Sürekli Giriyorum ama Düşmüyor Diyenler İçeri...

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
SHooT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Sürekli Giriyorum ama Düşmüyor Diyenler İçeri...

Mesaj gönderen SHooT »

Arkadaşlar benim bu konuda bi önerim olacak bunu desteğede yollayacam forumda tüm sunucularda ve genel etkileşimdede paylaşacam işte önerim;

Madalyaları 5 e ayıralım hepsinin altında farklı bi renk olsun hani saf madenlerin altında açık mavi bi renk olurya onun gibi şimdi toplam 5 boss var; Düşünen Adam, Motor, Kenan, Cent, Junon her birinden farklı şekilde madalya düşsün ve her madalya kendine ait bosstan düşecek item şansını yüzde 1 arttırsın ve madalyalar asla satılamasın nadide eşyalar gibi böylelikle en kötü ihtimal o bossa ait madalyanız 100ü bulduğunda iteminiz düşsün tabi her item düştüğünde ve biz aldığımnızda madalyalar sıfırlansın tabi şuda var mesela 70 madalya biriktirmişim junondan cevriye cevriye yüzük düştü bu yüzden sıfırlaanmasını istemem yada aynı zırh bidaha düşerse sıfırlanmasını istemem dolayısıyla item yerde kaldıkça madalyalar sıfırlanmayacak çantamıza çekince sıfırlanacak. Böylece fazla girip emek harcayanların düşürme olasılığı yükselecektir ve madalyaların bi anlamı olacaktır. Ayrıca kimse durumundan şikayet etmeyecek öldürdüğü her yaratık için emeğinin karşılığını almış olacaktır....

Yorumlarınızı bekliyorum tabi ki bende bi insanım yazdıklarımda hata olabilir eleştirilerinize açığım hertürlü düzenleme olabilir yanlış düşündüğüm yanlar varsa beraberce düzeltiriz

İyi Forumlar...
Kullanıcı avatarı
kontforum62
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Sürekli Giriyorum ama Düşmüyor Diyenler İçeri...

Mesaj gönderen kontforum62 »

adamlar parayla şans artırıcı satıyorlar sence boyle bıseyı uygularlarmı?
Gereksiz oyun yoktur,farklı zevkler ya da eksik bakış açısı vardır

http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT

temmuz 2007'den beri...
Kullanıcı avatarı
angelona
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Lodos
Lonca: Jön Türkler

Mesaj gönderen angelona »

kontforum62 yazdı:adamlar parayla şans artırıcı satıyorlar sence boyle bıseyı uygularlarmı?

Bence süper bir fikir eğer oyuncularına az biraz değer veriyolarsa bunu yapmaları lazım ama şu varki Çemberlitaş geldimi bu konuda diger sayfaların arasına karışacak...
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde

M.akif

GalataKULESİ

mFERNANDES

SaaTKULESİ
Kullanıcı avatarı
SHooT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SHooT »

desteğiniz için teşekkürler ancak sizde bu konuda desteğe bi msj atarsanız daha etkili olur...
Kullanıcı avatarı
eRaGorn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Army Of Heavens

Mesaj gönderen eRaGorn »

Peki şimdiye kadar birikmiş maldalyaları nasıl ayırıcaklar ? fikir güzel fikir ama :)
CoBaiN wazzup
Kullanıcı avatarı
SHooT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SHooT »

SHooT yazdı:desteğiniz için teşekkürler ancak sizde bu konuda desteğe bi msj atarsanız daha etkili olur...
ayırmayacaklaR onlar aynen kalacak bundan önce o madalyalar için ne planladılarsa onu uygulasınlar bundan sonrası için konuştum ben.

“Genel Sohbet” sayfasına dön