Bilgilendirme ihtiyacı duydum !

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
FerhaTReLaxAdanA
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Bilgilendirme ihtiyacı duydum !

Mesaj gönderen FerhaTReLaxAdanA »

İMZAMA BAKMADAN SEN FERHAT DEĞİLSİN ŞU ÇARDAN ŞU KADAR ALDIN DİYORLAR BEN OYUNU BIRAKTIĞIM ZAMAN HİÇ BİR ÇARIM YOKTU .. AF GELDİ O SAYEDE Hanedanxultio çarımın ismini değiştirerek oyuna döndüm Relaxsavaşsanatı ve ismi tek tek kodlanmış büyücüm ve şifacım harici çarlardan mesuliyet kabul etmem çünkü benim olmayan 20 tane Relax gördüm . . . !! iyi oyunlar imzam dakiler harici hiç bi çardan mesuliyet kabul etmem

iyi forumlar
:idea:
FERHAT .

TEKRARLIYORUM
İSMİ Nİ TEK TEK KODLADIĞIM İMZAMDAKİ 3 ÇAR HARİCİ BEN YANİ FERHAT DEĞİLDİR !!!!!!
Resim

Arza Hacet yok ki , Halim sana ayandır . Dile gerek yok ki , Sessizliğim sana beyandır . Söze lüzum yok ki suskunluğum sana kelamdır . Kelama ihtiyac yok ki . AŞK sana Figandır

FERHAT .
Kullanıcı avatarı
FerhaTReLaxAdanA
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: Bilgilendirme ihtiyacı duydum !

Mesaj gönderen FerhaTReLaxAdanA »

27 lvl 2 yıldız relaxefendy ben değilim
Qralex ben değilim
Kuzeyxrelaxy ben değilim
harfi harfine imzamdakiler harici ben değilim . .
çarlarım imzamda yazmakta
mesuliyet kabul etmem
biri bişeyinizi çalınca bana değil destek e başvurun çaldıysam banlanırım zaten iyi günler !!! rahatsız oldum yahu herkez şu relax sen değilmiydin diyor . . ! 3 gündür yoktum oyunda ne kadar çakma açıldıysa inanılmış ..FERHATım ben diyormuş inanmayın büyücü ve savaşçıdayım genelde tek tek isimleri imzamdadır iyi forumlar !
Resim

Arza Hacet yok ki , Halim sana ayandır . Dile gerek yok ki , Sessizliğim sana beyandır . Söze lüzum yok ki suskunluğum sana kelamdır . Kelama ihtiyac yok ki . AŞK sana Figandır

FERHAT .
Kullanıcı avatarı
fatihfenerkoliq
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: Bilgilendirme ihtiyacı duydum !

Mesaj gönderen fatihfenerkoliq »

FerhaTReLaxAdanA yazdı:27 lvl 2 yıldız relaxefendy ben değilim
Qralex ben değilim
Kuzeyxrelaxy ben değilim
harfi harfine imzamdakiler harici ben değilim . .
çarlarım imzamda yazmakta
mesuliyet kabul etmem
biri bişeyinizi çalınca bana değil destek e başvurun çaldıysam banlanırım zaten iyi günler !!! rahatsız oldum yahu herkez şu relax sen değilmiydin diyor . . ! 3 gündür yoktum oyunda ne kadar çakma açıldıysa inanılmış ..FERHATım ben diyormuş inanmayın büyücü ve savaşçıdayım genelde tek tek isimleri imzamdadır iyi forumlar !
G.O.R.A dan Bir Replik

Komutan Logar : Kimsin sen
Kuna : Çık Dışarı ÇIkkk
Nihat Doğan : Burası SörvayvoaRRr Burda şaka yok Burda Herşey gerçekkk

Söleyecekelrim bundan İbarettir.. Saygılar
Meran FatiHi
TSKxSUBAY"s - KevınnasH

Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön