Nasıl olurda bu kadar çaresiz kalabılırsınızkı altı ustu bır oyun ne dır bu dusmanlık ne dır bu kın burda bırbırmızı oldurecek gıbı konusmalar artıst artıst haraketler nedır bu ne oluyor ya bıraz sakınleşin bu ne dusmanlık ne anlamı ne gerek var bunlara bıraz dusunun degermı yapılan şeylere yok sen benı kestın yok o daldı yok o mec yok o gök yok o ateş vs. vs .vs
ya nedır bu arkadaşlar artık düşünelim biraz sakin kafayla düşünün oyundaki düşmanlık boşa o ona laf atmıs o bunu yapmıs lutfen kendınıze gelın oyun için kapışmaya degermı nıye bu kin niye bu nefret bir insan bi insana oyun için canınımı alcak
ne dır bu kadar bizi bu kadar kine sürükleyen olaylar degmez arkadaşlar degmez oyun bugun var yarın yok sizden tek ricam biraz düşünmeniz bizi bu kadar kin yuvarsı yapan bu oyun için birbirimizimi öldurcez ne degerı var oyunun oyun bugun var yarın yok herkezın bi hayatı bu hayatın sonuna kadar oyun oynuycan die bi kaidemi var 2 ay sonra oyunu bıraktın oyuna girmedın oyunda kişilere insanlara verdin zarara degermi bizi bu kadar geren sinir küpü haline getiren (GAME MASTER) ekibindeki veya DESTEK ekibindeki yönetmen arkadaşlarada burdan helal olsun insanların sınırlarını bu kadar zorluyorsunuzya insanalara bu kadar emek verdirip bu oyun başında saatlerce oturmaya mahkum eden arkadaşlarada ahirette söylenecek çok sey var .
YOK OLUŞ
Re: YOK OLUŞ
Haklısın artık bu kavga bitmeli
Hepimiz gardaşız
Bu kavga niyedir
Dağlar oy oy oy
:):):):):):)
Hepimiz gardaşız
Bu kavga niyedir
Dağlar oy oy oy

- Geceninyargicii
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: YOK OLUŞ
bu hyarda dalgasındaWolwarine yazdı:Haklısın artık bu kavga bitmeli
Hepimiz gardaşız
Bu kavga niyedir
Dağlar oy oy oy
:):):):):):)
BEN GiDERİM ADİM KALIR BU ALEM BENİ İYİ TANIR (GeCeNiNYaRqIcI)
Cehennemde Zebanileri Beklerkende Gülecegim Agladıgımı Göremiyceksiniz Gülüşümün Tadını Çıkarın
Cehennemde Zebanileri Beklerkende Gülecegim Agladıgımı Göremiyceksiniz Gülüşümün Tadını Çıkarın