oyun gene gıttı :@
- earlyblood
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
oyun gene gıttı :@
oyun gene gıttı kım bılır ne zamana gelır Madstganda sakın satma topazları alıcam senden..!
Chesterlp
-------------------------
Chesterllp
Byxklibl
Earlyblood
Çocuk oLsam yeniden sadece düştüqüm için acısa içim,kaLbim; çok koştuqum için çaRpsa sadece..
Chesterllp
Byxklibl
Earlyblood
Çocuk oLsam yeniden sadece düştüqüm için acısa içim,kaLbim; çok koştuqum için çaRpsa sadece..
- bbswinq
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: oyun gene gıttı :@
Açılır tabi adamların bi ypatıkları bi yaptıgına tutmuyor iyki bi kadım hıdralar geldi başlarım hıdralarınada hee alın qötürün hıdralarınızı eski lwlleri istiom ben eski arkadaşlıkları istiom ben eskı 39 luk ları ıstıom ben 49 qitsin teqrar 39 qeLsn xDxD
[bÖğretmenler Yıllardır Çocuklara En Kazık Soruları Sordnuz, Cimri Notlar verdiniz, 44'ü 45 Yapmadınız.. I Want to play a game xD][/b]
[bÖğretmenler Yıllardır Çocuklara En Kazık Soruları Sordnuz, Cimri Notlar verdiniz, 44'ü 45 Yapmadınız.. I Want to play a game xD][/b]
Re: oyun gene gıttı :@
Merhabalar .
Sunucularımızda, kısa süreli bir problem meydana gelmiş olup, müdahale ile sunucular yeniden hizmetinize açılmıştır. Bazı sunucularımızda kısa süreli geri sarmalar olmuş olabilir. Meydana gelen bu aksaklık ve Anlayışınız için teşekkür ederiz .
İyi eğlenceler
Sunucularımızda, kısa süreli bir problem meydana gelmiş olup, müdahale ile sunucular yeniden hizmetinize açılmıştır. Bazı sunucularımızda kısa süreli geri sarmalar olmuş olabilir. Meydana gelen bu aksaklık ve Anlayışınız için teşekkür ederiz .
İyi eğlenceler