı var. Fakat büyücünün ve şifacının buna benzer 49 level hariç hiç zırhı yok.
Büyücü ve şifadada normal itemli zırh olsun şekli olarak da kötü bir tip veya hiç gözükmesın. G.B. girmek için hasarlarımız yetmiyor veya almıyorlar ejdersizken. Nitrojen zırh olsada olur. Full bilge item + gözlük + silah parlatma 840 anca buluyor birde zırh olsa 930 felan olur. Veya çok sevdiğiniz 500 akce karsılıgında Çift itemli bir zırh alalım. Bilge cevriye modeli zırh veya şifaya İbn i sina cevriye modeli zırh vs...
Normal İtemli Büyücü ve Şifacı Zırhları
- Serserixkratos
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Normal İtemli Büyücü ve Şifacı Zırhları
Savaşçı Yakın silha Dövüş uzmanı e hayLıyLe zırhı oLmaLı büyücü palaylamı daLıor zırhı oLsun
uzaktan büyü atcak Şifacıda şifa bascak + bır zırh gelmesı saçma
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Grup bölgesi için kasdettim zaten.Serserixkratos yazdı:Savaşçı Yakın silha Dövüş uzmanı e hayLıyLe zırhı oLmaLı büyücü palaylamı daLıor zırhı oLsunuzaktan büyü atcak Şifacıda şifa bascak + bır zırh gelmesı saçma
- FaunTLeRoy
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Anka
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
Şifacı savaşçı ve büyücü zırhlarının itemsiz şekilleri yeni olanları bosslardan düşebilir yada dükkanda satılabilir